עבור לתוכן

אתמול היה ניתוק לכמה דקות של האינטרנט ומאז האינטרנט בקושי עובד

Featured Replies

פורסם

יש לי אינטרנט בכבלים והספק הוא בזק. אתמול היה לי ניתוק לכמה דקות ומאז האינטרנט עובד אפילו יותר גרוע ממה שהוא עבד לפני זה. משחקי רשת לא עובדים בכלל, חלק מהאתרים לא נפתחים/צריך לעשות רענון כמה פעמים עד שהם נפתחים, חלק האתרים מופיעים חלקית והמהירויות הורדה נוראיות.

לעוד מישהו יש בעיה כזאתי? לא שינינו שום דבר והמחשב נקי (יש לי ANTIVIR,AVG ועוד כמה תוכנות הגנה נוספות ל SPY ושאר הירקות).

פורסם

לא יודע מה קורה לכבלים בזמן האחרון, אצלי היה ניתוק ביום חמישי של כמה שעות!

אני עם ספק 012 על כבלים, אבל הכל עובד בסדר כרגע.

פורסם

מתי שהמודם שלך יוצא מסנכרון(לפי הנורות על המודם)

תסתכל על כתובת האייפי בכרטיס הרשת

אם היא מתחילה ב172.2................או 84.10x..............אז הכל בסדר

כל אייפי אחר אתה פונה לכבלים שיבדקו לך את הקו

פורסם

אם המודם יוצא מסנכרון, אין צורך לבדוק שום IP, כי שום IP לא יהיה "בסדר" כשהמודם לא מסונכרן.

כשהמודם לא מסונכרן - מנתקים אותו מהחשמל ומחזירים, בודקים תקינות חיבורים, ואם עדיין לא מסתנכרן, מתקשרים לחברת התשתית.

(הטווחים שהזכרת לעולם לא יופיעו בכתובת ה IP כאשר המודם לא מסונכרן, הם יופיעו רק כשהוא כן מסונכרן)

בנוסף, זה שאתה מכיר את 172.2 או את 84.10, לא אומר שהם היחידים שמאפשרים חיבור תקין, סמוך עלי, יש עוד טווחים בארץ.

(זה שזה מה שאמר לך נציג התמיכה הטכנית בספקית שלך, לא אומר שזה נכון לגבי כולם, בכל הספקיות).

פורסם

פותח האשכול אמר שהספקית שלו היא בזק

אלה הטווחים שלהם

ניתוק שלושת הכבלים מהמודם לא תמיד עוזר

תלוי אם פותח האשכול מחובר עם חייגן או ללא חייגן

מודם USB או רשת

בכל מקרה....ברגע שהאייפי נמצא בטווחים שהזכרתי רוב הסיכויים שהגלישה הסלקטיבית שלו נובעת מהמחשב\דפדפן

שינסה לעשות טלנט לפורט 80 יכול להיות האנטי וירוס חוסם אותו מלצאת החוצה פתאום

איפוס דפדפן

פורסם

לבזק בין לאומי יש יותר טווחי IP מאלה שציינת, והטווח 172.2X הוא לא של בזק בין לאומי, אלא של הרשת הפנימית של חברת הכבלים.

ושוב - אני חוזר על מה שכתבתי: כשהמודם לא מסונכרן, לא תראה IPים חוקיים, אז כל הדיון לגבי כתובות IP מיותר כאן מלכתחילה.

זה גם לא משנה לצורך הדיון אם הוא מחובר עם או בלי חייגן, וטלנט לפורט 80 גם לא רלוונטי כאן, כי הוא טרח לציין שלא מדובר בגלישה בלבד.

מעבר לכך, יש לו גלישה, זה לא ש"משהו חוסם לו את פורט 80", הגלישה שלו פשוט איטית, ויכולים להיות לזה מספר גורמים

הנה אחד מהם, שקופץ לראש הרשימה:

הוא ציין שהיה נתק (חוסר סנכרון, אני מניח) ומאז הכל עובד, אבל לאט הרבה יותר מהרגיל.

זה נשמע כמו בעיית איבוד מידע טיפוסית, במקרה כזה מומלץ לאתחל את המודם (ואת המחשב) כמו שתיארתי, ואם הבעיה עדיין נמשכת,

אפשר לדבג אותה, רצוי להתחיל בשיחה לחברת הכבלים, לפסול בעיות הקשורות באיבוד מידע על גבי הקווים שלהם.

אם זה המצב והם מצליחים לפתור את הבעיה מרחוק או ע"י טכנאי - אחלה, אם לא - אפשר להמשיך לדבג את הבעיה מכאן והלאה.

פורסם
  • מחבר

אם אני זוכר נכון רק במודם (MOTOROLA SB4200) ה LED של ה ACTIVITY הפסיק לעבוד והראוטר (יש לי NETGEAR) עבר לצהוב מהבהב (חיבור רגיל) לכתום (ניתוק).

בכל מקרה עדכתי את כל התונות הגנה והרצתי בדיקות והפעלתי הכל מחדש, ניראה מה יהיה בהפשך היום כי בבוקר האינטרנט יציב יותר (כולם ישנים :P).

בכל מקרה אתמול ה UTORRENT הוריד על 50 והיום הוא מוריד על 150-180) אז כניראה שהייתה בעיה אצלי/יש בעיה בערב, נבדוק היום.[br]פורסם בתאריך: 24.05.2008 בשעה 09:44:28

כמה שעות אחרי ההודעה הקודמת האינטרנט עובד כמו אינטרנט ישן של 56K :screwy: מחר אני אצלצל לבזק והוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים