פורסם 2003 במאי 1222 שנים כל פעם שאני פותח את אאוטלוק אקספרס 6, ה WINDOWS MESSANGER נפתח אוטומטית איתו.למה ואיך אני מעיף אותו קיבינימט?תודה
פורסם 2003 במאי 1222 שנים אם אתה בטוח שאתה לא תשתמש בזה יותר, ישנה פקודה להעיף את המסנג'ר טוטאלית מהמחשב:1. Start2. Run3. RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%/INF/msmsgs.inf,BLC.Removeאתה תראה את הקבצים שלו נמחקים מההארד דיסק שלך.זה ייפטר לך מהמסנג'ר סופית.
פורסם 2003 במאי 1222 שנים מחבר לצערי אחי משתמש בתוכנה המעפנה הזאת אז אני לא יכול למחוק אותה.עשיתי מה שכתוב ב TWEAK XPאחרי הריסטארט נראה אם זה עזר
פורסם 2003 במאי 1422 שנים פעם כשיעמם לי ראיתי בזומביט פותרים את הבעיה הזאת. יש משהו באפשרויות שמבטל את זה אבל ברפרוף מהיר לא מצאתי. אתה מוזמן לחפש שם או לבדוק באתר של זומביט
פורסם 2003 במאי 1422 שנים אם אתה רוצה למנוע ממנו מלעלות כשאתה פותח את ה OUTLOOK:OUTLOOK EXPRESS: -> TOOLS -> OPTIONS ->GENERAL -> AUTOMATICALLY LOG ON TO WINDOWSN MESSENGER
פורסם 2003 במאי 1522 שנים בת'רד הזה דיברו על דרך קצת יותר ידנית מאשר הפקודה הזאת.תבדוק שם אם יש משהו שקשור למסנג'ר, בין אם זה הווינדוס מסנג'ר (msmsgs) או MSN מסנג'ר (msnmsgr).
פורסם 2003 במאי 1522 שנים מחבר הבעיה היא שאחי רוצה את התוכנה הזאת ככה שיש בעיה להסיר אותה...אבל הסתדרתי כבר - מחקתי אותה עם הפקודה הנ"ל והתקנתי MSN מסנג'ר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.