עבור לתוכן

המרה מאנלוג לדיגיטל

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין להמיר קלטת וידאו ישנה שצולמה במצלת JVC לפורמט דיגיטלי בר עריכה בפרימייר.

מישהו יודע או יכול להכווין אותי לחנות שתעשה זאת בישבילי?

מצרץ תמונה של הקלטת.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני לא מכיר חנות אבל אתה יכול לעשות את זה עם וידיאו וכרטיס טלויזיה שעולה 150 שקל

פורסם
  • מחבר

הקלטת כמו שרואים אינה מוידאו אלא ממצלמת JVC בעל פורמט ישן ומוזר!

אין אפשרות לעשות זאת כי המצלמה כבר לא קיימת!

אני צריך את החנות.

פורסם

הקלטת כמו שרואים אינה מוידאו אלא ממצלמת JVC בעל פורמט ישן ומוזר!

אין אפשרות לעשות זאת כי המצלמה כבר לא קיימת!

אני צריך את החנות.

נסה בחנויות הצילום באזור מגורך...

פורסם

הקלטת שלך היא עד כמה שאני יכול לראות COMPACT VHS הקלטות האלה נכנסות לתוך קלטת אחרת בגודל של קלטת וידאו רגילה ואז אפשר לנגן בוידאו ולראות (הפורמט הזה היה הפורמט המקובל לפני ה MINI DV ולכן זה פורמט נפוץ יחסית ויתכן ותוכל למצוא משהו שיש לו עדיין מצלמה ישנה כזו)

אם רוצים להעביר למחשב יש כמה אופציות :

אם יש לך מצלמת וידאו חדשה משוכללת לחלקן יש אפשרות ל VIDEO IN אבל לרוב אין לכן האפשרות האחרת היא ללכוד עם כרטיס טלביזיה שאפשר לקנות ב 150 ש"ח ואילך , אומנם האיכות לא משהוא אבל גם איכות הוידאו בקלטת מהסוג הזה היא לא משהו ......... ואז אתה יכול לערוך ולהוסיף אפקטים וכו...

עוד אפשרות היא להשתמש בDVD מקליט ...........

פורסם

הקלטת שלך היא עד כמה שאני יכול לראות COMPACT VHS הקלטות האלה נכנסות לתוך קלטת אחרת בגודל של קלטת וידאו רגילה ואז אפשר לנגן בוידאו ולראות (הפורמט הזה היה הפורמט המקובל לפני ה MINI DV ולכן זה פורמט נפוץ יחסית ויתכן ותוכל למצוא משהו שיש לו עדיין מצלמה ישנה כזו)

ואי איזה נוסטלגיה...

עכשיו שאתה מזכיר לי אפשר גם לחבר את ה-RAC של הVIDEO לכרטיס TV וללכוד.

פורסם

כזה

DHVCA38.jpg

פורסם

הבעיה היא שמתאם כזה עולה יותר מאשר ההמרה עצמה (אלא אם כן יש לבחור יותר מכמה קלטות להמיר), המרה אמורה לעלות כ-50 שקלים.

לך לחנות הצילום הקרובה לביתך, או לחנות שבה משכירים סרטי וידאו ותשאל אם הם עושים המרות מסוג כזה ל-DVD ומשם כבר תערוך אתה את הסרט.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות.

מצאתי חנות שתמיר ל DV ב 30.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים