עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DELL 2007WFP, בעיה עם טקסט לבן

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

קיבלתי כרגע את ה DELL 2007WFP, גרסה A04. לא שיחקתי יותר מדי עם הכיוונים, רק הורדתי את הבהירות מעט, וזהו. אולם הבעיה היא שכרגע אם אני למשל פותח את האקספלורר בעמוד ריק (BLANK PAGE), או סתם שם דף לבן לחלוטין, אני רואה מעין כתמים קטנים כאלה. קשה להסביר את זה, כאילו המסך מצופה באיזשהו חומר ואני רואה מעין כתמים קטנים על כל המסך. זה מורגש במיוחד בתמונה בהירה, ובתמונה כהה זה פחות בולט לעין. הכתמים הללו מזכירים לי כאשר אני יושב מול טלוויזיה CRT רגילה ויושב קרוב אליה, אז גם ישנם כתמים כאלה. אם זכרוני אינו מטעה אותי ויכול להיות שהוא כן מטעה, במסך LCD 15" הקודם של ACER שהיה מותקן על המחשב הנ"ל לא ראיתי את התופעה הנ"ל, או יכול להיות שמכיוון ומדובר היה על 15" לא שמתי לב אליה פשוט.

האם התופעה הנ"ל מוכרת? אולי אני אמור איכשהו לכוון את המסך בצורה שונה ואז התופעה תעלם? אולי ישנה בעיה עם המסך (בלי שום קשר, בדקתי פיקסלים שרופים ולא מצאתי)?

הכרטיס מסך הוא RADEON X1600PRO, AGP, מעבד P4, 1.5GHZ, המסך מחובר בחיבור DVI.

תודה רבה לעונים.

פורסם

בהנחה שאתה מתכוון למין ניצנוץ כזה , אז זה תקין. אתה תתרגל עם הזמן.

פורסם
  • מחבר

לא יודע אם זה ניצנוץ, כי זה לא מנצנץ. קשה להסביר את זה בדיוק.

הנה צירפתי 2 תמונות, מקווה שאפשר יהיה להבין מהן משהו:

שוב תודה לעונים.

[attachment deleted by admin]

פורסם

קניתי ב TMS אמור לקבל היום ושאלו אותי האים להוציא את המסך ןליבדוק אמרתי שכן

האים שלך ניבדק?

איפה קניתה?

פורסם
  • מחבר

אכן, גם אני קניתי ב TMS. קיבלתי אותו היום בבוקר.

קשה לי הלגיד אם המסך אכן נבדק, מכיון שהאריזה הייתה מודבקת עם נייר של TMS ומתחתיו היה הסלוטייפ האוריגנלי של DELL. אבל למרות זאת, המסך היה ארוז, הכל היה במקום, ועל המסך היה מודבק הצלפון המגן. לכן קשה לי להגיד שהמסך נפתח ונבדק, מכיוון שהכל היה נראה מקורי וארוז כמו מהמפעל.

בכל מקרה הגרסה היא A04, הפאנל S-IPS, אצלי לפחות אין פיקסים מתים (טפו טפו טפו), ואני מרוצה.

רק העניין מתחילת התרד קצת מציק, אבל אני מעריך שככה זה בכל מסך ושאני סתם הוזה ולא מורגל.

פורסם

בהנחה שלא מדובר בהשתקפות אור או פלאש של מצלמה רואים בבירור את הכתם. אולי הופעל במקרה על המסך לחץ במהלך האריזה או בסיטואציה אחרת. הפעלת לחץ יוצרת נזק לשכבה המקטבת ללא שום אפשרות לתקנה. לכן יש אחידות תאורה לא טובה ברקע בעל גוון אחיד. תדרוש שיחליפו לך את המסך רק אם זה מפריע לך.

פורסם
  • מחבר

הכתם הלבן שנראה ב2 התמונות הוא בהשתקפות של אור + בשילוב צלם לא מוצלח במיוחד, לא הכתם הלבן הינו הבעיה. תתעמק בשאר התמונה של המסך, לא איפה שהכתם. ישנם מעין כתמים על כל המסך כאילו עשית זום דיגיטלי על תמונה. קשה לתאר את זה.

התמונה דווקא אחידה, והגוון דווקא אחיד, פשוט הכתמים על כל המסך מפריעים מעט, שוב, זה כתמים כאילו התקרבתי יותר מדי לטלוויזיה.

אגב, חיברתי את המסך ב VGA והתופעה לא נעלמה.

שוב תודה.

פורסם

קשה לי לראות על מה אתה מדבר, תנסה אולי לעשות תמונה יותר מוצלחת ואז יהיה אפשר להפריד בין התופעה שאתה מדבר עליה לתופעות שהצילום מוסיף..

או שתכוון אותנו יותר טוב עם איזה סימון בדיוק למה שאתה מתכוון על גבי הצילום.

פורסם

הבעיה מופיעה בצורה אחידה על כל שטח המסך? נשמע לי שאתה פשוט מדבר על הציפוי שלו.

פורסם
  • מחבר

כן, הבעיה מופיע על כך המסך, בצורה אחידה.

יכול להיות שזה הציפוי? יכול להיות פשוט אני לא מורגל? מה ב LCD הקודם שלי לא היה ציפוי כזה?

תודה...

פורסם

אתה כנראה רואה את אות התופעה של מסכי IPS שרבים מכנים "נצנוץ". מוזר לי שאתה קורא לזה "כתמים", אבל זה כנראה זה. רגיל, ואם זה לא ממש מציק לך, זו לא בעיה.

פורסם
  • מחבר

תודה, הרגעתם אותי (כולכם).

אני סתם פרנואיד והכל בסדר.

שוב תודה. :)

פורסם

אתה כנראה רואה את אות התופעה של מסכי IPS שרבים מכנים "נצנוץ". מוזר לי שאתה קורא לזה "כתמים", אבל זה כנראה זה. רגיל, ואם זה לא ממש מציק לך, זו לא בעיה.

מה זו התופעה הזאת בעצם? האם אפשר להרחיב עליה? אני מעוניין לדעת מה יהיו אופציות הקנייה שלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.