פורסם 2008 במאי 2017 שנים תשנה את הכותרת בבקשה , לאינטרנט אקספלורר .. ולא אקספלורר לבדאקספלורר זה של הוינדוס , ואינטרנט אקספלורר זה הדפדפן...תודה , לעניינינו .. אני הייתי מציע לך , להסיר את האקספלורר .. ולהחזיר את הגירסה 6 , האם גם שם זה קורס ? או רק בגירסה 7 ?
פורסם 2008 במאי 2017 שנים ואוו, למה יש לך כלכך הרבה חלונות של הדפדפן?לא שמעת על השימוש בטאבים? :s05:עריכה: ולמה כולם פתוחים על אותו עמוד?
פורסם 2008 במאי 2017 שנים תפעיל את האינטרנט אקספלורר WITHOUT ADD-ONSותבדוק כל פעם את אחד הADD ON , ותראה אם הוא שעושה לך בעיות ... עד שתגיע לבעיה באיזה רכיבתנסה את הפיתרון הבא : Internet Options, Advanced Tab, תסיר את הסימון מעל Enable Page Transitions' תחת BROWSING
פורסם 2008 במאי 2117 שנים מחבר ואוו, למה יש לך כלכך הרבה חלונות של הדפדפן? לא שמעת על השימוש בטאבים? :s05: עריכה: ולמה כולם פתוחים על אותו עמוד? יותר נוח לי עם החלונות למטה. לא אוהב טאבים, רגיל לאקספלורר הישן. עמודים שונים התמונות שונות. בכל מקרה איפסתי את האקספלורר ובנתיים הכל עובד טוב.. נראה מה יהיה
פורסם 2008 במאי 2317 שנים זה קרה לי בעבר, לא בצורה מוגזמת כמו שתיארת אצלך, אבל קרה.הסרתי את ה-IE7 והתקנתי מחדש - הכל הסתדר.תנסה ותודיע.
פורסם 2008 במאי 2317 שנים ניסית את זה ???תנסה את הפיתרון הבא : Internet Options, Advanced Tab, תסיר את הסימון מעל Enable Page Transitions' תחת BROWSING
פורסם 2008 במאי 2317 שנים פורום תמיכה טכנית עוסק בתקלות חומרה בלבד.דיונים בנוגע לתקלות תוכנתיות מקומם בפורום תוכנה.הדיון מועבר.בנוגע לבעיה,תנסה להסיר לגמרי את הדרייבר של NVIDIA ולעבוד רק עם הסטנדרטי שבא עם הוינדוס.או ההפך, לעדכן ל-NVIDIA החדש ביותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.