עבור לתוכן

חושב שעשיתי טעות חמורה מבחינתי-ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO -צריך את עזרכתם!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הקירור הנ"ל כבר לא מגיע למהירות המלאה שלו גם שהמעבדים בעומס מלא- הוא תוכנן להתמודד עם מעבדי הפרסקוט הרותחים, והמעבדים של היום קרירים בהרבה.

על מעבד C2D סטנדרטי (במיוחד סדרות E8XXX ו E7XXX) הוא לעולם לא יגיע למהירות המלאה שלו, ואז גם בעומס הוא שומר על שקט. (על קואדים זה סיפור אחר, אבל הוא עדיין לא רועש כ"כ)

עד 150 שקל זה הקירור הכי שקט שאפשר להשיג, אל תדאג, עשית בחירה טובה.

שלי יהיה פה יום חמישי :xyxthumbs:

אז זהו שמעבד שלי הוא Q6600 הבנתי שהוא רותח.

ניתן ע"י EASYTUNE (שבא עם הלוח) לשלוט על המהירות שלו ביחס לחום

עד 1500RPM הוא שקט מאוד

לא יודע מה זה אומר כשיגיע בשבוע הבא המחשב אניי כבר יעדכן פה ואז אני כבר אשאל איך עושים מה שאמרת..

פורסם

הקירור הנ"ל כבר לא מגיע למהירות המלאה שלו גם שהמעבדים בעומס מלא- הוא תוכנן להתמודד עם מעבדי הפרסקוט הרותחים, והמעבדים של היום קרירים בהרבה.

על מעבד C2D סטנדרטי (במיוחד סדרות E8XXX ו E7XXX) הוא לעולם לא יגיע למהירות המלאה שלו, ואז גם בעומס הוא שומר על שקט. (על קואדים זה סיפור אחר, אבל הוא עדיין לא רועש כ"כ)

עד 150 שקל זה הקירור הכי שקט שאפשר להשיג, אל תדאג, עשית בחירה טובה.

שלי יהיה פה יום חמישי :xyxthumbs:

כן זה באמת מוזר... אצלי אם אני לא מכוון אותו בביוס ל-100% (יענו, בלי Smart Fan), הוא ישאר על 2400RPM במאמץ, אפילו שהמקס שהוא מסוגל זה 2700RPM.

פורסם

אין לך מה לדאוג. עד 1500RPM המאוורר חרישי לחלוטין. גם אם תסגור את כל המאווררים במארז לא תוכל לשמוע אותו.

1500RPM מספיק גם בעומס על המעבד.

באופן מדהים, המעבד הוא הרכיב הכי קר והכי שקט אצלי במחשב. אפילו הכרטיס מסך שלי (עם קירור AC) מוציא יותר רעש ממנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים