עבור לתוכן

סוף סוף אני משדרג כרטיס מסך! התקציב הוא מקסימום 1500 שקל

Featured Replies

פורסם

נכון אני באמת מעדיף את ה-9700 הרגיל. אני מוכן להוסיף עוד 100 שקל ל-1600 אם זה באמת נחוץ

אולי שווה לחכות שבוע-שבועיים אולי המחירים ירדו בעוד איזה 50 ש"ח או אפילו יותר... ככה תוכל לקנות את הכרטיס של HERCULES!

• תגובות 39
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תראה, כבר מלא זמן אני סובל מהכרטיס הזה והבטחתי לעצמי שביום שאחד מהמשחקים הגדולים יצא (Doom 3, HL2, Deus Ex 2, Matrix) יצאו, אני יקנה כרטיס מסך חדש והנה מטריקס יצא ואני צריך לקיים לעצמי את ההבטחה :)

אני מודע לזה שעוד כמה ימים יצא הג'יפה FX 5900 ואז ATI יוציאו את הכרטיס הסודי שלהם וכנראה תהיה הורדת מחירים. הייתי מחכה אבל זה לא כ"כ פשוט כי ATI לא אמורים להוציא את הכרטיס שלהם בדיוק מתי שיוצא הג'יפה אז מי יודע כמה זמן אני יהיה צריך לחכות ובאמת כבר נשבר לי מהכרטיס היצור שלי!! אתם צריכים לראות אותי משחק GTA וייס סיטי אתם נקרעים מצחוק! אני נוסע ואני רואה שהכביש ריק. פתאום אני נתקע במשהו ועף לעזאזל מהאופנוע ואז פתאום הג'יפה 2 שלי נזכר להציג את הקיר הנחמד שבו נתקעתי! אותו דבר קורה עם עצים וגדרות :-\

פורסם

תראה, כבר מלא זמן אני סובל מהכרטיס הזה והבטחתי לעצמי שביום שאחד מהמשחקים הגדולים יצא (Doom 3, HL2, Deus Ex 2, Matrix) יצאו, אני יקנה כרטיס מסך חדש והנה מטריקס יצא ואני צריך לקיים לעצמי את ההבטחה :)

אני מודע לזה שעוד כמה ימים יצא הג'יפה FX 5900 ואז ATI יוציאו את הכרטיס הסודי שלהם וכנראה תהיה הורדת מחירים. הייתי מחכה אבל זה לא כ"כ פשוט כי ATI לא אמורים להוציא את הכרטיס שלהם בדיוק מתי שיוצא הג'יפה אז מי יודע כמה זמן אני יהיה צריך לחכות ובאמת כבר נשבר לי מהכרטיס היצור שלי!! אתם צריכים לראות אותי משחק GTA וייס סיטי אתם נקרעים מצחוק! אני נוסע ואני רואה שהכביש ריק. פתאום אני נתקע במשהו ועף לעזאזל מהאופנוע ואז פתאום הג'יפה 2 שלי נזכר להציג את הקיר הנחמד שבו נתקעתי! אותו דבר קורה עם עצים וגדרות :-\

VERY FUNNY... :lol: :lol:

אבל לא נורא... ( :spin2: ).

אני במקומך לא הייתי מחכה לכרטיס הסודי של ATI, הם עלולים להוציא אותו בעוד זמן רב מכפי שאתה חושב. ראית את הביקורות על הג'יפורס החדש? פשוט מעולה.

במקומך הייתי מחכה עוד טיפה וקונה את אחת הגירסאות שלו (או את ה-VALUE או את הלא-אולטרה). ;)

פורסם

תקשיב

תשקיע עוד 200 שח ותיקח את ההרקולס לא פרו

לא כל יום קונים כרטיס מסך

פורסם

תקשיב

תשקיע עוד 200 שח ותיקח את ההרקולס לא פרו

לא כל יום קונים כרטיס מסך

צודק בהחלט!

פורסם
  • מחבר

כמה אתם חושבים תעלה גירסת ה-VALUE? בכל מקרה 1600 זה המקסימום שאני מקציב אני פשוט לא יכול יותר מזה. אם אני יתחיל לחסוך עוד זה יקח לי שנים... זה לא שיש לי עבודה קבועה עם משכורת אני מגרד מההורים שלי כסף פה ושם :-\ אתם לא מבינים את הפואנטה? תחשבו שאין לי יותר מ-1600 שקל. איזה כרטיס אני יכול לקנות עם זה? האם שווה לי לחכות? למה לחכות? כמה זמן לחכות? אני מעדיף OEM כי זה יותר זול ואני לא צריך את כל החבילה הזאת (RETAIL).

פורסם

אני הייתי מחכה חודש וקונה GeForce 5900 value. הוא ייתן אותם ביצועים של RADEON 9700 או יותר, ולNVIDIA יש ייתרון מבחינת הדרייברים העדכניים שמעלים את המהירות פלאים. חוץ מזה לATI יש הרבה יותר בעיות דרברים מNVIDIA.

לכן הייתי מחכה ועוד חודש קונה GeForce 5900 value.

פורסם

לא עדיף לקנות radeON9500pro ולעשות לו מוד לR9700pro??

שמעתי שיש אפשרות לעשות זאת מבלי לגעת בכרטיס ע"י תוכנה.

אולי תבדוק באינטרנט דגמים שעברו בהצלחה מוד לR9700pro ותקנה את אותו הדגם ותעשה לו מוד...

אבל לפי מה שהבנתי אתה בטח לא תעשה את זה...

אז תקנה את הכרטיס של HERCULES (חורג קצת) אבל זה הכי כדאי בתקציב הזה.

אישית אם היה לי תקציב של 1500ש"ח אני הייתי מוסיף עוד 500ש"ח וקונה את ה R97000pro או שהייתי קונה R9500 ועושה לו מוד.

פורסם
  • מחבר

אפשר בבקשה ביקורות על ה-5900 VALUE והביצועים שלו? אני ראיתי ביקורת רק את ה-ULTRA ואני לא מוכן לקנות כרטיס כ"כ יקר בלי לראות קודם מה הוא שווה

פורסם

אחי ההבדלים בין הULTRA ללא ULTRA הם רק בזכרון, פה 128MB ופה 256MB מה שבעצם נכון לעכשיו לא נותן הבדל, ובעתיד, עד שזה ייתן הבדל, תצטרך כבר לקנות כרטיס מסך חדש :)

בקשר לVALUE יש לו גם רוחב פס מסורס (מהירויות שעון וליבה נמוכות).

פורסם

אין הבדל בזיכרון ,יש הבדל במהירויות השעון אשר יכולות להפטר ע"י OC ;D

fx5600finalspec.gif

פורסם

אין הבדל בזיכרון ,יש הבדל במהירויות השעון אשר יכולות להפטר ע"י OC ;D

fx5600finalspec.gif

קודם כל אתה מדבר על 5600 והם דיברו על 5900...שנית אני מאמין כי יש גם הבדל בצינורות עיבוד כמו בהבדל בין Radeon 9500PRO ל9700....

נגיד את זה כך:

היחס בהבדלי ביצועים בין 5900ULTRA לבין 5900 הוא כמו בין 9700PRO ל9700 והvalue הוא כמו 9500PRO...

פורסם
  • מחבר

או קיי תודה על התגובות. עכשיו תגידו לי, ביצועי ה-AA ו-AF של ה-5900 VALUE הם טובים כמו של ה-ULTRA? אם כן אז כנראה אני יקנה אותו

נב. אני עדיין רוצה לראות ביקורת לפני שאני קונה

פורסם

חכה עוד חודש ככה ואז תוכל לקבוע

פורסם

נכון להיום הכי טוב שהוא יכול להשיג זה ראדון 9700 לא פרו

שהוא כרטיס מעולה

ומי שדיבר על הבעיות של איי טי איי איזה בעיות בדיוק!?

ולבחור שדיבר על הדרייברים של אנ ווידיה נכון הם יוצאים כל יומיים

אבל ידוע שרובם לא באמת עושים משהו רק משפרים ציונים בבאנצ'ים באופן לא חוקי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים