פורסם 2003 במאי 1222 שנים Hercules : :bigok: עריכה - מתוכנן OC? אם כן גם הקירור של HERCULES לא יספיק (תלוי, אם זה OC רצחני אז לא), ומומלץ להוסיף עוד גוף קירור על המאיץ.
פורסם 2003 במאי 1222 שנים מחבר למה חרטא? גם אני התאכזבתי אבל זה בגלל שהרדאון שלי עושה הרבה בעיות :-\,אז אני מחליף אותו מהחנות שקניתי אותו בה לhercules פשוט רציתי לדעת אם הקירור הכי טוב הוא שלהם תודה לכולם.
פורסם 2003 במאי 1222 שנים כן הוא יותר טובאבל זה לא קירור ממש רציני הוא נותן קצת יותר תמורה ונראה יותר טובהביצועים שלו שזה לא שמים וארץ לעומת אחרים... כמעט אותו דבר
פורסם 2003 במאי 1222 שנים גם של Sapphire מצויין! אולי... אבל הקירור של HERCULES הוא הרבה יותר טוב. הוא הכי טוב. נקודה.
פורסם 2003 במאי 1322 שנים אם אתה קומבינטור ורוצה לעשות OC איכותי, אתה יכול לקנות את זה גם עם הקירור הכי פחות טוב ולהוסיף לו קירור... (היטסינק ישן של איזה מעבד למשל)
פורסם 2003 במאי 1322 שנים תאמינו או לא,אבל הכרטיס של Tyan הוא הטוב מכולם,מכל הבחינות,ניטור חומרה,אוברקלוקינג(נתון לויכוח) ומראה,בעיקר בגלל שהוא לא משתמש בעיצוב של ATI אלא בעיצוב מקורי של Tyan.עשו עליו ביקורת ב-HardOCP אבל האתר לא עובד עכשיו...
פורסם 2003 במאי 1322 שנים הוא צודק, במאת הקירור של TYAN הכי טוב..רק חבל שעכשיו דמברים על 9500P ולפי מה שהבנתי KSP לא נותנים לקנות את היחידת קירור בנפרד.לפי דעתי כדאי לך לקנות רדיאון של בחרה יותר פשוטה (אין שום הבדל מעשית בקירור, איז ההבדל יכול כבר להיות עם קירורים כאלה?) ולקנות בהפרש את הקירור הפסיבי של זלמן.תתחדש
פורסם 2003 במאי 1322 שנים מחבר אני לא קונה כרטיס אני מחליף!,תדוה על התגובות אבל הזמנתי כבר הרקולס באמת tyan יותר טובים?
פורסם 2003 במאי 1322 שנים ת'אמת אני לא יודע אם הם הוציאו 9500P בכלל..אבל ב9700P כמול 9700P כן, עדיף.השאלה היא האם אתה רוצה לקנות כרטיס מהחנות היחידה בה הם זמינים... :-X
פורסם 2003 במאי 1322 שנים מחבר ת'אמת אני לא יודע אם הם הוציאו 9500P בכלל..אבל ב9700P כמול 9700P כן, עדיף. השאלה היא האם אתה רוצה לקנות כרטיס מהחנות היחידה בה הם זמינים... :-X והיא?,ושוב פעם אני לא קונה אלה מחליף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.