עבור לתוכן

DIRECTX 9+ and GEFORCE 2 MX 400 PROBLEM

Featured Replies

פורסם

יש למישהו מושג למה כאשר אני מתקין דיירקט איקס 9 (גם 9.0a) על מחשב:

DURON 800

SDRAM 320MB

INNOVISION GEFORCE 2 MX 64MB

WIN XP

יש לי בעיות עם משחקים, הם עובדים אבל הגרפיקה נדפקת לחלוטין, עם אותם משחקים לפני שהתקנתי דיירקט איקס 9 הכל היה טוב...

כמובן שהייתי פותר הכל אם הייתי חוזר ל8.1 DIRECTX אבל כפי שידוע לכם, אין כזה דבר.

מישהו?

בתודה מראש!!!

פורסם

עדכנת דריברים לאחרונה?

פורסם
  • מחבר

ובכן שכחתי לציין עובדה זו, כן דרייברים מעודכנים 43.51, וניסיתי גם לחזור אחורה עם הדרייברים, ולא ממש עזר.

אני גם אנסה לפרט יותר ואולי תוכלו להבין את הבעיה.

קודם כל שכחתי לציין שיש לי יציאה לטלויזיה (לא מאמין שזה משנה, רק שלא נחסיר פרטים:)

וכן גם ניסיתי להתקין דיירקט איקס 8.1 עכשיו, אבל בדרך לא רגילה כי אין כזאת דרך, וגם זה לא עזר.

אני אתאר יותר את הבעיה: כאשר אני מפעיל משחק תלת ממדי אני רואה חלקי מסך מהבהבים (כאילו במשחק יש נקודות אור שנדלקות ונכבות כל הזמן) וכן חלק מהטקסטורות שזזות יש לציין (לא קורה לסטטיות) מקבלות כתמים ורודים, אבל חוץ מזה המשחק עצמו עובד מצויין ולא נתקע או משהו בסגנון.

יש לציין שהמשחקים עבדו בעבר בצורה טובה, אבל השתגעו לאחרונה.

מישהו יכול לעזור בבקשה? אני אנסה לשים SCREENSHOT לדוגמא בהקדם.

פורסם
  • מחבר

מצורף בזאת הסקרין שוט לדומגא של הבעיה.

פורסם
  • מחבר

אחרי שעות שניסיתי לשחק עם הדרייברים והדיירקט איקסים למיניהם בכל דרך שעלתה לי לראש ושום דבר לא עזר הייתי חייב לנסות ולראות אולי בכל זאת מישהו נתקל רק בבעיה דומה, לא מחייב שזה בגלל דיירקט איקס או לא משנה מה.

אז בבקשה אם למישהו היתה בעיה דומה והוא יודע מה לעשות, בבקשה, HELLLLLLLLP!

פורסם
  • מחבר

ובכן לאחר מספר ימים מצאתי את הבעיה, עשיתי DOWNCLOCK למהירות שעון ומהירות הזיכרון ונראה שעכשיו הכל פועל כמו שצריך ולא היה שום קשר לדיירקט איקס או כל משהו אחר.

מה שכן עדין מאוד מוזר הוא שאף פעם לא עשיתי ולא ניסיתי לעשות OVERCLOCK או עדכון ביוס או כל דבר שישנה את מהירויות השעון מה שאומר שמשלב כלשהו הDETONATOR לא היה תואם את המהירויות המומלצות לכרטיס מסך הספציפי שלי.

וכאן נכנסת עוד שאלה, מהם מהירויות השעון שאמורות להיות באמת לכרטיס שלי, למה חבל שאני סתם יוריד מהירויות לכרטיס מסך שלי שגם ככה הוא לא משהו.

Inno3d Geforce 2 MX 64MB with TvOut

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים