עבור לתוכן

ATI RADEON� 9800 PRO 256MB יצא?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם...

אני רוצה לדעת עם הכרטיס מסך ATI RADEON 9800 PRO 256MB יצא אם לא אז מתי הוא יצא ודבר שני הוא יהייה יותר טוב מה-

Geforce fx 5900 Ultra nv35 256MB???

תודה רבה לכל העוזרים?

פורסם

עדיין אין עליו כל כך הרבה פרטים

ויכול להיות שיהיה לGeforce fx 5900 Ultra איום מצד ATI והוא גם יהיה חזר מאד בAA AF !!!

פורסם

שלום לכולם...

אני רוצה לדעת עם הכרטיס מסך ATI RADEON 9800 PRO 256MB יצא אם לא אז מתי הוא יצא ודבר שני הוא יהייה יותר טוב מה-

Geforce fx 5900 Ultra nv35 256MB???

תודה רבה לכל העוזרים?

למה??? :nixweiss::kopfpatsch: למה???

ראית את הביקורות החדשות על ה-GEFORCE FX 5900/ULTRA/VALUE? הוא הרבה יותר טוב! הוא פשוט קורע את הרדאון החדש, וכנראה גם יעלה פחות! אני לא יודע מתי יגיע הרדאון החדש לארץ, וגם לא איכפת לי. מה שאיכפת לי זה מתי יגיע הג'יפורס החדש לארץ (ותאמין לי, גם לך צריך להיות איכפת)!

הוא יותר זול, יותר משתלם והרבה יותר מהיר מהרדאון החדש!!! אז למה ללכת על הרדאון??? חכה איזה שבוע-שבועיים (אולי טיפה יותר) ותוכל לקנות את ה-GEFORCE FX 5900/ULTRA/VALUE!!!

פורסם

למה??? :nixweiss::kopfpatsch: למה???

ראית את הביקורות החדשות על ה-GEFORCE FX 5900/ULTRA/VALUE? הוא הרבה יותר טוב! הוא פשוט קורע את הרדאון החדש, וכנראה גם יעלה פחות! אני לא יודע מתי יגיע הרדאון החדש לארץ, וגם לא איכפת לי. מה שאיכפת לי זה מתי יגיע הג'יפורס החדש לארץ (ותאמין לי, גם לך צריך להיות איכפת)!

הוא יותר זול, יותר משתלם והרבה יותר מהיר מהרדאון החדש!!! אז למה ללכת על הרדאון??? חכה איזה שבוע-שבועיים (אולי טיפה יותר) ותוכל לקנות את ה-GEFORCE FX 5900/ULTRA/VALUE!!!

:)

תזכור שלATI יש עדיין איזה אס בשרוול שהם אמרו שיתנו עליו בפרטים ברגע שNVIDIA תוציא כרטיס טוב יותר מה RADEON 9800

אבל לפי איך שזה נראה עכשיו NVIDIA הוציאה כרטיס מסך נהדר שגם הביצועים שלו מצויינים וגם המחירים לא בשמיים

אבל בא נחכה לתגובה של ATI

פורסם

תזכור שלATI יש עדיין איזה אס בשרוול שהם אמרו שיתנו עליו בפרטים ברגע שNVIDIA תוציא כרטיס טוב יותר מה RADEON 9800

אבל לפי איך שזה נראה עכשיו NVIDIA הוציאה כרטיס מסך נהדר שגם הביצועים שלו מצויינים וגם המחירים לא בשמיים

אבל בא נחכה לתגובה של ATI

למה פעמיים? ;D

בקשר לתגובה של ATI... כדאי שידברו מהר, אחרת נגרום להם לדבר (יש לנו הרבה שיטות...)! ;D

אבל עד ש-ATI תגיב, עד שהיא תמסור קצת פרטים חדשים על ה"כרטיס המיסתורי" שלהם, כל מה שנותר לנו לעשות זה להנות מהג'יפורס החדש... ;)

פורסם

צודק בהחלט !

פורסם

צודק בהחלט !

כן... הלם חשמלי וקצת סאדו יעזרו... :lol:

פורסם
  • מחבר

בביקרות על Geforce fx 5900 ULTRA אז מדברים שם על הרידאון 9800פרו עם ה256mb?

עם כן לפי מה שאני ראיתי נכון אז שני הכרטיס האלו יצאו וכל הבחינות הכרטיס מסך Geforce fx 5900 ULTRA יותר חזק אבל מעניין כמה הוא יעלה מכיוון שאני עומד לקנות מחשב ואני רוצה לדעת מתי שניהם יגיעו ככה שאני יקנה את הכרטיס Geforce fx 5900 ULTRA ומעניין עם הוא יהיה גם של ASUS.

פורסם

רגע רגע רגע

מישהו הזכיר פה שהGFFX5900 החדש יותר זול.... אנא פרט נמק והבא דוגמאות

פורסם

רגע רגע רגע

מישהו הזכיר פה שהGFFX5900 החדש יותר זול.... אנא פרט נמק והבא דוגמאות

GFFX 5900 ULTRA - 499$

GFFX 5900 - 399$

GFFX 5900 VALUE - 299$

עכשיו תשווה אותם לרדאונים.

פורסם

ראית את הביקורות החדשות על ה-GEFORCE FX 5900/ULTRA/VALUE?

הוא הרבה יותר טוב! הוא פשוט קורע את הרדאון החדש, וכנראה גם יעלה פחות! אני לא יודע מתי יגיע הרדאון החדש לארץ, וגם לא איכפת לי. מה שאיכפת לי זה מתי יגיע הג'יפורס החדש לארץ (ותאמין לי, גם לך צריך להיות איכפת)!

הוא לא, במיוחד לא ברזולוציות וברמת הפרטים שאנשים רוצים לשחק. אף אחד לא רוצה לשחק ב-10FPS ב-1600x1200 עם FSAA ו-Aniso.

פורסם

הוא לא, במיוחד לא ברזולוציות וברמת הפרטים שאנשים רוצים לשחק. אף אחד לא רוצה לשחק ב-10FPS ב-1600x1200 עם FSAA ו-Aniso.

הוא ועוד איך קורע את הרדאון הזה! לפעמים ב-50FPS יותר! אולי תסתכל על הביקורות!!!

10FPS ברזולוציה של 1600X1200 על AA ו-AF הוא יכול להריץ כמעט חלק אפילו במשחקים חדשים כמו UNREAL 2003, אבל מה לעשות שאת DOOM 3 הוא לא יכול (למרות שבלי זה הוא מריץ אותו יפה מאוד), אבל את כל השאר כן! ואל תשכח שהדראון 9800 מריץ אותו עוד יותר גרוע אז תשתוק! :bash:

אני חושב שרק בדום 3 ואולי גם בהאלף-לייף 2 תגיע למצב שבו תוכל לשחק רק ב-10FPS, גם במשחקים כמו אנריל 2 אתה תשחק חלק עם הכרטיס הזה! :asthanos:

פורסם

GFFX 5900 ULTRA - 499$

GFFX 5900 - 399$

GFFX 5900 VALUE - 299$

עכשיו תשווה אותם לרדאונים.

RADEON 9800 256MB 499$

RADEON9800PRO 399$

RADEON9700PRO 299$

פורסם

בוא נסכים שזה ממש לא עקרוני...

המחיר אותו דבר והביצועים כמעט אותו דבר

אם באמת יש לכם כל כך הרבה כסף לבזבז על זה תקנו מה שבא לכם!!!

פורסם

בוא נסכים שזה ממש לא עקרוני...

המחיר אותו דבר והביצועים כמעט אותו דבר

אם באמת יש לכם כל כך הרבה כסף לבזבז על זה תקנו מה שבא לכם!!!

פששש... באמת אותם מחירים (וכנראה גם אותם ביצועים)!

כך שלא משנה על מה אתה הולך: YOU CAN'T GO WRONG!!!

השאלה היא באיזו מהירות המחירים יצנחו אחרי שהכרטיסים החדשים של נוודיה יגיעו לחנויות בארץ... ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים