עבור לתוכן

מחפש תוכנה חינמית שתוכל להמיר mp3 ל wav ולהפך

Featured Replies

פורסם

אני חושב שמיציתי את עצמי בכותרת אבל בכל מקרה אני מחפש תוכנה חינמית ופשוטה שיכולה להמיר mp3 ל wav ולהפך

ובאותה הזדמנות מהו הפורמט היותר איכותי mp3 או wav תודה :saint:

פורסם

אני חושב שאפשר להסתפק בתוכנת העריכת מוסיקה של נרו שבאה עם התוכנה עצמה (במידה ואתה משתמש בנרו)

וכמובן שאמ פי שלוש יותר איכותי..

פורסם

יש תוכנה חינמית שנקראת Razor lame שיכולה להעביר בשני הכיוונים.

אמפי3 הוא פורמט דחוס, הוא אמנם תופס הרבה פחות נפח מ WAV אבל הוא בשום פנים ואופן לא מגיע לאיכות שלו.

למעשה לפי הגדרה לא קיים משהו איכותי יותר מ WAV חוץ מלשבת בתוך אולפן ההקלטות. WAV הוא פורמט לא דחוס שמחזיק את הדגימות המקוריות. רק פורמט WAV בתדר דגימה גבוה יותר ורמת סיביות גבוהה יותר יכול להיות יותר איכותי מה WAV הסטנדרטי של 44100 הרץ 16 ביט.

MP3 הוא כמו MPEG בשביל וידאו או JPG בשביל תמונה (MP3 = MPEG Layer 3).

פורסם
  • מחבר

תודה אחי אני מקבל יותר את הדעה של מי שכתב את ההודעה השנניה היא נמעת יותר הגיונית בגלל ש mp3 הוא באמת פורמט דחוס

האם תוכל בבקשה להפנות אותי ללניקאם אתה יכול תודה בכל מקרה

פורסם

הנה תוכנה בחינם מאפשירה להמיר מי MP3 לWAV ולהפך

"AUDACITY"

פורסם
  • מחבר

התוכנה הראשונה די מרודלת והצורך ללחוץ כל פעם על קיצור הדרך ולגרור לא בשבילי אני מחפש משהו פשוט יותר ארלונד האם תוכל בטוב לבך להביא לי לינק להורדת התוכנה הזאת תודה ידידי :lol:

פורסם

מה הבעיה איתה?

לוחצים על ADD ומכניסים כמה שירים שרוצים.

ב EDIT יש שליטה על התיקיה של המוצא והאיכות של הקובץ.

זה כל הסיפור.

פורסם

אני חסיד גדול של תוכנת dBpowerAMP.

לדעתי תוכנה פשוט מצויינת שמאפשרת המרת קבצים ע"י לחיצה על הקובץ בלחצן ימני ובחירת סוג ההמרה.

התוכנה תומכת בהמרה של כמעט כל פורמט אפשרי (צריך להוריד את התמיכה בכל קידוד "מיוחד" מהאתר שלהם).

ממש מומלצת!

http://www.dbpoweramp.com/dmc.htm

פורסם

אפשר גם עם Cdex.

פורסם
  • מחבר

סורי amiram התוכנה שתומר הביא לנו הרבה יותר טובה לאחר שבחנתי את שתיהן לחיצה ימנית פשוטה לעומת כניסה לקובץ המרה של מלא אבל מלא פורמטים של מוזיקה לעומת כמה אוג ווירבס מעלים את זה ישר לראש הרשימה ושמירה על רמת ווליום זהה בכל השירים מדהימה אותי

והתכונה האוטומאטית להוסיף מידע על השיר מטריפה אותי לחשוב שהיינו צריכים להכניס נתונים ידנית אני ממליץ על התוכנה הזאת בחום ואני חב את תודתי לתומר ששלח לנו את הלינק לתוכנה אני מציע לכלום להשתמש בה ובהצלחה ידידי :hi:

פורסם

אפשר גם עם Cdex.

מצתרף להמלצה

התוכנה מעולה מגיע ללא צורך בהתקנה בגירסת ה בטא שלה (שהיא גם מעולה)

והיא ממירה גם מCD וגם לפי דרישתך כולל אפשרויות קידוד רבות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים