פורסם 2008 במאי 2517 שנים אני מעדיף מאוד שיהייה אלחוטי, ולא משנה לי שזה לא חברה כל עוד התנסתם בו ויש לכם חוות דעת תודה.
פורסם 2008 במאי 2517 שנים XBOX 360 Wireless CONTROLLERמגיע עם דרייבר ל XP/VISTAנתמך בהרבה משחקיםנוח לדעתיעולה כ-200 ש"ח
פורסם 2008 במאי 2517 שנים אכן הוא מומלץ ביותר בפרט למשחקים חדשים. משחקים מלפני שנה וחצי ויותר לא כ"כ תומכים בו.אפשרות אחרת, יותר יקרה ולאו דוקא יותר טובה, היא הCORDLESS RUMBLEPAD 2 של לוג'יטק.
פורסם 2008 במאי 2517 שנים מחבר הבעיה של לוגי'טק:"- התנועה של הידיות האנלוגיות בכלל לא חלקה ולא נוחה!שוב פעם: לכל מי שנוהג לשחק בעזרתם - לא מומלץ! "
פורסם 2008 במאי 2517 שנים מה אמור להיות הציטוט הזה?בכל אופן אני שנים עם לוג'יטק והם טובים לי. יש לי גם את הXBOX ואני מעדיף אותו בגלל שהוא יותר קטן ולכן יותר נוח לי איתו.
פורסם 2008 במאי 2517 שנים מחבר "הידיות האנלוגיות יכולות לזוז בצורה מרובעת ולא עגולה(כמו בכל שלט נורמלי אחר) מה שגורם לאי נוחות מטורפתבכל מה שקשור לתנועה בעזרתם...זה די ברור שכשתנסו לסובב אותם הם "יידבקו" לפינותואף פעם לא תהיה תנועה סיבובית חלקה!אז לכל מי שחשובות לו הידיות האנלוגיות שיקנה שלט אחר"זה לא מפריע לך? המשחק שבשבילו אני קונה את הגויסטיק הוא פרו ששם הידיות האנלוגיות חשובות, ואם הם יזוזו לי בצורה מרובעת אז זה משנה את אופן המשחק לחלוטין.
פורסם 2008 במאי 2517 שנים אני לא יודע על מה אתה מדבר ומאיפה אתה מצטט.בכל אופן יש פה תמונה והג'ויסטיק נע חופשי בכל המתחם.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במאי 2917 שנים קנה את השלט של ה360+1אם לא אותו אז LOGITECH CHILLSTREAMוגם אם לא פועל במשחקים אזישנים(מה שלא קורה לי אבל וואטבר)אתה יכול להשתמש בתוכנה XPADDER למפות את הלחצנים שלו ללחצני מקלדת...(ועכבר)ז"א שאם אתה רוצה שקפיצה תהייה A ובמשחק זה רווח אתה בוחר בתוכנה את הכפתור בשלט, ושם נפתחת לך תמונה של מקלדת עם כל הכפתורים ואתה צריך לבחור!היא לא מעמיסה כלל וכלל על המחשב...תגגל XPADDERאגב, התוכנה הזאת מתאימה ל 99.99% מהשלטים שיש...אז זה תקף גם אם אתה קונה משהו אחר...
פורסם 2008 במאי 2917 שנים אני ממליץ לך כמו שאמרו על השלט של ה360 לי אישית יש P2500 שזה גם שלט טוב אבל בגלל שהיום יש המון פורטים מי ה360 למחשב עדיף לך כבר שלט שיתאים לגמרי לפורטים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.