פורסם 2008 במאי 2117 שנים יש לי במחשב השני IE7 , איך אני מבטל את הפילטר הזה ?נניח ואני רוצה להיכנס לחשבון בנק והפילטר הזה לא מאפשר לי.איך מבטלים אותו לגמרי?
פורסם 2008 במאי 2117 שנים אם אתה מקבל הודעה מphish filter אתה יכול פשוט לנטרל אותו באפשרויות אבטחה כאשר אתה עושה התאמה אישית (custimize level).אם זה לא עוזר תמיד אפשר לנסות לאפס את הגדרות האבטחה לברירת מחדל.
פורסם 2008 במאי 2117 שנים מחבר לא הולך :<ניסיתי לבטל את הפילטר וזה עדיין לא נפתח החלון של החשבון בנק.
פורסם 2008 במאי 2117 שנים אולי יש סיבה אחרת שאתה לא יכול לגשת לעמוד של הבנק שלך?ניסית להפעיל את הדפדפן ללא תוספות? (קליק ימין על האייקון שלו בשולחן עבודה)
פורסם 2008 במאי 2217 שנים מחבר multicore לא הבנתי אותך, מזתומרת קליק ימיני בשולחן העבודה?bezangeloo הוספתי לרשימת הבטוחים וזה עדיין ללא שינוי.יכול להיות אם אני אמחוק את ה IE7 ויתיקין מחדש זה יעזור?ואם כן אז מאיפה מורידים שוב את ה IE6 .אשמח לעוד הצעות.
פורסם 2008 במאי 2317 שנים ניסיתי למצוא לך עוד משהו .. אבל ללא הצלחה ,אני לא יודע מה לע קורה פה , אולי רוגלות או וירוסים ? סרקת ?
פורסם 2008 במאי 2317 שנים מחבר מצאתי פתרוןעד עכשיו גלשתי באמצעות VPNביטלתי אותו ועכשיו הכול תקין.אפשר הסבר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.