פורסם 2008 במאי 2217 שנים שלום לכולם,אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לצרכי מולטימדיה.הדגש הוא על:1. יכולת הרצה של סרטים באיכות HD.2. יכולת חיבור למסך LCD גדול באיכות גבוהה ככל הניתן.3. יציאת שמע באיכות גבוהה לחיבור לרסיבר.כמו שאמרתי המחשב לשימוש בעיקר כמחשב מולטימדיה סלוני - מחובר רוב הזמן לטלויזיה.אך גם לשימוש נייד מחוץ לבית.תקציב - בסביבות 6000 ש"ח.כמובן חשוב אחריות ואיכות השירות של היבואן.תודה!
פורסם 2008 במאי 2317 שנים כל מחשב מודרני אמור לעשות את העבודה בהרצת HD. חפש אחד עם יציאת HDMI, כדי לחבר אותו באופן דיגיטלי לטלוויזיות LCD.ה-DELL INSPIRON 1525 ודגמים של HP PAVILION כוללים יציאה כזו.לגבי איכות יציאת השמע, היא אמורה להיות פחות או יותר אותו דבר בכולם. מקסימום, אם אתה רואה שזה לא מספיק, אפשר להוסיף כרטיס קול איכותי ב-PC Card או ExpressCard.אם תלך על ה-INSPIRON, תקבל אחריות 3 שנים. ב-PAVILION זה תלוי בדגם, אבל התקציב שלך יספיק גם להרחבת אחריות ל-3 שנים אם תרצה.
פורסם 2008 במאי 2317 שנים האינספיירון אכן מומלץ מאוד,גם בנושא האחריות.http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t8300.htm
פורסם 2008 במאי 2317 שנים מחבר קודם כל תודה על ההמלצות...אני דווקא ראיתי בזאפ תגובות לא כל כך חיוביות. בעיקר על השירות.למי שיש ניסיון בבקשה תאירו את עיני כי אני לא מכיר....ראיתי שלושה ניידים שנראים לי טובים:1. Toshiba Satellite A200-23P2. LG R500-V.CB19E3. MSI GX600 (קיים דגם עם 2.4GHz וכונן BlueRay) ודגם אחר עם 2.1GHz וללא BlueRayמה אתם חושבים עליהם?שוב, תודה.
פורסם 2008 במאי 2317 שנים אני דווקא ראיתי בזאפ תגובות לא כל כך חיוביות. בעיקר על השירות.באמת, איפה?1. Toshiba Satellite A200-23P2. LG R500-V.CB19E3. MSI GX600 (קיים דגם עם 2.4GHz וכונן BlueRay) ודגם אחר עם 2.1GHz וללא BlueRayה-LG וה-TOSHIBA מחשבים טובים. מ-MSI והיבואן שלהם (אייבורי) הייתי מתרחק.
פורסם 2008 במאי 2317 שנים לא רוצה להישמע מדבר לא יפה על חברה אחרת בתחום מה שכן לא היו לי התנסויות טובות עם הניידים שהשם *** (שלוש אותיות) מוטבע עליהם.איכות הרכבה לא משהו, רשיון ווינדוס לא סטנדרט כמו ברוב המחשבים, נוטים לא לעבוד ...אחריות קצרה ...המחשב מרגיש כמו פישר פרייס שיוצר בעזה
פורסם 2008 במאי 2317 שנים מחבר חבר'ה תודה על התגובות.אני באמת מתלבט בין שני הדגמים הראשונים שרשמתי.אם למישהו יש ניסיון עם דגמים אלו בבקשה שיגיב.אם יש לכם דגמים אחרים שנראה לכם שיספיקו למטרות שלי בבקשה תציעו.תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.