עבור לתוכן

חושב שעשיתי טעות חמורה מבחינתי-ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO -צריך את עזרכתם!

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז לאחר שאמרתם לי שאני לא צריך יותר מהקירור ה"נל והוא שהוא טוב ושקט אז לקחתי אותו בסוף..מבדיקה קצרה בפורום הבנתי שהוא נמוך במהירות נמוכה ,עכשיו רציתי לדעת אם מערכת ללא OC תצטרך להשתמש בו ביותר ממהירות נמוכה ואם כן האן אני אסבול מהרעש?? :kopfpatsch:

המערכת שלי תוככנה בקפידה כדי שתהיה חרישית עד כמה שאפשר לי התקציב שלי,ולכן לא ארצה שהקירור הדבר היחידי שהירוס את זה.

צריך את עזרתכם בתקווה שלא עשיתי טעות כי אני חושב שהמחשב כבר בהרכבה :(

פורסם

לא הבנתי כבר יש לך אותו או לא?

אם כן אז את שומע אתה הרעש... לא נראה לי שמערכת ללא OC צריכה יותר מהמהירות הכי נמוכה של המאוורר

{רשמת "נמוך במהירות נמוכה", ברור לי שהתבלבלת אבל עדיין לא הצלחתי לפענח את המשמעות...}

פורסם

אין שום בעיה להגדיר אותו כSmart Fan, כך שיעבוד בהתאם לטמפ'.

פורסם

אצלי גם עם האוברקלוק שעשיתי הוא שקט, אלא אם אני מפעיל TAT או משהו, ורק אז הוא רועש. שימוש רגיל לא יגרום לו לעלות יותר מדי במהירות, בגלל שהוא כולל בדרך כלל רק ליבה אחת.

פורסם
  • מחבר

לא,עוד לא קיבלתי את המחשב לכן אני שואל..

אין שום בעיה להגדיר אותו כSmart Fan, כך שיעבוד בהתאם לטמפ'.

מה זאת אומרת?

ואני אשמח אם תגידו לי באיזה מקרים יכול להיות שהמאורר יצטרך מהירות גבוהה..

פורסם

במקרה של עומס של 100% על שתי הליבות. פחות מזה, הוא שקט.

כעיקרון, Smart fan זה שהביוס מכוון את מהירות המאוורר בהתאם לצורך. מה שזה אומר זה שרק בזמן עומס, המאוורר יעלה את מהירות הסיבוב שלו.

פורסם
  • מחבר

לא מבין בזה אני גם לא יודע מה זה ביוס.. אני אשמח להסבר קצת יותר מפורט...

פורסם

הלוח שאתה קונה של GigaByte, נכון?

פורסם
  • מחבר

כן

פורסם

אה, סבבה, אז זה מוגדר ככה כברירת מחדל בלי שתצטרך לשנות שם שום דבר.

פורסם
  • מחבר

קיצר שהמחשב מגיע אין לי מב לדאוג פשוט לא לגעת בקירור של המעבד?

פורסם

אין לך מה לדאוג, הSMART FAN מעלה את מהירות הסיבוב של המאוורר כאשר המעבד מגיע ל60 מעלות.... כל הזמן הוא יהיה לך על מינימום (400RPM ובסביבות 1KRPM במאמץ- די שקט יחסית...)

אם אני יכול לסבול אותו, אני חולה על שקט ולא הייתי מוכן להתפשר רק על "חרישי" אז גם אתה יכול לסבול אותו...

פורסם
  • מחבר

טוב אם אתה אומר..נראה כבר שיגיע המחשב מה יהיה.

פורסם

הקירור הנ"ל כבר לא מגיע למהירות המלאה שלו גם שהמעבדים בעומס מלא- הוא תוכנן להתמודד עם מעבדי הפרסקוט הרותחים, והמעבדים של היום קרירים בהרבה.

על מעבד C2D סטנדרטי (במיוחד סדרות E8XXX ו E7XXX) הוא לעולם לא יגיע למהירות המלאה שלו, ואז גם בעומס הוא שומר על שקט. (על קואדים זה סיפור אחר, אבל הוא עדיין לא רועש כ"כ)

עד 150 שקל זה הקירור הכי שקט שאפשר להשיג, אל תדאג, עשית בחירה טובה.

שלי יהיה פה יום חמישי :xyxthumbs:

פורסם

ניתן ע"י EASYTUNE (שבא עם הלוח) לשלוט על המהירות שלו ביחס לחום

עד 1500RPM הוא שקט מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים