עבור לתוכן

יש לי בעיה עם RVATUNER והרטיס מסך HD3450 (תמונה בפנים של ההודעה על אי תאימות )

Featured Replies

פורסם

77394653jl1.jpg

זוהי ההודעה שאני מקבל (גם עם הכרטיס HD3650 קיבלתי הודעה זו אך גיום יש לי HD3450 )

פורסם

מה הקשר לכרטיס עצמו? קראת בכלל את ההודעה?

גרסאת הריבה טונר שלך ישנה יותר מגרסאת הדרייבר של כרטיס המסך, ההודעה מודיעה שהמצב לא תקין וההמלצה היא לעדכן את גרסאת הריבה טונר לחדשה יותר מהדרייבר (אם עדיין לא קיימת גרסא חדשה אז להשאר עם דרייבר וותיק יותר).

פורסם
  • מחבר

מה הקשר לכרטיס עצמו? קראת בכלל את ההודעה?

גרסאת הריבה טונר שלך ישנה יותר מגרסאת הדרייבר של כרטיס המסך, ההודעה מודיעה שהמצב לא תקין וההמלצה היא לעדכן את גרסאת הריבה טונר לחדשה יותר מהדרייבר (אם עדיין לא קיימת גרסא חדשה אז להשאר עם דרייבר וותיק יותר).

נשמה אני יודע אנגלית וקראתי את ההודעה - חשבתי שתלכ צעד קדימה (או אתה תלך צעד קדימה ) ותשחרר לי מידע לגבי גירסא חדשה של RIVA TUNER

לדעתי גירסא "ותיקה "יותר של התוכנה לא תיפתור את הבעיה .

פורסם

אין מה ללכת צעד קדימה, צריך ללכת צעד לגוגל ולהוריד את ה RIVA TUNER הכי חדש.

להתחשב בזה שהקטליסט שלך יצא אתמול אז אני בספק אם יש RT יותר חדש ממנו, אז ההמלצה לפי ההודעה היא להתקין גרסא וותיקה יותר של הדרייבר.

אם עדיין משהו בהודעה שלי לא מובן, קרא אותה עם חברים, אין לי איך לפשט יותר מזה.

פורסם
  • מחבר

אין מה ללכת צעד קדימה, צריך ללכת צעד לגוגל ולהוריד את ה RIVA TUNER הכי חדש.

להתחשב בזה שהקטליסט שלך יצא אתמול אז אני בספק אם יש RT יותר חדש ממנו, אז ההמלצה לפי ההודעה היא להתקין גרסא וותיקה יותר של הדרייבר.

אם עדיין משהו בהודעה שלי לא מובן, קרא אותה עם חברים, אין לי איך לפשט יותר מזה.

ההודעה מודיעה שהמצב לא תקין וההמלצה היא לעדכן את גרסאת הריבה טונר לחדשה יותר מהדרייבר

בהודעה שלי אלייך התייחסתי לחלק הזה ^^^

בכל אופן

ללכת צעד אחורה גם לא יעזור כי למעשה הבעיה התחילה מיום קנייתו של הכרטיס (התקנתי CATALYST 8.4 )

לנסות 8.3 אתה אומר ?

פורסם

ריבה טונר 2.09 מתאימה לקטליסט 8.4

פורסם

ועד פה אני שואל את עצמי רק דבר אחד-

למה שמישהו ישתמש בריבה טיונר לכרטיס של ATI?

:kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

ריבה טונר 2.09 מתאימה לקטליסט 8.4

לא התאים לי משומה =/

בגל לזה הטענה שלי שאין תמיכה בכרטיס מסך הזה (התוכנה לא מכירה בו, לא הגדירו את הכרטיס מסך הזה בה )

בחץ שלוחצים על מנת לראות את האפשריות של המד קלוקים, ריענון וכו כתוב לי ליד :

"no additional information available

מבינים למה זו הטענה שלי ? ?

Pika007

התוכנה מקיפה את כל האופציות, גם התוכנה ATT לא עובדת .

עריכה :

מה שכן נזכרתי עכשיו שבזמן ההתקנה של הריבה טיונר (לקראת הסוף ) קפצה הודעה שהפירוש בעברית פשוטה שדרושה חתימה .(או משהו ככזה )מויסטה .

פורסם

שוב פעם, יש באתר שלהם רשימת תאימות, אם זה לא מתאים אז זה לא מתאים, אין לך מה לעשות חוץ מלחכות לגרסא חדשה

R200, RV250, RV280, R300, RV350, R350, RV360, R360, RV370, RV380, R420, RV410, R423, R430, R480, RV515, R520, RV530, RV560, RV570, R580, R580+, R600, RV610, RV630 or RV670

פורסם
  • מחבר

שוב פעם, יש באתר שלהם רשימת תאימות, אם זה לא מתאים אז זה לא מתאים, אין לך מה לעשות חוץ מלחכות לגרסא חדשה

אין את ה- RV620 חצערי ..

סליחה על האיחור אגב הייתי אצל חברה שלי .

בכל אופן אקווה שהגירסא הבאה תתמוך בליבה הזו .

תודה , יום טוב, ושבוע טוב !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים