עבור לתוכן

ויסטה 64 והרחבות של קליק ימני

Featured Replies

פורסם

שלום שלום.

נתקלתי בבעיה מציקה מאוד, משום מה בויסטה 64 אין לי את ההרחבות בקליק ימני (EXTRACT TO של ווינראר לדוגמא) בחלונות אקספלורר.

בדקתי הגדרות בווינראר עצמו וזה בסדר, ובכלל אני לא מאמין שזו בעיה של התוכנה עצמה מכיוון שאין הרחבות של שום תוכנה שמותקנת אצלי (7ZIP ועוד ועוד..)

מישהו יודע איך מסדרים את זה?

משהו ברג'יסטרי?

פורסם

יש בכלל context menu כאשר אתה עושה קליק ימין על קובץ?

פורסם
  • מחבר

בטח. רק שאין שום אפשרות מלבד אלה הג'נריות של ווינדווס...

אחרי בדיקה קצרה מצאתי מה הבעיה. אני רק צריך לבדוק אם באמת זה יעזור.

אני צריך להריץ את התוכנה לפחות פעם אחת כאדמין. ואם זה לא יעזור להתקין אותה כאדמין.

עוד מידע כאן:

http://www.techsupportforum.com/microsoft-support/windows-vista-support/178142-vista-shell-context-menu-help.html

וכאן: שטויות של רג'יסטרי...

http://www.online-tech-tips.com/computer-tips/windows-right-click-context-menu/

פורסם
  • מחבר

לא היה לי יותר מדי זמן להתעסק עם זה, אבל בינתיים להריץ את התוכנה כאדמין לא עזרה.

היום אני אנסה להתקין מחדש, ואם גם זה לא יעבוד אני אלך על הרג'יסטרי (למרות שממש לא בא לי).

אני אעדכן.

פורסם

רק לי זה נראה שאתה סתם מסתבך?

תיכנס ל-Winrar:

Options>Settings, תחת לשונית Integration תסמן V ב- Icons in context menus.

פורסם
  • מחבר

תראה את ההודעה המקורית שלי.

"בדקתי הגדרות בווינראר עצמו וזה בסדר, ובכלל אני לא מאמין שזו בעיה של התוכנה עצמה מכיוון שאין הרחבות של שום תוכנה שמותקנת אצלי (7ZIP ועוד ועוד..)"

פורסם

:kopfpatsch: טעות שלי.

אני מניח שניסית כבר הסרה והתקנה מחדש.

אצלי בבית אני עובד במחשב אחד עם ויסטה 32 ובשני עם ויסטה 64 ללא בעיה מיוחדת.

תנסה אולי לעדכן את גירסת ה-WinRar שלך, להזיק זה לא יכול.

פורסם

תראה את ההודעה המקורית שלי.

"בדקתי הגדרות בווינראר עצמו וזה בסדר, ובכלל אני לא מאמין שזו בעיה של התוכנה עצמה מכיוון שאין הרחבות של שום תוכנה שמותקנת אצלי (7ZIP ועוד ועוד..)"

אותה בעיה גם אצלי, המוזר זה שיש לי VISTA X64 בנייח וגם בנייד, משום מה בנייד הכל תקין (יש Winrar ו- 7zip ב- Context) ובנייח קורה מה שאתה מתאר. אני חושב שזה אולי קשור להתקנה עם הרשאות Admin (קליק ימני על הקובץ התקנה, Run as Admin...), אבל לא בדקתי עדיין לכן אני לא בטוח...

פורסם

חברים, קראתי קצת על הבעיה שלכם בכמה תוצאות בגוגל.

בחלק מהפוסטים, משתמשים תיארו בעיות כשלכם, כאשר ה-UAC במצב פעיל הוא הגורם לבעיה.

תנסו לנטרל את ה-UAC ולבדוק מחדש את ה-Integration של ה-WinRar:

Control Panel>Security Center>Other Security Settings>User Account Control.

פורסם
  • מחבר

זה לא בUAC

בבדיקה קצרה אחרי שניסיתי כבר את כל מה שמומלץ ברשת (התקנה מחדש כאדמין, משחקים קטנים ברג'יסטרי ועוד..), הבנתי מה הבעיה.

ווינראר - הם בכלל לא תומכים ב64 ביט. ולכן אין תמיכה בקונטקסטים וכאלה על ויסטה 64.

7ZIP - הגרסא שהיתה לי היא של 32 ביט. הורדתי 64 וזה עובד כמו בובה...

אז.. בהצלחה עם זה :)

פורסם

בטח ש-WinRar תומכים ב-64 ביט.

יש לי את אחת הגירסאות העדכניות, אני עובד עם ויסטה 64- ולא סובל מהבעיה.

פורסם

גם אני עובד עם winrar ו Vista 64 ואין לי שום בעיה.. (יש לי את הקיצורים של ווינראר בתפריט קליק ימני)

פורסם

זה לא בUAC

בבדיקה קצרה אחרי שניסיתי כבר את כל מה שמומלץ ברשת (התקנה מחדש כאדמין, משחקים קטנים ברג'יסטרי ועוד..), הבנתי מה הבעיה.

ווינראר - הם בכלל לא תומכים ב64 ביט. ולכן אין תמיכה בקונטקסטים וכאלה על ויסטה 64.

7ZIP - הגרסא שהיתה לי היא של 32 ביט. הורדתי 64 וזה עובד כמו בובה...

אז.. בהצלחה עם זה :)

זאת לא הבעיה, אצלי בשני המחשבים מותקנת VISTA X64 ובשני המחשבים 7ZIP X64 באחד המחשבים הכל עובד תקין, במחשב השני יש את הבעיה המתוארת, כנ"ל לגבי WINRAR.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים