עבור לתוכן

הורדת מהירות מאוורר (מארז p182)

Featured Replies

פורסם

יש לי מארז Antec P-182 ובא עם 2 מאוורים כל אחד 120mm בגב המארז, יש כפתורים השולטים על המהירות שלהם. לאחרונה הוספתי מאוורר בחזית המארז כדי לקרר את הדיסק הקשיח. במהלך היום, אני שם הכל על המקסימום. אבל בלילה כשאני יושן, אני ממניך הכל למינימיום כדי שיהיה כמה שיותר שקט. הבעיה היא, שעל המאוורו החדש, אין לי שליטה. כיצד אני ממניך את המהירות שלו? יש פתרון חוץ מ fan controller?

פורסם

היי

אך מחובר מאוורר חדש ? על הלוח אם או ספק?

פורסם
  • מחבר

אני בטוח ב99.9% שעל הלוח.

פורסם

אני בטוח ב99.9% שעל הלוח.

אם המאוורר מחובר אל הלוח אם ויש לו כבל RPM...אז כנס אל הגדרות המאוורר בביוס ותשנה לפי מה שמתאים לך...

פורסם
  • מחבר

יש בעיה אבל, יש לי מקלדת logitech wave שלא עובדת בביוס, ואני צריך בכל ערב חהרויד את המהירות ולהחזיר אותה בבוקר. אני לא יכול להחליף מקלדות. אין איזה תוכנה לwindows שתעשה את העבודה?

פורסם

אתה מוזמן לנסות את SPEEDFAN או אולי התוכנה שמגיע עם הלוח אם..אבל מנסיון של כולנו..עדיף מהביוס...

פורסם

היי

יש לי רעיון בשבילך:

כנס לפורום של אלקטרוניקה ותשאל שם אם אפשר לחבר שתי מאווררים על אותו "כפתור" של פנל שליטה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אי אפשר.[br]פורסם בתאריך: 23.05.2008 בשעה 10:04:01

איך אני מוריד את המהירות מהביוס?
פורסם

יש בעיה אבל, יש לי מקלדת logitech wave שלא עובדת בביוס, ואני צריך בכל ערב חהרויד את המהירות ולהחזיר אותה בבוקר. אני לא יכול להחליף מקלדות. אין איזה תוכנה לwindows שתעשה את העבודה?

זה נשמע מוזר.

ניסית להגדיר בביוס שמקלדת USB תעבוד במצב דוס?

פורסם

יותר נכון אפשור האופציה שאומרת שהתמיכה למקלדת USB (יש גם סעיף לעכבר) מתבצעת בביוס ולא במערכת ההפעלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים