פורסם 2008 במאי 2317 שנים שלום,אח שלי בארצות הברית והוא מנסה להוריד מהאתר של קשת את הפרקים של הישראליםhttp://www.reshet.tv/content_page.aspx?dynamic_page_id=473הבעיה שזה חסום אצלו זה רושם לו BLOCK ולא נותן לו להוריד כשהוא לוחץ הורדה.אצלי זה מוריד..יש אפשרות לעקוף את החסימה הזאת? תודה
פורסם 2008 במאי 2317 שנים אני חושב שהאתר דוחה כל מי שלא נמצא בישראל, ומכיוון שלא ידוע לי על אתרי פרוקסי ישראלים (בדר"כ לאנשים יש את הבעיה ההפוכה) הפיתרון היעיל ביותר הוא שאתה תוריד את הפרקים ותשלח לו אותם דרך האימייל/אתר אכסון/ICQ או כל דבר אחר בסגנון.אני חושב שברשת אומרים "רוצים לראות ישראלים?, תעלו לארץ".
פורסם 2008 במאי 2317 שנים מחבר תסביך רציני להוריד ולשלוח זה איזה 2 ג'יגה..יש אפשרות לקבל את הלינק הישיר לקובץ איכשהו? אולי ככה זה יילך..פשוט זה פותח לי ישר את ההורדה
פורסם 2008 במאי 2317 שנים מחבר ניסיתי בפיירפוקס כפתור ימני על זה אבל זה רושם לי שם בכתובת javascript:cookieProc('624')על מה אני לוחץ אחרי כפתור ימני? לא מאפיינים?
פורסם 2008 במאי 2317 שנים מחבר אה סבבה לא היה לי מנהל הורדות..הוספתי עכשיו down them all . תודה ממני ומאח שלי
פורסם 2008 במאי 2317 שנים אתה לא צריך להוסיף כלום. מנהל ההורדות הוא מובנה בפיירפוקס.תלחץ ctrl+j והוא יופיע?
פורסם 2008 במאי 2517 שנים בכל מקרה ההורדה הזאת לא ממש שווה, ע"מ לראות את הפרקים צריכים להוריד רוגלה מאיזה אתר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.