עבור לתוכן

איך אפשר לבטל את רענון הדפים בדפדפן IE7 תוך כדי גלישה?

Featured Replies

פורסם

מכירים את התופעה המעצבנת כשאתם באמצע קריאה של כתבה באתר hwzone או ב- ynet

ופתאום הדף "מתרענן \ ניטען מחדש ?

איך לעזאזל מבטלים זאת ?

פורסם
  • מחבר

לא יודעים ?

פורסם

יש סקריפט ל grease mokey בפיירפוקס שעושה את זה.

תריץ חיפוש בגוגל.

פורסם
  • מחבר

יש סקריפט ל grease mokey בפיירפוקס שעושה את זה.

תריץ חיפוש בגוגל.

mokey מסובך ובעייתי לשימוש מפני שהוא ודורש הורדה והתקנה של כל מיני scripts

רעיונות נוספים יתקבלו בברכה (רצוי גם ל-explorer )

האם יש דפדפן אלטרנטיבי אחר ,שבו ניתן לשלוט בצורה קלה ופשוטה על התנהגותו ,כך שניתן לבטל בו את רענון הדפים המעצבן , ולחסום את כל פרסומות flesh מעיקות?

פורסם

add block plus בפיירפוקס וב grease monkey אין לך יותר מדי במה להסתבך.

פורסם
  • מחבר

צריך גם ל-explorer .

mokey מסובך ובעייתי לשימוש מפני שהוא ודורש הורדה והתקנה של כל מיני scripts.

האם יש בכלל דפדפן אלטרנטיבי אחר ,שבו ניתן לשלוט בצורה קלה ופשוטה על התנהגותו ,כך שניתן לבטל בו את רענון הדפים המעצבן , ולחסום את כל פרסומות ה-flesh המעיקות שגורמות לאתרים לעלות לאט ?

פורסם
  • מחבר

?

פורסם
  • מחבר

?

רעיונות ?

פורסם

לגבי רענון הדפים אני לא מכיר פיתרון באקספלורר. לגבי פרסומות פלאש תוריד IE7PRO .משפר בהרבה את חווית הגלישה עם אקספלורר,ובין השאר גם חוסם פרסומות.אפשרות אחרת היא להשתמש בדפדפו מעטפת כמו AVANT שגם בו יש חוסם פירסומות מובנה.

פורסם
  • מחבר

לגבי רענון הדפים אני לא מכיר פיתרון באקספלורר. לגבי פרסומות פלאש תוריד IE7PRO .משפר בהרבה את חווית הגלישה עם אקספלורר,ובין השאר גם חוסם פרסומות.אפשרות אחרת היא להשתמש בדפדפו מעטפת כמו AVANT שגם בו יש חוסם פירסומות מובנה.

יש לי כבר את IE7PRO והוא אכן עוזר אולם אין בו שום פונקצייה שמאפשרת את ביטול הריענון של הדפדפן.

עצות נוספות ?

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

תן לינק שהריפרש שלו מפריע לך, יש כל מיני "מנגנוני ריפרוש" שונים.

הרוב משתמשים ב META REFRESH ואת זה אתה יכול לבטל בעצמך בלשונית אבטחה של האקספלורר (יש שם כפתור מתקדם עם ENABLE\DISABLE להרבה אפשרויות, META REFRESH היא אחת מהם).

אבל שוב פעם, זה לא יתפוס לך על 100 אחוז מהמערכות, למשל הדף הראשי של הפורומים כאן ימשיך להתרפרש לך כרגיל.

פורסם
  • מחבר

ביטול ה-META REFRESH אכן עזר באתר ynet אולם עשה לי בעיות במערכת הפורומים כאן באתר (אחרי פירסום תגובה -הדף ניתקע ולא חוזר לאותו דף שמראה את התגובה החדשה שפורסמה)

כך שבסופו של דבר ,החזרתי את ה-meta למצבו ההתחלתי ,כלומר המאופשר .

עדיין מחכה להצעות נוספות מכם .

פורסם

אני לא רואה שום פתרון בין לבין ב-IE, זה דפדפן לא ממש גמיש, אם אתה מחליט לוותר על פונקציה מסויימת אתה צריך לקחת בחשבון את ההשלכות.

אתה מושך את הדיון הזה כבר יותר מידי זמן, אם אתה רוצה פונקצונליות וגמישות, תעבור ל-FF, אם אתה רוצה להשאר ב-IE לדעתי תצטרך תקבל אותו כמו שהוא.

פורסם
  • מחבר

אני לא רואה שום פתרון בין לבין ב-IE, זה דפדפן לא ממש גמיש, אם אתה מחליט לוותר על פונקציה מסויימת אתה צריך לקחת בחשבון את ההשלכות.

אתה מושך את הדיון הזה כבר יותר מידי זמן, אם אתה רוצה פונקצונליות וגמישות, תעבור ל-FF, אם אתה רוצה להשאר ב-IE לדעתי תצטרך תקבל אותו כמו שהוא.

גם firefox מהבחינה הזאת בעיתי ומציע פיתרון מסורבל ולכן אני שואל על דפדפנים חילופיים שאולי מציעים פיתרון מובנה לבעייה המעצבנת הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים