עבור לתוכן

המלצה לנייד

Featured Replies

פורסם

אני סטודנט ומעוניין לקנות מחשב נייד על מנת לקחת אותו למכללה, לשמור בו עבודות, לשלוח בו מייל וכו'...

בקיצור, שיהיה איתי נייד במשך רוב שעות היום כי אני זקוק לו.

השאלות שלי הם:

1. האם כדאי להשקיע במחשב גרנדיוזי בשביל עבודות בסה"כ? הרי אני לא צריך אותו למשחקים או משהו. כל שאני מעוניין לעשות

בו זה לחבר אותו לאינטרנט, לראות בו סרטים במדיה פלייר וכמובן לעשות בו את כל העבודות שלי.

2. האם אפשר להסתפק במחשב יד 2?

פורסם

בגדול אם אין סיבה ממשית לנייד אפשר לחסוך את הכסף או לקנות נייח איכותי למדי בפחות כסף,מי כמוני יודע שסטודנט זקוק לכל שקל...

תעשה קודם חושבים עם עצמך ותראה כמה כסף אתה מוכן להוציא,תמיד עדיף מחשב חדש עם אחריות מלאה,הבעיה עם יד 2 שבד"כ אתה מקבל מחשב רגע לפני הסערה בגלל שבניידים רוב התקלות מופיעות לאחר 2-3 שנים.

לא מזמן חיפשתי מחשב יד 2 לחבר,ואתה יכול ליפול שם לדוגמא על T4X של לנובו\IBM עם רוב הדברים ההכרחיים(DVD - לאוו דווקא צורב,WIFI,וכדו')במחיר של כ2800+- ש"ח עם אחריות של חצי שנה.

אני אישית אם כבר יד 2 הייתי הולך רק על הדגמים הללו או משהו מהסדרות העסקיות של היצרניות השונות היות שמדובר על הימור די רציני.

פורסם

דודי, ערוך את הכותרת כדי שתכיל את התקציב והשימושים. בלי תקציב אי-אפשר להמליץ לך.

:police:

אני סטודנט ומעוניין לקנות מחשב נייד על מנת לקחת אותו למכללה, לשמור בו עבודות, לשלוח בו מייל וכו'...

בקיצור, שיהיה איתי נייד במשך רוב שעות היום כי אני זקוק לו.

אני חושב שזה די ברור שהוא באמת צריך מחשב נייד.

האם כדאי להשקיע במחשב גרנדיוזי בשביל עבודות בסה"כ? הרי אני לא צריך אותו למשחקים או משהו. כל שאני מעוניין לעשות

בו זה לחבר אותו לאינטרנט, לראות בו סרטים במדיה פלייר וכמובן לעשות בו את כל העבודות שלי.

2. האם אפשר להסתפק במחשב יד 2?

לא צריך להשקיע במחשב גרנדיוזי, אבל עדיף להימנע מיד שניה, אלא אם כן התקציב ממש לא מאפשר מחשב נורמלי חדש.

פורסם

אם התקציב ו\או היכולת מאפשרים זאת אני תמיד בעד לקנות נייד חדש או לפחות כזה שעוד יש לו אחריות ... יש בשוק כאלה בניימים .. יד שנייה כמו חדשים

שהם לא חדשים , אבל כאלה שעוד יש להם אחריות של לפחות שנה ... יש הרבה פריקים כמוני שקונים ומוכרים אחרי איזה חודשיים (אני מדבר עלי באופן אישי ולא בתור עסק או משווק) ...

בכל אופן , אם תגדיר את היכולת שלך אני אשמח לתת לך המלצות ואפשרויות ...

אם אתה שואל אותי , לצרכים שהגדרת אתה יכול בשמחה לקחת 2500 ש"ח - לחטט ביד2 ולמצוא לך אחד מסדרה T4X של IBM ולהיות מבסוט עד השמיים

מהכסף הזה תישאר עם עודף לארוחה טובה

למה T4X כמו שקודמי בתר'ד המליץ ? - הם מכילים את פחות או יותר מה שהגדרת, יכולים לבצע בצורה מאוד מכובדת הכל , והם אמינים יחסית לכל השאר (לדעתי)

לכל נייד יש את המחלות שלו, אבל הניידים האלה הם קלים יחסית לתחזוקה, ואם נניח קנית אחד כזה, לא סביר שיהיו לך בעיות של מחשב מפסיק לעבוד( אלא אם קנית מראש מקולקל) , התקלה שאם כבר קוראת (ולא הרבה) זה תקלה פשוטה יחסית באזור הכרטיס מסך המובנה - ולא יקר לסדר אותה.

מקווה שעזרתי

טל.

פורסם
  • מחבר

מההודעות שלכם אני רק מבין כמה פער יש לי בהבנה וחמה חוסר ידע בכל הקשור

לעולם המחשבים בכלל, ולמחשבים הניידים בפרט.

אני מקוה שאני יעשה עסקה טובה איכשהו ב"ה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים