עבור לתוכן

המלצה לנתב

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות נתב שהמטרה העיקרית שלו היא חיבור קווי של שני מחשבים לאינטרנט ובינהם.

הבנתי מהסתכלות על שרשורים אחרים שהיום אין כמעט נתבים חוטיים בלבד ושעדיף כבר לקנות נתב עם חיבור אל-חוטי (מה שבכל מקרה לא יזיק במקרה הצורך בעתיד).

האם יש עוד פרמטרים שכדאי להיות מודע אליהם בקניית נתב (אפשרויות שאני אולי ארצה/ לא ארצה) ?

מה אתם ממליצים למטרה זאת?

תודה

פורסם

WRT54GL+OpenWRT

זול ולא נתקע כמו נתבים אחרים ברגע שמורידים ב-bittorrent (בהנחה שאתה מחליף את הקושחה הרגילה למשהו בסגנון openwrt, ddwrt).

פורסם
  • מחבר

איך הוא בהשוואה ל-Edimax BR6204WG, שזול יותר בכ-100 ש"ח (200 לעומת 300)?

יש לו יתרונות שמצדיקים את ההפרש במחיר?

יש בעיות ב-bittorrent בשימוש בנתב? אם אני כרגע, בחיבור 2.5Mbit מוריד בקצב של כ-300KB/s (ניצול מלא) אני יכול לצפות שלא תהיה בעיה להמשיך להוריד בקצב הזה גם כשהמחשב מחובר דרך הנתב, וגם בעתיד אם נגיד נשדרג את קצב החיבור? (אם לא אז זה בעייתי למידי..)

פורסם

אני לא מכיר את ה-Edimax, אבל ברגע שאתה מתקין קושחות כמו שהזכרתי קודם על הלינקסיס הערך שלו עולה בהרבה.

המהירות שלך לא אמורה להיות מושפעת מהעובדה שאתה מחובר לנתב, אלא אם מחשב נוסף משתמש ברוחב הפס. הבעיה עם bittorrent ונתבים היא שלפעמים הם קורסים תחת העומס.

פורסם
  • מחבר

מישהו שמכיר את BR6204WG יכול לחוות דעה? לציין איזה יתרונות/ חסרונות/ הבדלים יש בינהם מלבד המחיר?

ובכלל, יש למישהו חוות דעת נוספת?

פורסם

מישהו שמכיר את BR6204WG יכול לחוות דעה? לציין איזה יתרונות/ חסרונות/ הבדלים יש בינהם מלבד המחיר?

ובכלל, יש למישהו חוות דעת נוספת?

לי יש 6204Wg. נתב מעולה. נוח להפעלה, הרבה פונקציות שימושיות ועובד ללא דופי.

בכלל מדובר בנתב פופולרי שנותן תמורה טובה למחירו הזול.

פורסם

לי יש 6204Wg. נתב מעולה. נוח להפעלה, הרבה פונקציות שימושיות ועובד ללא דופי.

בכלל מדובר בנתב פופולרי שנותן תמורה טובה למחירו הזול.

מחזק, זה סוס עבודה, פשוט, זול ועובד.

פורסם

אין שום הצדקה לקנות היום את הWRT54GL, אלא אם החלפת קושחות זה הכיף שלך.

בהשקעה של פחות ממאה שקל אפשר לקנות את הBR-6504N של אדימקס. בביקורות הוא עולה על הלינקסיס בכל תחום כיוון שהוא מהדור החדש של הנתבים.

נכון שהוא תקן N draft 2.0, אבל זה לא אומר שחייבים לקנות כרטיס N חדש ויקר ע"מ לעבוד איתו, אפשר להשתמש בו בתקן G בדיוק כמו בלינקסיס הזה.

ההמלצה שלי כרגע היא או לקנות נתב זול וטוב דוגמאת האדימקס שהוזכר ואז למשוך איתו שנה שנתיים עד שתקן N יאושר סופית והנתבים שתומכים בו יהיו זולים בהרבה, או לקנות נתב N draft 2.0 כדוגמאת האדימקס הנ"ל או אפילו הWRT150N (למרות שהוא יקר מידי לדעתי) ולהחזיק איתו עד כמה שניתן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים