עבור לתוכן

בעיה ב Flash Player ב Vista 64BIT!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם מה המצב :],

אז ככה, אני בטוח שחלקכם ראה את הדיון שלי על המחשב החדש שקיבלתי.. בקיצור קיבלתי אותו עם VISTA HOME PREMIUM 64 BIT ENGLISH ועם לא מעט בעיות אבל כל הבעיות קטנות ביותר וגם זאתי שאני הולך להציג אותה עכשיו אבל היא פשוט אחת המעצבנות :

כל אתר שאני נכנס אליו [ אם זה כניסה לדיון בגיימר (כן כן..) או אם זה כניסה לכתבה ב ONE] זה מבקש ממני להתקין Adobe Flash Player.. אז אני לוחץ על זה וזה לא מתקין.. וככה כל פעם שאני עובר עמוד באינטרנט ( IE7 ) ובהתחלה זה לא הפריע אבל זה התחיל לעצבן..

אז בקיצור נכנסתי לאתר של אדוביי ניסיתי להוריד ישירות משם אבל זה כותב לי שאין כזאת גירסא ל64BIT והפתרון הוא להוריד דפדפן IE7 של 32BIT והוא יעבוד על VISTA 32 BIT ..

אפשרות שניה : הIE7 כחלק מהאבטחה שלו חוסם לי את ההורדה כי אם אני לא טועה זה ביקש ממני להתקין עוד משהו וזה גם לא התקין. הבעיה פה זה שאני לא יודע איך לסדר את זה בההגדרות שזה כן יוריד..

אני די בטוח שזה לא אפשרות שניה וזה אפשרות ראשונה אבל השאלה שלי היא האם יש פתרון אחר זה יעבוד? או אחד מהשניים..

בבקשה תעזרו לי אני מיואש ! :[ תודה מראש!

פורסם

אני עם ויסטה אולטימייט 64-ביט,ולפי מה שאני יודע יש לך שני דפדפנים...אחד 32 ואחד 64...(בתפריט "התחל" יש לך אחד רגיל ואחד שכתוב 64 BIT בסוגריים).

תנסה להריץ את הרגיל ואז את ה64 ותראה אם אתה מצליח להתקין...

בלי שום קשר תנסה להוריד את זה ולהתקין(אצלי זה עבד ב-100%)...

http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash&P2_Platform=Win32&P3_Browser=MSIE

המשך ערב נעים ומחכה לעידכונים..

NIKILLER

פורסם
  • מחבר

אני אוהב אותך!!! תודה רבה רבה! ניסיתי קודם את הלינק שהבאת אבל זה בדיוק מה שעשיתי כבר וזה אמר לי את אותו דבר.. אבל ניסיתי את הדבר הראשון והוא כל כך פשוט וכלכך טוב! זה עבד לי על ההתחלה..

שוב, תודה רבה אחי! אז מה, עכשיו נשתמש בזה עד שיוציאו גרסא שתעבוד על 64BIT? :\

פורסם

אין בעד מה אחי...! שמחתי לעזור...

אני חושב שאני אשלח להם מייל על זה....מה זה בלאט!אין גרסה ל64 ביט???

NIKILLER

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים