עבור לתוכן

clone ל 2 מסכים אבל ברזולוציות שונות בויסטה - אפשרי ?? פרטים בפנים...

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים פירמטתי והתקנתי XP pro sp3 אבל משום מה הייתי לי בעיה עם הדרייברים של הלוח-אם , מכיון שלא היה לי זמן להתעסק עם זה - התקנתי ויסטה וכמובן בעיית הדרייברים נפתרה ( כמה כיף שזה מוצא הכל לבד הא ? ...). בכל מקרה , השימוש העיקרי שלי למחשב זה צפייה בhigh def... יש לי שני מסכים מחוברים לx1950 pro ואני מנסה בויסטה, להפעיל את שני המסכים ב-clone אבל ברזולוציות המתאימות לכל מסך - כלומר בשביל שהתכנים יתנגנו כמו שצריך אני צריך שבlcd יהיה לי 1920 על1080 ובמסך של המחשב רזולוציה אחרת כי הוא כמובן לא תומך בזה...

ניסיתי לסדר את זה מהווינדוס , אח''כ מהקטליסט , וגם עם תוכנה בשם : Ultramon ללא הצלחה .... :kopfpatsch:

ממעט החיפושים שעשיתי באינטרנט הבנתי שלעוד אנשים יש את הבעיה הזאת עם ה-mirroring (כמו שהם קוראים לזה,נראה לי...) בויסטה.

אני אשמח לשמוע אם יש למישהו מידע בנושא , הצעות וכו'... ממש לא בא לי לחזור לxp, אבל כמו שזה נראה עכשיו ...

תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

מממ.... אם כך אז יש לך במקרה מושג למה בxp אין לי בעיה כזו ( בxp פשוט הייתי מפעיל את הסרט והוא פעל על שני המסכים כמו שצריך , ובויסטה התמונה מופיעה עם פסים מעצבנים כאלה - שמתבטלים רק כשאני שם את המסך ברזולוציה הגבוהה...)?

פורסם

תנסה לעשות שבעצם השולחן עבודה שלך "יתארך" (ככה לי לפחות עבד),

תבדוק בהגדרות של Nvidia של הכרטיס מסך (או של Ati ) אם יש לך,

זה רק תיקן לי את הבעיה של הסרט, בקשר לשאר מקווה שהבנתי אותך גם נכון...

פורסם
  • מחבר

זה מסדר את הקטע של הסרט , אם כי אי אפשר לומר על זה שזה נוח....

טוב כנראה אני אשאיר את זה ככה - אין יותר מדי זמן להתעסק עם זה. תודה חברה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים