עבור לתוכן

oc לזכרונות - עניין מסובך?

Featured Replies

פורסם

שלום,יש ילי כרגע זכרונות 533MHZ ,שמגבילות את הOC שלי לE2160 ל2.4GHZ, אני רוצה להמשיך את הOC אז שמעתי שיש אפשרות לעשות OC לזכרונות...

1.זה מסובך? מסוכן ?

2. האם אני יכול להגיע עד ל667MHZ או שפשוט לקנות חדשים?

תודה מראש

פורסם

על איזה BUS אתה עומד בO\C ?

פורסם

אני מניח שאתה הגדרת יחס זכרונות:FSB ל1:1 (אם לא אז תעשה כן).

Eluha, לפי מה שניתן להבין הוא נמצא על 266MHz Bus x 9 = 2400MHz (כאשר המהירות האפקטיבית של הזכרונות במצב של 1:1 היא 266MHz Bus x 2 = DDR533).

amit1242, בעקרון ניתן להמשיך לעלות את הבאס גם מעבר ל266MHz (מה שיגרום לעלייה בתדר הזכרונות הרשמי) עד שתתקל בבעיות יציבות והינה עשית כם לזכרונות OC.

רשום אילו זכרונות אלו בדיוק (חברה+דגם), ננסה לעזור יותר.

(אם הצ'יפים שעל הזכרונות הם לא relabled, אז רשום לנו את המידע הכתוב על אחד הצ'יפים)

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע כל כך דגם,אבל אחד זהAMERICAN DATA [ג'נרי?] ואחד קינגסטון... אז יש סיבה לקנות זכרונות חדשים? כרגע גם ב2.4GHZ הספק לא מחזיק...אני הולך לעשות שדרוג אז חשבתי גם לקנות זרכונות

פורסם

AD לא גנרי ולמה אתה חושב שהספק לא מחזיק?

דרך אגב על איזה ספק מדובר?

פורסם

כדי שכול הזיכרונות יהיו מאותו סוג :xyxthumbs:

זיכרונות ישנים שים בצד :P

עדיף שתשאל אך עושים O\C למעבד ואז גם זיכרונות תדע אם הם מגבילים אותך

דרך עגב זה ספק או הספק (מה שרשמתה)?

פורסם
  • מחבר

ספק ג'נרי 500W .ולא הוא לא מחזיק לי E2160 OC +7600GS....ושאני עובר ל268 זה נופל כבר וחוזר ל200

פורסם

יש לשים לב, חיקויים של A-DATA נמכרים תחת השם American DATA והם זכרונות גרועים (בקושי מחזיקים את התדר המוצהר שלהם ואחוז תקלות גבוה).

תנסה להמשיך (לצורך הבדיקה) עם הקינגסטון.

איזה לוח אם יש לך?

לא נראה לי שכל כך קריטי לספק 2MHz Bus כדי לא להיות יציב, מה סטיות המתחים שלו?

פורסם

אוקיי אם כך אני טעיתי הייתי בטוח שמדובר בA-DATA זה ממש על סף הרמאות(AMERICAN-DATA)

פורסם
  • מחבר

יש לשים לב, חיקויים של A-DATA נמכרים תחת השם American DATA והם זכרונות גרועים (בקושי מחזיקים את התדר המוצהר שלהם ואחוז תקלות גבוה).

תנסה להמשיך (לצורך הבדיקה) עם הקינגסטון.

איזה לוח אם יש לך?

לא נראה לי שכל כך קריטי לספק 2MHz Bus כדי לא להיות יציב, מה סטיות המתחים שלו?

לא מתפלא,הזד מחשבים האלה פשוט רימו אותי..הם בכלל הבטיחו לי קינגסטון 667MHZ [ונתנו אמריקן דטה 667MHZ ,קניתי את הקינגסטון אחר כך לבד] את השדרוג אני עושה בKSP....

לוח אם GIGABYTE 945GCMX-S2

עריכה: הגעתיל2.6GHZ עם הקינגסטון

אין שם אפשרות להגדיר יחס 1:1....ושנייה אני אבדוק עכשיו עם הקינגסטון

פורסם

אתה חייב שהזכרונות יהו זהים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים