עבור לתוכן

השתקת המחשב.

Featured Replies

פורסם

זה נשמע כמו משהו ממריא (מה שהמון אנשים אומרים לי)

אני עם rehubus ככה שאפשר להשתיק אותם אבל אז הם לא עושים הרבה

בכל מקרה החלטתי להחליף אותם ל4 120 יותר שקטים וחזקים (1 לגוף קרור 3 למארז) הם מסודרים בצורה שאחד למעלה אחד למטה והשלישי יהיה מקדימה למטה ויכניס ויפזר אוויר על הכרטיס מסך (מה שגם התחתון עושה) מצורפת תמונה להמחשה :hat:

חשבתי על המאוררים האלה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1819

למרות שאלה http://www.scythe-usa.com/product/acc/022/dfs1238_detail.html מאוד קורצים לי אבל אני לא אעשה כלום אם אני אקח את ה3K כי זה אותו רעש השאלה אם אני מוריד אותם קצת במהירות (rehubus) הם כמו הגרסא של ה2000 ?

למישהו יש ניסיון עם המאוררים האלה או יכול להמליץ לי על מאורר חזק ושקט?

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא נכנס לפרטים איך ולמה, יש לך שני מאווררים בגודל מסויים, האחד עובד על מקסימום 6000RPM והשני על 3000RPM , לא אומר בהכרח שאם תחליש את המאוורר של ה6000RPM למהירות של 3000RPM הוא ישמע כמו המאוורר שתוכנן ל3000RPM, המיסב הכדורי שלהם שונה, צורת בנייה שונה המאפשרת למאוורר המהיר יותר לעמוד במהירותו.

רוב המאווררים המהירים יחסית ישמיעו מן גרגור (כמו "גררר...") במהירויות הנמוכות לעומת המאוורר שתוכנן למהירות שכיוונת אליה.

המאוורר SILVERSTONE SST-SUSCOOL121 ישמיע (אם תשמע) חיתוך אחיד יותר עם האויר וספיחת אויר גדולה יותר יחסית - אודות לריבוי הכנפיים (9 מול ה7 הסטנדרטי).

המאווררים Silenx Ixtrema Pro גם כן שקטים וחזקים יחסית.

פורסם
  • מחבר

אחרי שקראתי קצת הבנתי שsilnex מנפחים קצת את הנתונים שלהם ויש לא מעט תגובות שליליות בחול עליהן

נראה לי שאני אלך על אלה הScythe Kaze-Jyuni

הסילברסטון שהבאת לפי נתונים יבשבים יותר רועשים ופחות דוחפים וגם יותר יקרים

פורסם
  • מחבר

טוב הבאתי 4 jyuni 1900 rpm

פשוט טענוג השקט (היחסי) המאוררים הקודמים היו כל כך רועשים שעכשיו 37DB זה שקט בשבילי! , בעיקיר שומעים את הדחיפה של האוויר מאשר רעש של מנוע!

המארז כרגע ביבוש אחרי צביעה חדשה שעשיתי ככה שהמחשב מורכב ללא מארז אז אני לא יכול להגיד איזה שיפור יש במעלות אבל ברגע שזה יהיה מורכב מחר אני ארשום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים