עבור לתוכן

9600GT - שדרוג

Featured Replies

פורסם

יש לי מפרט כזה :

AMD 3800X2 AM2

ABIT KN9S Nforce 550

Twinmos DDR 2 512MBX2

Ati X1900GT 256MB

ספק ג'נרי 500W

הכרטיס מסך נדפק , והמליצו לי לקנות 9600GT ושאני ארגיש הבדל בביצועים למרות הצוואר בקבוק.

השאלה היא האם זה מומלץ , האם הספק יחזיק את זה והאם הכרטיס יעבוד טוב עם הצ'יפסט שלי , כי קראתי שיש צ'יפסטים שהוא לא עובד איתם טוב.

בנוסף , אני מוציא את הראם וקונה 2X1GB של G.SKILL

האם השדרוג הזה שווה ?

אני מתכוון לקנות את הכרטיס http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3967 ואת הזכרון http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3205 . ואיך החנות IQPC ? אני מזמין במשלוח ומתכוון לשלם לשליח , חנות אמינה ?

תודה.

פורסם

החנות אמינה.

ואכן ה9600 הוא בין הכרטסיים המומלצים בשוק...

בקשר לספק קשה לדעת... תנסה אם המחשב יגיד שהכרטסי לא מקבל מספיק חשמל תקנה ספק טוב... (לא נראה לי שהספק יוכל להרוס משהו במשחב.... אבל חכה לעוד תגובות)

פורסם
  • מחבר

החנות אמינה.

בקשר לספק קשה לדעת... תנסה אם המחשב יגיד שהכרטסי לא מקבל מספיק חשמל תקנה ספק טוב... (לא נראה לי שהספק יוכל להרוס משהו במשחב.... אבל חכה לעוד תגובות)

תודה בכל מקרה :)

אני יודע שהכרטיס מומלץ ונותן תמורה טובה למחיר שלו השאלה אם המעבד שלי מספיק טוב בשביל לא להגביל בצורה שלא שווה את קניית הכרטיס

[br]פורסם בתאריך: 26.05.2008 בשעה 16:17:24

אפשר עוד תגובות...? :( אני רוצה להזמין אבל אני לא בטוח שזה כדאי.. תודה
פורסם

אל תוציא את הזיכרון שיש לך, תוסיף אליו את ה-2GB (בהנחה שיש 4 סלוטים בלוח, במידה ולא תקנה 2*2GB)...

פורסם

החנות אמינה.

ברור שהוא יכול,הוא רוב הפעמים מה שהורס.

פורסם
  • מחבר

אל תוציא את הזיכרון שיש לך, תוסיף אליו את ה-2GB (בהנחה שיש 4 סלוטים בלוח, במידה ולא תקנה 2*2GB)...

יש לי אמנם 4 סלוטים ויהיה לי מקום אבל 3GB לעומת 2GB לא ייתן הבדל מורגש , דבר שני הזכרון הנוכחי שלי הוא רק 667 ואם אני משאיר אותו הזכרון החדש שהוא 800 יעבוד גם ב667 , דבר שלישי בכל מקרה לא יהיה ניצול מלא כי XP תומך עד 3.25GB ורק הכרטיס מסך זה חצי ג'יגה (זה תמיכה כוללת של הכל לא רק הראם) , ואני חושב שהזכרון שלי לפחות אחד מהסטיקים פגום ואין לי כח להתעסק , הרצתי היום בצהריים MEMTEST וקבלתי הודעה כזאת :

http://www.siz.co.il/my.php?file=5ktmjztjzim3.jpg

ואחרי שלחצתי OK זה נתן עוד הודעות עם הערות כאלה רק שהקודים שם שונים כמה פעמים ... בקיצור עדיף להוציא את הזכרון וזהו D:

פורסם

התמיכה עד 3GB לא כוללת את הזיכרון של הכרטיס מסך. ה-XP יזהה את כל ה-3GB. אם אתה משחק או משתמש בתוכנות שלוקחות יותר מ-2 ג'יגה זיכרון, תקבל ביצועים עדיפים עם 3GB ב-667.

פורסם
  • מחבר

התמיכה עד 3GB לא כוללת את הזיכרון של הכרטיס מסך. ה-XP יזהה את כל ה-3GB. אם אתה משחק או משתמש בתוכנות שלוקחות יותר מ-2 ג'יגה זיכרון, תקבל ביצועים עדיפים עם 3GB ב-667.

במקומות אחרים טוענים שכן כולל :|

בכל מקרה , אין לי פה התלבטות בכלל ... אני מוציא את הראם הבדיקה הראיתה שהוא דפוק , חוץ מזה אם אני אצטרך מתישהו עוד ראם אני תמיד יוכל להוסיף , אני לא חושב שיש היום משחק שצורך 3GB , ואני בטח לא משתמש בתוכנות שצריכות 3GB.

אבל עזבו את הזכרון .. מישהו יודע אולי בקשר לספק אם יחזיק?

פורסם

יש לי מעבד כמו שיש לך וגם 9600GT שקניתי לפני מספר חודשים .

ממליץ בחום !!

*וגם ממליץ לקנות ספק נורמאלי יותר ולא להיסתמך על ג'נרי - אתה לא יודע בדיוק מתי הוא יקרוס או כל דבר אחר ויעשה חלילה נזק לרכיבי המחשב .

נ.ב הכרטיס שלי נקנה מ- IQPC החנות מצויינת זולה ואמינה !!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים