עבור לתוכן

אברם גרנט פוטר מצ'לסי .

Featured Replies

פורסם

אני לא חושב שהוא נכשל במבחן התוצאה

הוא לא בחר את רוב השחקנים והוא לא אימן את צ'לסי בתחילת העונה

יחסית למאמן מחליף הוא עשה עבודה מצוינת

וגם אם היה זוכה בתואר והוא היה קרוב לזה כנראה היה עף מבחינות שפחות קשורות לניהול משחקי כדורגל ויותר

קשורות לדברים מסביב

זה כמו ששרף כנראה יעוף ממכבי תל אביב גם אם יצליח לזכות באליפות

יש מנוים למכור ואוהדים לרצות

• תגובות 38
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא כן. קבוצה ששמה לעצמה מטרה לזכות באליפות ובצמפיונס (וכמובן שבמפעלים היותר קטנים, כמו כל הגביעים המקומיים למיניהם) ולא הצליחה באף אחד מהם נכשלה במבחן התוצאה. כמעט זה יפה, אבל לא מספיק. מכבי ת"א הייתה רחוקה 40 (ויש שיגידו 20) דקות מזכיה בגביע אירופה השנה. מישהו זוכר את זה? מצד שני, זכייה שלה הייתה יכולה להיות אחת הסנסציות הגדולות ביותר בכדורסל האירופאי של השנים האחרונות (שאנדרדוג מובהק כמו מכבי ת"א ינצח את הקבוצה החזקה באירופה בשנים האחרונות).

צלסי כל השנה הייתה מועמדת ריאלית לכל התארים. גמר צמפיונס, מאבק עד המשחק האחרון על האליפות. ליבפול ומילאן (שהובאו כאן כדוגמאות)? איפשהו בנובמבר נגמרה הליגה בשבילן, לירפול משכה בצמפיונס עוד כמה חודשים.

ובעניין האוהדים - כן, יש בזה משהו. אבל מצד שני, האוהדים של צלסי התחילו לחבב את אברם לאחרונה.

פורסם

אתה לא רואה את התמונה המלאה

אחד מהתפקידים של מאמן זה להיות מעורב בבחירת שחקנים

אברם לא בחר את מרב השחקנים בצלסי

בליגה מאז שהוא התחיל לאמן צלסי ניצחה המון משחקים והייתה בתמונת האליפות במחזור האחרון

היא גם נצחה את ליברפול במשחק חשוב

אבל להתחיל ממקום 8 בליגה אם אני זוכר נכון ולהגיע למרום שני זה השג מצוין

לזכות באליפות היה כמאת בלתי אפשרי

בגמר האליפות הוא הפסיד בפנדלים

אז יופי אין תארים השנה אבל הוא קיבל את צלסי במצב לא טוב ואפך אותה לאחת מהקבוצות הטובות ביותר

ואני לא מת על גרנט אבל לדעתי פיטרו אותו כי אין לא שם של מאמן בכיר ולא בגלל מבחן התוצאה

זה לא שצלסי הקבוצה העשירה היחידה באנגליה

באנגליה יש תחרותיות שיכולים לחלום אליה בארץ

פורסם

הוא כן. קבוצה ששמה לעצמה מטרה לזכות באליפות ובצמפיונס (וכמובן שבמפעלים היותר קטנים, כמו כל הגביעים המקומיים למיניהם) ולא הצליחה באף אחד מהם נכשלה במבחן התוצאה. כמעט זה יפה, אבל לא מספיק. מכבי ת"א הייתה רחוקה 40 (ויש שיגידו 20) דקות מזכיה בגביע אירופה השנה. מישהו זוכר את זה? מצד שני, זכייה שלה הייתה יכולה להיות אחת הסנסציות הגדולות ביותר בכדורסל האירופאי של השנים האחרונות (שאנדרדוג מובהק כמו מכבי ת"א ינצח את הקבוצה החזקה באירופה בשנים האחרונות).

במכבי תל אביב ברירת המחדל היא לקחת דאבל בישראל בהליכה, ועבור צ'לסי זה שקול ללעבור את שלב הבתים בליגת האלופות ולסיים בין 4 הקבוצות הראשונות בליגה. מכבי ת"א בצדק לא זכתה בגביע, מה שלא ניתן לומר על צ'לסי. "מבחן התוצאה" הזה הוא בדיחה, והוא גם לא תואם את המציאות. לוגנר יש קבוצה עשירה יותר, שהוא בנה בעצמו ובמבחן התוצאה הוא לא התקרב לגרנט (בעיקר בליגת האלופות ובגביעים האנגליים), ולמרות זאת אין שום דרישה לפטר אותו. אנצ'לוטי, גם עם קבוצה עשירה יותר, שגם הוא בנה, לא הגיע אפילו ל-4 הראשונות (שקול לכך שמכבי ת"א לא תזכה באליפות) וגם אותו לא דורשים להחליף (וכנראה שלא יחליפו). אולי רייקארד יפוטר מברצלונה, אבל צ'לסי רואה בו מחליף לגיטימי, למרות שעם סגל שחקנים לא פחות טוב ואולי בליגה קלה יותר (לדעתי, גם התוצאות באירופה יכולות להעיד על הכושר של הקבוצות האנגליות מול הספרדיות העונה) הוא השיג רק 67 נקודות לעומת 85 של צ'לסי (באותו מספר מחזורים. ומאז שגרנט הגיע קצב צבירת הנקודות של אברם מול פרנק הוא 74-50 לטובת מאמן צ'לסי. ולברצלונה היו פציעות כמו לצ'לסי).

בהתחשב בציפיות המוקדמות, גרנט עמד בענק בציפיות. אם תכנס לפורום של צ'לסי תראה שכגרנט הגיע אוהדי צ'לסי אמרו שאם צ'לסי תסיים בין 4 הראשונות זאת תהיה הצלחה, והם לא דיברו אפילו על חצי גמר ליגת האלופות או על כל דבר אחר. אם אתה לוקח מאמן כשהקבוצה במצב של 5 נגיד, ואומר לו שאם הוא יביא אותה למצב 6 זאת תהיה הצלחה, והוא מביא אותה למצב 9.5 - אתה פתאום ממציא שהמטרות כל הזמן היו 10, וכל דבר מתחת לזה הוא כישלון? אם מורינו היה נשאר, ואם כל מאמן אחר היה מגיע, הסיכויים של צ'לסי לזכות בליגת האלופות לא היו טובים יותר (אם בכלל מאמן אחר היה מגיע לגמר ליגת האלופות), כמו גם להשאר בתמונת האליפות עד המחזור האחרון. זה כמו שאחרי שאנגליה לא העפילה ליורו קאפלו יקח אותה במונדיאל לגמר שם יפסיד בפנדלים לארגנטינה כתוצאה מהחלקה של ג'ון טרי ( :smile1:) ויגידו שהוא נכשל במבחן התוצאה. מתי פעם אחרונה אנגליה הגיעה לגמר המונדיאל? ומתי פעם אחרונה צ'לסי הגיעה לגמר ליגת האלופות? דרך אגב: http://sports.walla.co.il/?w=/316/1287454

פורסם

עוד פעם. אני לא אומר שהוא נכשל עם הקבוצה, להיפך הוא עשהה הרב היותר ממה שכל אחד, כולל הוא עצמו לדעתי, ציפה. אבל אין מה לעשות, עונה בלי תואר זה לא עונה טובה לצלסי. כמו העונה של מכבי ת"א - בשיניים, עם הרבה מזל ויכול להיות שזה לא יספיק. אני גם חושב שהוא עף מסיבות פוליטיות - בדיוק מאותה סיבה שאנצלוטי ווגנר לא עפים. אני גם חושב שהוא עשה עבודה מעולה עם צלסי, והפתיע אותי מחדש כל פעם. אפילו רציתי שהוא יקח את הצמפיונס בשביל כל אלה ששונאים אותו וירדו עליו, למרות שאני מעדיף את מנצסטר בכלליות =]

אבל איך שלא תסתכל על זה, ותקרא לזה קטנוניות - צלסי, בקו התחתון, לא עמדה במטרות שהיא סימנה לעצמה (צמפיונס, ליגה ותארים מקומיים נוספים).

פורסם

אסור לשכוח שאברם קיבל את הקבוצה באמצע העונה לא היה לו זמן לעשות שינוים משמעותיים

בתנאים בהם הוא קיבל את הקבוצה הוא יותר מהצליח וזה רק נראה יותר ברור שזה הכל מסיבות אישיות

פורסם

אסור לשכוח שאברם קיבל את הקבוצה באמצע העונה לא היה לו זמן לעשות שינוים משמעותיים

בתנאים בהם הוא קיבל את הקבוצה הוא יותר מהצליח וזה רק נראה יותר ברור שזה הכל מסיבות אישיות

אתה ועוד הרבה חיים בסרט

הוא קיבל קבוצה מוכנה מנטלית/טקטית עם שחקנים הכי טובים בעולם!! שנבחרו ע"י גאון ושמו מוריניו

אני לא מפרגן ולא יפרגן לגרנט וכולכם יכולים להכנס לי לתחת

הבן אדם ליקק לאברמוביץ ת'תחת טוב טוב וקיבל את הקבוצה הכי מוכנה שיש

אברם גרנט מאמן גרוע

וכולכם מעריצים אותו כי הוא ישראלי וזה מביא לכם "כבוד"

אני רוצה לראות אותו מצליח בקבוצה שהוא מביא את השחקנים ומקבל את הקבוצה לא במרמה ואז אני יפרגן לו

אני לא חייב לפרגן לו כי זה מוסיף לכם כבוד

מי ישמע מאמן כדורגל,משחק של מפגרים(למרות שאני מאד אוהב אותו)

כול טמבל שהיה מקבל קבוצה כזאת אם שחקנים עם אופי כזה היה מצליח

השחקנים של צ'לסי לא רואים ממטר את השחקנים של יונייטד

עובדה שהוא הביא את אנלקה(ישר ידעתי שזה יתחיל להרוס את השילוב הגאוני שתיכנן מוריניו,ועובדה שאנלקה התלונן שהרגיש לא מחובר לקבוצה הזאת

אברם הוא הכי חוסר כבוד שיש,מאמן גרוע שלא יצליח באף קבוצה אלא עם כן היא נלקחה ממוריניו או מכול מאמן גאון אחר

עובדה שאימן בחיפה עם כול הכוכבים שלהם (בניון,יעקובו,מזרחי וכו') הקבוצה נראתה כמו הצרות שלי

שלא נדבר על קדנצית נבחרת ישראל,שבפוקס הוצאנו שם תיקו בבית עם אנדורה והנבחרת נראת כמו חלום בלהות

כמה ירדתם עליו אז כולכם

והיום הוא מאמן ענק!!!!!!!!

כמה שאתם שיטחיים חסרי עמוד שידרה,ושוכחים מהר מאד

אין לי בעיה שתרדו עלי הרי כולכם פאטתים

פורסם

:funnypost: מאיפה נובע כל המרמור והכעס הזה?

זה לא דיון על אלוהים..(בעצם זה תלוי איך אתה מגדיר את אברם :smile1:).

פורסם

אני לא ממורמר

בטח שלא מאנשים כמוך

את הפואנטה שלי אמרתי בסוף שזה מוסר השכל לגבי כול דבר במדינה הדפוקה הזאת

אנשים פה שיטחיים בלי אופי ושוכחים מאד מהר

פורסם

רועי חדד מי אמר שהוא מאמן ענק ?

דיברנו על מבחן התוצא ובפועל אברהם הגיע לתוצאות בכלל לא רעות

זה כמו שתגיד שאפי בירנבאום מאמן גרוע כי הוא הפסיד למכבי בשתי נקודות אתמול

יש רצוי ויש מצוי

צלסי אם כל הכבוד לא הקבוצה הכי גדולה שאנגליה

נכון מועדון ענק -אחד מהגדולים בעולם

אבל לא הגדול ביותר

וסך הכל היא שחקה טוב מאז שגרנט לקח פיקוד

אולי זה יותר בגלל שאחרי מאמן מחליפים שחקנים ואולי בגלל סיבות אחרות אבל גרט לא אשם שאין תואר

כמו שהוא לא היה הסיבה העיקרית לתואר אם היו זוכים

פורסם

אל תשווה בין מאמן כדורסל,למאמן כדורגל

במיוחד לא בארץ לבין אירופה.

מאמן כדורסל צריך להיות עם 7 עיניים על המשחק,עם האצבע על הדופק כול המשחק,להשים לב לכל המהלכים הטקטים,לחילופים,לתרגלים,שלו ושל הקבוצה היריבה

לעומת מאמן כדורגל,בארץ הוא חייב להיות קשוח ומקצוען אם הוא רוצה להצליח(יש פה בארץ אולי 2 כאלה)

באירופה למאמנים של הבוגרים אין כמעט השפעה על הקבוצה

שם עוד שהם ילדים מחנכים אותם להיות מקצוענים,הם גדלים עם אופי

ופי כמה השחקנים של צ'לסי שהכירו אחד את השני כול כך טובוידעו איפה כול אחד עומד במגרש.

אחרי הפיטורים של מוריניו,השחקנים החליטו לקחת את הקבוצה לידיים שלהם ונלחמו כמו גברים כול משחק

ראיתי באיזה ערוץ שמוריניו עושה עבודות מחקר על כול שחקן שלו כמעט איזה ספר על כול אחד,משהו מטורף

הבן אדם גאון,הוא בודק אינטלגנציה לפני כישרון,ומה שבטוח לא יהיה אצלו שחקן עם אגו בשמיים,זה מאמן!

פורסם

כישרון לא פחות חשוב מאינטליגנציה במשחק כדורגל

שחקן כמו מרדונה לא היה צריך הרבה שכל להיות מצוין

ואתה אומר שאין חשיבות גדולה למאמן

סבבה אם אין חשיבות אז איך גרנט יוצר כישלון ?

פורסם

הייתי צריך להוסיף +כשרון,טעות שלי,רק רציתי להבליט את הבחירה שלו בשחקנים,בחיים לא יהיה לו שחקן כמו רונאלדו בקבוצה

כל מה שמיחד אותו זה קבוצה כשמה היא

תן לאברם קבוצה שהוא יבנה אותה שהוא יביא את השחקנים ואז תראה תוצאות לבד

שנה הבאה צ'לסי תיהיה פח (כי רוב השחקנים שהביא מוריניו לא יהיו שם)

הקבוצה של אברם תיהיה עוד יותר פח,כי אין לו מושג באימון

ואתה תראה שהקבוצה של מוריניו(כנראה אינטר) תיהיה אלופה עם המשחק הכי יפה באירופה

פורסם

תגיד רועי גרנט אנס אותך שהיית ילד ?

מה יש לך נגדו ?

בו נגיד ככה . ניתן לך הוא לא מאמן כזה טוב אבל צריך להיות לך איזשהו כישרון כדי לעבוד כעוזר מאמן בצ'לסי וזה לא משהו שיש עליו ויכוח גרנט מאמן טוב

אולי לא גדול אבל בהחלט טוב ואם היו לו הזדמנות הוא היה מצליח

פורסם

הסברתי כבר מה מרתיח אותי אם לא הבנת כנראה שאתה לא שווה שאני יתייחס

דבר שני הוא היה מאמן ולא עוזר מאמן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים