עבור לתוכן

מבקש המלצה למחשב נייד עד 5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מחשב נייד שישמש לגלישה באינטרנט, עבודה בוורד וסרטים.

חשוב שיהיה למחשב הזה זמן סוללה ארוך ושלא יהיה כבד מכיוון שהוא הולך להיות הרבה בדרכים.

וגם חשוב שיהיה לו צורב DVD, יציאות נוחות, ותמיכה בWIFI.

תודה שנכנסתם, יום טוב :)

פורסם

אתה מעדיף מחשב 14.1" או 13.3"? 13.3" הוא מן הסתם יותר קל ופורטבילי, אבל חלק ימצאו שהמסך קטן מידי.

כמה זמן סוללה זה ארוך בשבילך?

פורסם
  • מחבר

המחשב ישמש את סבא שלי, אז אני מעדיף שיהיה לו יותר נוח לקרוא.

ולגבי זמן סוללה, אני לא ממש יודע לגבי זמני סוללה בניידים, אני מעדיף שיהיה הארוך ביותר שאפשר עם הנתונים שציינתי.

קיבלתי המלצה על Inspiron 1525 של דל, איך הוא?

פורסם

קיבלתי המלצה על Inspiron 1525 של דל, איך הוא?

כבד.

לדעתי, לך על משהו בגודל 14.1" - מהווה פשרה טובה בין משקל וגודל מסך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, יש לך איזה דגם/דגמים מומלצים?

פורסם
  • מחבר

רגע, למה ה1525 כבר מדי? הוא שוקל רק ברבע קילוגרם יותר מהVOSTRO שהבאת בנושא ההוא, זה כזה הבדל גדול?

ועוד שאלה קטנה... מה ההבדלים מבחינת זמן סוללה בסוללת 6 תאים וסוללת 9 תאים? (או שזה משתנה לפי סוגי המחשבים?)

פורסם

רגע, למה ה1525 כבר מדי? הוא שוקל רק ברבע קילוגרם יותר מהVOSTRO שהבאת בנושא ההוא, זה כזה הבדל גדול?

ה-Vostro הוא אחד מהכבדים במחשבי ה-14", יש קלים ממנו. גם רבע קילו זה משהו שאפשר בקלות להרגיש, אבל זה לא רק משקל, אלא גם הגודל. במחשב גדול יותר, המשקל מפוזר על פני שטח רב יותר, וכל המחשב מסורבל יותר. אמנם, אם רוב הזמן הוא בתיק, אז זה לא יורגש.

ועוד שאלה קטנה... מה ההבדלים מבחינת זמן סוללה בסוללת 6 תאים וסוללת 9 תאים? (או שזה משתנה לפי סוגי המחשבים?)

בהנחה שגודל התאים זהה (ולרוב זה כך), היחס בזמן סוללה הוא לינארי ליחס במספר התאים.

פורסם
  • מחבר

פשוט אני רוצה שלסבא שלי יהיה קל לקרוא מהמסך, ואני לא יודע אם 13 או 14 אינץ' יספיקו.

פורסם

יכול להיות שמומלץ לסבא שלך לראות כמה מחשבים בתצוגה, כדי להתרשם מהגודל, מהמשקל ומקריאות המסך.

פורסם
  • מחבר

איפה יש תצוגה כזאת?

פורסם

נסה אופיס דיפו, באג, מחסני חשמל, שקם אלקטריק...

אולי לא תמצא את הדגמים הספציפיים, אבל כדי להתרשם מגודל ומשקל כל דגם יספיק עקרונית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים