עבור לתוכן

פיתרון קירור עם heat sink גדול מאוד למעבד ,ללא מאוורר כלל

Featured Replies

פורסם

האם קיים פיתרון קירור עם heat sink גדול מאוד , למעבד , שמבטל לחלוטין את הצורך במאוורר או לפחות מצמצם את השימוש בו למינימום ההכרחי לאותם מקרים שבהם המערכת נמצאת בעומס מלא.

הערה : אני מדבר על פיתרון אוטונומי לחלוטין שאינו מתבסס על החיישנים בלוח האם עצמו,

אלא על כזה שיש לו סנסורים משולבים ב-heat sink ומיקרו מעבד משלו ששולט

בצורה ישירה במאוורר ,כך שהמאוורר מופעל אך ורק כאשר טמפרטורת המעבד עוברת את

טמפרטורת הסף , המקסימאלית המותרת (70 מעלות ,אם אני זוכר נכון ).

הקירור מיועד למעבד q6700 \q9450

פורסם

קיימים כמה קירורים עם מאווררים שקטים שפועלים בRPM נכון (כמו האינפיניטי נראה לי).

כמו כן אפשר לקחת קירור פאסיבי ולשדרך לו מאוורר איטי ושקט.

אם אתה לא מתכנן OC גם קירורים כמו הפריזר 7 פרו (100 שקל), יסתובבו במהירות נמוכה ויהיו שקטים להפליא. ואפילו קירור סטוק של אינטל יעשה את העבודה

סתכל- למעבד יש חיישן טמפ'- כל מאוורר שפועל על פי טמפ משתנה ביחס לטמפ' של המעבד (איך שאתה מגדיר אותו). או שאפשר שיסתובב סטאטית.

פורסם
  • מחבר

קיימים כמה קירורים עם מאווררים שקטים שפועלים בRPM נכון (כמו האינפיניטי נראה לי).

כמו כן אפשר לקחת קירור פאסיבי ולשדרך לו מאוורר איטי ושקט.

אם אתה לא מתכנן OC גם קירורים כמו הפריזר 7 פרו (100 שקל), יסתובבו במהירות נמוכה ויהיו שקטים להפליא. ואפילו קירור סטוק של אינטל יעשה את העבודה

סתכל- למעבד יש חיישן טמפ'- כל מאוורר שפועל על פי טמפ משתנה ביחס לטמפ' של המעבד (איך שאתה מגדיר אותו). או שאפשר שיסתובב סטאטית.

מהו הקירור הפאסיבי הטוב ביותר למעבד בתושבת הנוכחית של אינטל (775 )?

פורסם

יש מארז מיוחד של זלמן (לא זוכר את שמו במדוייק

שמתוכנן ומיוצר במיוחד כצלעות קירור ענקיות ... המארז וכל המסביב הוא הצלעות קירור :)

חוץ מאולי מאוורר בספק (הספק הרגיל שמגיע כנלווה למארז כזה לא יספיק לקוואד) אין לך שום מאווררים במחשב ...

פורסם
  • מחבר

יש מארז מיוחד של זלמן (לא זוכר את שמו במדוייק

שמתוכנן ומיוצר במיוחד כצלעות קירור ענקיות ... המארז וכל המסביב הוא הצלעות קירור :)

חוץ מאולי מאוורר בספק (הספק הרגיל שמגיע כנלווה למארז כזה לא יספיק לקוואד) אין לך שום מאווררים במחשב ...

תודה על ההמלצה , אבל תאמר לי , במחיר היקר שלו , האם לא עדיף להוסיף עוד קצת כסף ולקנות כבר קירור מבוסס מים ,שעדיף גם לצורך שקט וגם לצורך OC מפני שהוא הרבה יותר יעיל ?

פורסם

צר לי לאכזב אותך, אבל אלא אם אתה מתכנן על רדיאטור ומיכל מפלצתיים בגודלם, גם קירור מים צריך מאוורר, במיוחד ל-OC .

פורסם
  • מחבר

צר לי לאכזב אותך, אבל אלא אם אתה מתכנן על רדיאטור ומיכל מפלצתיים בגודלם, גם קירור מים צריך מאוורר, במיוחד ל-OC .

אכן כן רדיאטור מפלצתי יותר מה- tower של זלמן

ראה :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=337664.msg2913900#msg2913900

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים