עבור לתוכן

Matrix - בקשר לסרט ולמשחק

Featured Replies

פורסם

אנימציה של המטריקס(:

• תגובות 42
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוספת הרבה מידע על התשובה שלי

פורסם

אגב הורדתי את החלק ה 4 של האנימטריקס ( חוקי לגמריי)

משום מה הוא לא פועל לי

החלקים הקודמים היו אחלה

זה לא פועל

למשהו יש מושג למה?

פורסם

HOLY- כשכתבתי את התגובה שלי לא ראיתי את שלך, כשפתחתי תת'רד עוד לא הגבת

פורסם

לכל מי שרוצה להוריד אנימטריקס

www.theanimatrix.com

מי שיש לו בעיות, תעדכן QUICKTIME.

פורסם

גירסה 6

היא החדשה ביותר

פורסם

אין על הפרק הראשון של האנימטריקס!!

גם גרפיקה יפה וגם "הבחורה" לא רעה בכלל ( כמובן לא לשכוח שהיא מצויירת ::))

פורסם

You guys sure the animatrixs should be seen before the movie?

it wont ruine a thing?

פורסם

האנימטריקס מסריח 3 דקות ראשונות מדהימות כמו final fantasy אבל אחר כך כמו סרטים מצויירים מגעיל :AR15:

פורסם

אז ככה קודם כל עדיף לראות את כל פרקי האנימטריקס לא רק את ה4 שמפורסמים חינם כי הם מביאים לך קצת רקע היסטורי על המלחמה בין בני האדם למכונות ואיך המכונות השתלטו על בני האדם ויצרו את המטריקס(טוב אני לא יגלה לך יותר מדי). הם יוצאים בDVD ביוני , אצלנו קצת אחרי. בקשר למה אחר כך-המשחק או הסרט אני לא ממש בטוח אבל המשחק לא יכול להרוס לך שום דבר אבל תחשוב על זה שאם תראה את הסרט קודם ואז תשחק במשחק הוא לא יחדש לך שום דבר במיוחד שבסרט ניאו כבר מפותח ושולט במטריקס. אז יוצא ככה 1. 9 פרקי אנימטריקס 2.משחק 3.סרט

ואל תזלזלו "בחווית המטריקס" זה חשוב מאוד :)

פורסם

אין על הפרק הראשון של האנימטריקס!!

גם גרפיקה יפה וגם "הבחורה" לא רעה בכלל ( כמובן לא לשכוח שהיא מצויירת ::))

It's not the first episode.

the frist episode is about the establishment of 01 (roboland)

פורסם

You guys sure the animatrixs should be seen before the movie?

it wont ruine a thing?

בסופו של דבר היה הכי טוב אם גם היית רואה אותם לפני הסרט הראשון, כי כולם הם חלקים כלליים אשר מראים קטעים אשר קשורים רק ברעיון למטריקס אבל לא בעלילה השוטפת של הסרטים.

המשחק והסרט הם במקביל ולא משנה מה תעשו קודם, אבל בטח יקח לכם קצת יותר זמן לגמור את המשחק מלצפות בסרט

ובקשר למומנטו - STFU!!!!! יש אנשים שלא ראו כל סרט, אתם לא חייבים להרוס אותם בדיונים על סרטים אחרים!!!

פורסם

It's not the first episode.

the frist episode is about the establishment of 01 (roboland)

Actually, לא.

The Second Rennaisance - Part I הוא אכן הסרטון הראשון ששוחרר להורדה חופשית ברשת, אבל הוא לא הסרטון הראשון ב"חבילת" ה Animatrix המלאה.

הסרטון הראשון הוא The Final Flight of Osiris, שנראה כאמור מדהים.

פורסם

הבנתי שצריך גם לראות את הסרט וגם לראות את המשחק כדי לקבל את הסיפור "השלם" על החלק השני של המטריקס, אז רציתי לשאול, מה צריך לעשות קודם, לראות את הסרט קודם והמשחק הוא כאילו ההמשך של הסרט, או ההיפך ? או שהם בכלל נמצאים במקביל ולא משנה מה אני יעשה ( ישחק או יראה את הסרט ) קודם ?

פשוט אני לא רוצה לפספס את החוויה בגלל שטות כזאת. ;D :smoke:

אם נתייחס לרגע לשאלה המקורית:

1) תגמור את המשחק עם אחת הדמויות (נאיובי או גואוסט - דמויות המשנה), כך תבטיח לעצמך להבין את עלילת המשנה.

2) יש לך שבוע ויום מהיום 14-05-2003 עד ליציאת הסרט (בארץ) שיראה לך הרבה יותר הגיוני בהנחה שגמרת את המשחק.

3) למי שלא יסיים את המשחק (רק לשחק אותו זה לא מספיק...) יהיה קשה להבין את החלק השלישי שיצא בעוד כחצי שנה - זה ציטוט ופרפרזה

חופשית על מה שהאחים אמרו בראיון.

מקווה שתהנה

HF

נ.ב - המשחק הוא לא ההמשך של הסרט - הוא חלק משלים. איך הם אמרו את זה ? - כל "דלת שתשאר סגורה" בסרט תפתח במשחק.

ולמרות האמור לעיל - אתה אמור לסיים את המשחק קודם.

פורסם

אתה יכול לשחק במשחק ללא דאגות שמא המשחק יהרוס לך את הסרט , סיימתי את המשחק היום עם ghost , משחק פנטסטי דרך אגב

ולא ראיתי שהוא הורס עלילה או מגלה את הסוף , אמנם יש קטעים של של דקה אחת או שלוש שמראים קטעים מהסרט עצמו , אבל הרוב קשור למסע של ghost וניובי וטיפ טיפה לטריניטי ומורפיוס .

האנימטריקס לא קשור לסרט השני באופן ישיר אלא הוא רק מהווה בסיס להיסטוריה של המטריקס , דרך אגב the final flight of orsis קשור למשחק עצמו , מומלץ אך לא חובה לראותו אותו לפני המשחק .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים