עבור לתוכן

מריחת משחה תרמית באיזה שיטה אתם מורחים?

Featured Replies

פורסם

חברי הפורום שלום,

עד עכשיו הייתי מורח משחות תרמיות בצורה אחידה ושווה על המעבד בעזרת כרטיס / סכיון כזה או אחר.

אך מסתבר כי השיטה הנכונה היא ע"פ יצרניות המשחות היא לשים במרכז המעבד(כמות כזו או אחרת ע"פ היצרן) ולחבר את גוף הקירור בצורה חלקית

לסובב אותו ימינה ושמאלה. ואז אפשר להמשיך את תהליך ההתקנה.

הסיבה ע"פ היצרניות היא מניעת בועות אוויר אשר יכולים לשבש את התפשטות החום מהמעבד לגוף הקירור.

ע"פ איזו שיטה אתם מורחים ומהם הטמפרטורות?

פורסם

תמשיך כמו שעשית עד עכשיו, זה הכי יעיל.

אני בעיקרון משתמש בשקף בשביל למרוח הכל בצורה אחידה. התחתית של גוף הקירור אף פעם לא לגמרי חלקה, ודווקא ככה נוצרות בועות אוויר.

תמשיך למרוח לבד בצורה אחידה- הכי טוב.

לגבי טמפרטורות, יש לי דרעק של קירור, זה לא באמת יעזור לך לקבוע משהו....

מצד שני, ככה עשיתי עם הכרטיס מסך שלי והסיילנסר, והוא לא עולה על 35 מעלות במנוחה בטמפ' חדר של 27 מעלות ושהמאוורר על 19 אחוז.

פורסם

אכן, זוהי השיטה האידיאלית.

היות והפלטה שלוחצת על המשחה תפזר אותו בצורה אחידה על כל המשטח.

פורסם
  • מחבר

ביום ראשון כנראה שאני הולך לעשות Lapping גם למעבד וגם לקירור.

לקירור למזלי אני יעשה בעזרת מכונת CNC, למעבד אני ישתמש ב 400 עד 1000 נייר שיוף ע"ב מים.

ואז נמרח את המשחה ע"פ מה שיצרנית המשחה ממליצה במקרה של AC MX-2 זה לפזר כ 8% מכמות הטיובה

פורסם

אם אתה עושה לאפינג, מה שמבטיח ששני המשטחים יהיו חלקים לגמרי, תשתמש בשיטה של לשים קצת באמצע ואז למרוח בעזרת גוף הקירור.

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שאמרתי שאני יעשה :xyxthumbs: אני יודיע על תוצאות גם ספק חדש צריך להגיע

ו 9800GX2 מחכה פה...

פורסם

חחחח עם המברשת שבאה איתה!!! משחה של זלמן

פורסם
  • מחבר

איפה ציינתי שיש ברשותי את המשחה של Zalman?

פורסם

יאאלה,שיגיע יום ראשון,

אל תשכח לצלם כל פיפס קטן שאתה עושה,כולל את המכונה עובדת בעודה ''משייפת'' את הקירור,

צילום של טמפ',אחרי ולפני,הכל!.

MuTaTiOn.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים