עבור לתוכן

סוף סוף אני משדרג כרטיס מסך! התקציב הוא מקסימום 1500 שקל

Featured Replies

פורסם

אחרי שנה של סבל עם הג'יפה 2 החלטתי לקנות כרטיס מסך נורמלי שיחזיק להרבה זמן. יש לי 1900 שקל אבל אני לא יכול לבזבז את כל התקציב ככה שאני מקציב לכרטיס מסך 1500 שקלים חדשים :) תמליצו לי בבקשה על כרטיסי מסך אני אישית חשבתי על ה:

PowerColor (XF97-C3) Radeon 9700 - 0EM שעולה בזיגזאג 1450 שקל. אני גם הייתי רוצה לקנות בזיגזאג כי הרבה אנשים אמרו פה שיש להם אחלה של שירות וזה מאוד חשוב לי כשאני קונה כרטיס מסך ב-1500 שקל כי אם לדוגמא הכרטיס יתקלקל אני לא רוצה ישר לזרוק אותו לפח :-\ בקיצור מה אתם חושבים על הכרטיס שהצעתי ואם יש לכם דברים יותר טובים להציע לי אני פתוח להצעות. מחר יש לי טיול שנתי לשלושה ימים וכשאני יחזור אני יבדוק את האשכול. מקווה שיהיו פה הרבה תגובות שיעזרו לי לבחור. אגב אני מתכוון להריץ עם הכרטיס משחקים כבדים על רזולוציות גבוהות ו-AA ו-AF.

• תגובות 39
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לך על הרדאון 9700 לא-פרו של GIGABYTE, שעולה בסביבות 1600 ש"ח אם אני לא טועה...

אתה גם יכול ללכת על גרסת OEM של הכרטיס - מה שיעלה אפילו פחות (אולי גם פחות מ-1500 ש"ח)...

פורסם

או של הרקולס, גם אחלה חברה (יותר מכובד מGIGABYTE) וגם אותו מחיר (תוספת של 60 שקל)

1660, לא ראיתי הרקולס בזיגזאג, אבל יש בחנויות אחרות.

אם אתה מתעקש על זיגזאג, אז GIGABYTE תהיה הבחירה שלך.

פורסם

או של הרקולס, גם אחלה חברה (יותר מכובד מGIGABYTE) וגם אותו מחיר (תוספת של 60 שקל)

1660, לא ראיתי הרקולס בזיגזאג, אבל יש בחנויות אחרות.

אם אתה מתעקש על זיגזאג, אז GIGABYTE תהיה הבחירה שלך.

HERCULES? גם אני חושב שזה טוב יותר. הבעיה היא שהוא עולה 1700 ש"ח ולא נעים לי לחרוג מהתקציב בכל כך הרבה...

עריכה - כל המחירים שהבאתי (בערך) הם מ-PCH.

פורסם
  • מחבר

או קיי תראו... שניכם די חרגתם מהתקציב וכן אני מעדיף לקנות מזיגזאג כי עדיין לא ראיתי עליהם שום תלונה (חוץ מהתוספת במחיר) והכרטיס שציינתי מתאים מדיוק לתקציב. מה רע בו אתם יכולים להסביר? כל הזמן כשמרכיבים מפרטים שמתי לב שנייק אומר שאין הבדל משמעותי בין החברות חוץ מהקירור ואת זה אפשר לקנות ולהתקין בעצמך...

פורסם

או קיי תראו... שניכם די חרגתם מהתקציב וכן אני מעדיף לקנות מזיגזאג כי עדיין לא ראיתי עליהם שום תלונה (חוץ מהתוספת במחיר) והכרטיס שציינתי מתאים מדיוק לתקציב. מה רע בו אתם יכולים להסביר? כל הזמן כשמרכיבים מפרטים שמתי לב שנייק אומר שאין הבדל משמעותי בין החברות חוץ מהקירור ואת זה אפשר לקנות ולהתקין בעצמך...

נכון. אבל יש הבדל בבאנדלים. ;)

וזה מה ש-GIGABYTE טובים בו. :)

פורסם

יש לך אינטרנט מהיר ? אתה לא צריך שום בנדל ושום בטיח .. סתם תוכנות ליופי

אלא אם כן אתה ממש ממש רוצה משחקים מקוריים .

ושתדע שלא תמיד מביאים לך מקורים , יש חברות שמביאות דיסק עם דמו.

פורסם

יש לך אינטרנט מהיר ? אתה לא צריך שום בנדל ושום בטיח .. סתם תוכנות ליופי

אלא אם כן אתה ממש ממש רוצה משחקים מקוריים .

ושתדע שלא תמיד מביאים לך מקורים , יש חברות שמביאות דיסק עם דמו.

נכון, אבל יש גם הרבה חברות שמביאות לך משחקים מקוריים (כמו GIGABYTE למשל). אפשר לבדוק באתר של כל חברה מה הבאנדל שמגיע עם הכרטיס. ;)

תוכנות ליופי? ממש לא! :lol:

בבאנדל של לוח אם GIGABYTE GA-7VAX הביאו לי מלא תוכנות כמו NORTON ANTIVIRUS 2002, NORTON INTERNET SECURITY 2002 ועוד הרבה! :asthanos:

פורסם

בנאדם, אם אתה יודע מה טוב בשבילך, עדיף שתתרחק מחברות קבר כמו PowerColor. למרות שכל הכרטיסים של ATI דומים ב-80%, יש חברות יותר טובות ויש פחות(וזה מתבטא ביכולות אוברקלוק,קירור, ועוד כמה). אם אתה רוצה לעשות OC, קח את ה-Hercules 3D Prophet 9700 PRO Radeon 128MB שעולה 2,112(בפנדה), אבל אתה יכול לקבל את אותה תמורה גם אם תקנה את ה-Sapphire Radeon 9700 Atlantis Pro שעולה 2,189 ש"ח או את ה-Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO שעולה 1,915 ש"ח, או את ה-Ati Radeon 9700 PRO 128MB שעולה 2346 ש"ח.

אני אישית לא הייתי לוקח את הכרטיס של Gigabyte, מכיוון שהרבה אנשים שקנו אותו סיפרו שהמאוורר של הכרטיס נשרף שוב ושוב ולכרטיס עצמו יש בעייה של התחממות יתר והוא צורך המון חשמל. אז פה זה כבר העדפה שלך של איזדה חברה לבחור, כי גם ככה כולם דומים ב-80%, ומציגים את אותם ביצועים פחות או יותר, עם הבדלים קטנים. רק כדאי לך לא לקנות את הכרטיס של PowerColor, כי זה לא מי יודע מה חברה, זוהי חברת קבר...

ועוד משהו חשוב:

אם אתה מעדיף לא לקבל כל מיני משחקים באריזות Retail, או דרייברים שאותם אתה גם יכול להוריד מהאינטרנט בקלות, עדיף שתקנה אריזת OEM, אשר מקטינה באופן משמעותי את המחיר, רק שאתה מקבל באריזה את אותו כרטיס כמו באריזת Retail, רק בלי דרייברים ומשחקים(ויכול להיות חוברת הדרכה). אז שוב, השיקול פה הוא שלך!

תתחדש ;D!

פורסם

אני לא חושב שיש בעיות התחממות אצל GIGABYTE... אבל זה נכון שהקירור של HERCULES יותר טוב משל כולם, אבל הוא יותר יקר משל GIGABYTE.

אם אתה רוצה קצת לחסוך, לך על הכרטיס של GIGABYTE. אני במקומך הייתי משלם עוד קצת וקונה את הכרטיס של HERCULES.

נ.ב. אנחנו מדברים על רדאון 9700 לא-פרו RETAIL!

פורסם

בנאדם, אם אתה יודע מה טוב בשבילך, עדיף שתתרחק מחברות קבר כמו PowerColor. למרות שכל הכרטיסים של ATI דומים ב-80%, יש חברות יותר טובות ויש פחות(וזה מתבטא ביכולות אוברקלוק,קירור, ועוד כמה). אם אתה רוצה לעשות OC, קח את ה-Hercules 3D Prophet 9700 PRO Radeon 128MB שעולה 2,112(בפנדה), אבל אתה יכול לקבל את אותה תמורה גם אם תקנה את ה-Sapphire Radeon 9700 Atlantis Pro שעולה 2,189 ש"ח או את ה-Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO שעולה 1,915 ש"ח, או את ה-Ati Radeon 9700 PRO 128MB שעולה 2346 ש"ח.

אני אישית לא הייתי לוקח את הכרטיס של Gigabyte, מכיוון שהרבה אנשים שקנו אותו סיפרו שהמאוורר של הכרטיס נשרף שוב ושוב ולכרטיס עצמו יש בעייה של התחממות יתר והוא צורך המון חשמל. אז פה זה כבר העדפה שלך של איזדה חברה לבחור, כי גם ככה כולם דומים ב-80%, ומציגים את אותם ביצועים פחות או יותר, עם הבדלים קטנים. רק כדאי לך לא לקנות את הכרטיס של PowerColor, כי זה לא מי יודע מה חברה, זוהי חברת קבר...

ועוד משהו חשוב:

אם אתה מעדיף לא לקבל כל מיני משחקים באריזות Retail, או דרייברים שאותם אתה גם יכול להוריד מהאינטרנט בקלות, עדיף שתקנה אריזת OEM, אשר מקטינה באופן משמעותי את המחיר, רק שאתה מקבל באריזה את אותו כרטיס כמו באריזת Retail, רק בלי דרייברים ומשחקים(ויכול להיות חוברת הדרכה). אז שוב, השיקול פה הוא שלך!

תתחדש ;D!

הוא אמר עד 1500 ש"ח

so let's downgrade it a bit

;)

פורסם
  • מחבר

1) אני קונה את ה- RADEON 9700 NONPRO ולא את הפרו שעולה מלא כסף שאין לי

2) אני רוצה לקנות חבילה OEM ככה שבבקשה תמליצו לי על חנות טובה לקנות ממנה כרטיס מסויים וציינו את המחיר

3) אני לא הולך לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שעולה 1500 שקל אני אולי דפוק אבל לא משוגע!

אגב באמת שמעתי פה מלא תלונות על המאוורר של ג'יגהבייט שנשרף כל פעם מחדש לכן אני מעדיף להמנע מכרטיס זה, בכל מקרה אני צריך הצעות במחיר שציינתי - 1500 לא 2000!

פורסם

הוא אמר עד 1500 ש"ח

so let's downgrade it a bit

;)

היי! אתה צודק, אבל לא יהיה חכם לרדת ל-9500 PRO במקום ה-9700... נכון?

פורסם
  • מחבר

נכון אני באמת מעדיף את ה-9700 הרגיל. אני מוכן להוסיף עוד 100 שקל ל-1600 אם זה באמת נחוץ

פורסם

תראה - הרדאון הכי זול שמצאתי הוא של POWERCOLOR (שלא הייתי ממליץ לך עליה!), שעלה בערך 1550~.

שוב: אני במקומך הייתי הולך על HERCULES RADEON 9700 לא-פרו RETAIL. אני יודע שהוא עולה 200 ש"ח יותר, אבל הוא עדיף בהרבה מ-POWERCOLOR!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים