עבור לתוכן

מעבר חד מamd ל אינטל!

Featured Replies

פורסם

היי,

אז זהו, החלטתי שהAMD שלי מתחמם יותר מדי, יותר מדי בעיות תאימות,

וזה כבר 4 שנים שאני איתם!,

הגיעה הזמן לחזור לתת לאינטל את הצ'אנס,

אבל צריך קצת עזרה ממכם אנשים, אני הולך לקנות לוח אם + זיכרונות + מעבד,

ופתאום אני רואה כמה דברים שלא מבין מי שמכיר רק את הnforce,via,sis,וכול AMD למינהם.

אז מה ההבדל בין 865PE לבין 845PE??

איזה מהלוחות אתם ממליצים שיהיה טוב לOC

ועם הפיצ'רים הכי חדשים (וכמובן יציבות במקום הראשון) ?

איזה סוגי זיכרונות?

תודה,

כפיר.

kfir@jesta.co.il

פורסם

ההבדל בין 865PE ל 845PE זה שהראשון מתקדם יותר תמוך ב dual ddr וב agpx8 והכי חושב תומך במעבדי פנטיום 4 מהדור החדש אלו עם הבאס של ה 800 מגה הרץ.

אני אישית ההיתי ממליץ לך מאחר ואתה הולך להשקיע עכשיו כסף במחשב חדש או לפחות בלוח מעבד וזכרונות לקנות משהו טוב לכן המלצתי שתלך על הלוח אם של giabayte מדגם GA-8KNXP או הדגם היותר זול GA-8IK1100 שניהם מבוססי הצ'יפסט 875 שהוא הטופ שבטופ ושני הלוחות מצויידים במיטב הטכנולוגיות והפיצ'רים כגון כרטיס קול התומך ב 6 רמקולים כרטיס רשת 1 ג'יגה dual ddr , ata raid, serial ata raid agp x8 כמו כן ניתן לבצע OC עם הלוחות הללו למרות שנכון לעכשיו עם הפלטפורמה הזאת לא תצתרך לעשות OC בטח שלא בעתיד הקרוב.

לגבי המעבד קח מעבד 2.4 עם באס של 800 מגה הרץ לדעתי יספיק לך.

לגבי זיכרונות קח שני סתיקים של 512 מגה בייט מסוג ddr 400 יש הרבה חברות טובות לי יש למשל זיכרון של kingston והוא אחלה.

בקיצור פלטפורמה כזאת בהנחה ובתקווה עבורך ששאר הרכיבים שלך כגון דיסק קשיח וכרטיס מסך טובים וחדישים תיתן לך ביצועיים חבל"ז.

נ.ב. לגבי הלוחות אם שאמרתי לך הם לוחות טובים והחברה אחת הטובות והאמינות בשוק מה גם שיש עליהם 3 שנות אחריות.

פורסם

בעיות תאימות ????

פורסם
  • מחבר

כן, אבל אתה יודע מה, עשיתי קצת סקר מחירים, וזה ממש ממש יותר יקר להשקיע באינטל

נראה לי פשוט אחליף את הMB והCPU בAMD יותר מתקדמים...

תודה!

פורסם

זה קורה לכולם -

אתה רוצה לחזור לאינטל עד שאתה נזכר למה עברת ל AMD

יחס מחיר ביצועים

פשוט אי אפשר עליהם :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים