עבור לתוכן

ידוע על בעיה/באג כלשהו במעבדי E של אינטל ?

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני לפני רכישת מחשב ובאחת ההתיעצויות שלי עם אחד ממוכרי המחשבים, נאמר לי כי התגלה באג בגרסת ה- E של מעבדי אינטל ויש להמתין לדגם זהה מתוקן, או לרכוש את הבעייתי ולהוריד עדכון ל- Bios שפותר את הפקודה הבעייתית.

ביקשתי לאשש טענה זו אך טרם נעניתי.

האם קיים בסיס לטענה זו?

תודה רבה,

אורן.

פורסם

בכל מעבד יש עשרות באגים, חלקם חמורים יותר, חלקם חמורים פחות.

אין שום באג ידוע במעבדי E נוכחיים שמצדיק לא לקנות אותם.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

קיים מקום בו מתפרסמים רשימות הבאגים של המעבדים השונים?

מאוד רציתי לדעת מה הוא אותו באג בסדרת מעבדי ה- E, רכישת המחשב היא צלורך עריכת וידאו ותמונות.

תודה,

אורן.

פורסם

אני עם ה E6300 שנה וחצי ואין שום בעיה , ואני על אוברקלוק קבוע 24\7

פורסם
  • מחבר

וואי, מעניין, איזה קטע.

יתכן ואלך על ה- AMD כפול הליבות בסופו של דבר, מאחר וגם מצאתי תוכנה שמשפרת ביצועים של מעבד זה.

היכן מתפרסמת רשימת באגים של AMD ?

תודה,

אורן.

פורסם

מאוד רציתי לדעת מה הוא אותו באג בסדרת מעבדי ה- E, רכישת המחשב היא צלורך עריכת וידאו ותמונות.

תודה,

אורן.

אל תדאג, מעבד E יספיק לך לצורך עריכת וידאו ותמונות. למרות שיש מצב שאולי כדאי לך לקחת מעבד מרובע ליבה (או אולי משולש, של AMD אם התקציב קטן).

פורסם

וואי, מעניין, איזה קטע.

יתכן ואלך על ה- AMD כפול הליבות בסופו של דבר, מאחר וגם מצאתי תוכנה שמשפרת ביצועים של מעבד זה.

היכן מתפרסמת רשימת באגים של AMD ?

תודה,

אורן.

איזו תוכנה בדיוק משפרת ביצועים על מעבדי AMD?

פורסם
  • מחבר

איזה קטע עם הבאגים האלו... כיצד ניתן לדעת איזה Revision של מעבד ברשותי?

התוכנה עליה דיברתי היא:

AMD Dual-Core Optimizer - The AMD Dual-Core Optimizer can help improve some PC gaming video performance by compensating for those applications that bypass the Windows API for timing by directly using the RDTSC (Read Time Stamp Counter) instruction. Applications that rely on RDTSC do not benefit from the logic in the operating system to properly account for the affect of power management mechanisms on the rate at which a processor core's Time Stamp Counter (TSC) is incremented. The AMD Dual-Core Optimizer helps to correct the resulting video performance effects or other incorrect timing effects that these applications may experience on dual-core processor systems, by periodically adjusting the core time-stamp-counters, so that they are synchronized.

אך קראתי כאן על קריסות שגרמה לאחד המשתמשים... אז אולי כדאי לדלג עליה.

אורן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים