עבור לתוכן

האם הכ.מסך יגביל אותי בשימוש בDELL 2407-HC?

Featured Replies

פורסם

המפרט שלי :

P4

כ.מסך LEADTEK 7600GT

לפי מה שהבנתי הכי טוב לראות סרטי 720P או 1080P במסך הזה,ואני לא בטוח שהמחשב שלי יוכל להריץ את זה. האם הוא יצליח? קידוד x264 קשור לכל העסק לא? זה סוג של קידוד HD לפי מה שהבנתי. אני לא הכי בקיא בנושא,כל עזרה תבורך.

אני לא רוצה לחכות עם קנייה של המסך כי יש סיכוי שייגמר המלאי בארץ,אבל אני לא רוצה לחכות חודשיים עם מסך שאני לא יכול לראות עליו סרטים בצורה נורמלית(סרטי DVD לא יראו טוב)

נ.ב. יש דרך לנעול את היחס של התצוגה כך שניתן יהיה לראות סרטי DVD באיכות נכון? למישהו יש מידע בנושא?

פורסם

אתה יכול לבחור בaspect או 1:1 ואז לראות בצורה נורמלית.

לי יש FX5500 והוא מנגן 720P, אז לא תהיה בעיה עם הכרטיס שלך.

אבל גם לי יש שאלה.

יש לי כאמור nvidia fx5500, הוא תומך בWS? כי עכשיו הוא מראה שהרזולוציה הכי גדולה היא 1600X1200

מה עם 1920X1900?

פורסם

P4 לא יכול להריץ 1080p, אבל חלקם יכולים להריץ 720p. אם אני זוכר נכון ל-7600GT אכן יש תמיכה בפריסת H.264 בחומרה, מה שאמור לעזור עם תוכן שמקודד בצורה הזו.

סרטי DVD ברזולוציה הרגילה שלהם על 1:1 יתפסו שטח ממש מזערי מהמסך, זה לא רעיון טוב. Aspect לא ישפיע על הבעיה.

פורסם

אבל גם לי יש שאלה.

יש לי כאמור nvidia fx5500, הוא תומך בWS? כי עכשיו הוא מראה שהרזולוציה הכי גדולה היא 1600X1200

מה עם 1920X1900?

מה איתי ;D

פורסם

השאלה שלך לא באמת קשורה באיזושהי צורה לדיון הזה.

בכל מקרה, הסיבה שאתה לא רואה 1920x1200 בהגדרות של הכרטיס שלך זה כי המסך שלך לא משדר שהוא תומך ברזולוציה הזו.

פורסם
  • מחבר

אז 720p אני יוכל להריץ,שזה מספיק בהחלט לראות סרט ב24 אינץ' ,לא? לא יהיה פיקסול ובעיות דומות?

מישהו הריץ סרטי DVD ויכול לתת חוות דעת על האיכות?

אני מתכנן להחליף מחשב לקראת ספטמבר,ואני בשיקול רציני אם לקנות מסך(מזמין מחר)

מה אתם חושבים?

פורסם

סרטי DVD ברזולוציה הרגילה שלהם על 1:1 יתפסו שטח ממש מזערי מהמסך, זה לא רעיון טוב. Aspect לא ישפיע על הבעיה.

אתה בטוח? :s05:

הייתי לפני כמה ימים אצל מישהו שיש לו 2407HC ושמתי שם סרט XVID רגיל (שהיה ביחס 16:9 ),וראו כמעט על כל המסך(!),למרות שהרזולוציה של הסרט היתה הרבה יותר נמוכה מזאת של המסך (שהיה ברזולוציה הטבעית שלו)....האיכות לא היתה מי יודע מה אבל,כאמור, על כל המסך. אני מניח שהמסך היה במצב Aspect שמתאים את הגובה של הסרט לגובה המסך,ומכיון שהיחס של הסרט היה כמעט כמו זה של המסך ,אז הוא מילא אותו.

פורסם

אתה מדבר על מתיחה בתוכנה ששומרת על ה-Aspect. זה לא תמיד נראה טוב, וזה גם תלוי במרחק שלך מהמסך.

אז 720p אני יוכל להריץ,שזה מספיק בהחלט לראות סרט ב24 אינץ' ,לא? לא יהיה פיקסול ובעיות דומות?

720p נראה מצויין גם על מסך "24 עם רזולוציה כזו. אני מאמין שאפשר להיעזר בכרטיס המסך על מנת להציג גם 1080p שמקודד ב-H.264.

פורסם

אבל גם לי יש שאלה.

מה עם 1920X1900?

לפני יומיים חיברתי צג 24" לכרטיס מסך ממש ישן, נראה לי 5200.

באחד התפריטים של כרטיס המסך אפשר להוסיף ידנית רזולוציות - פשוט תוסיף את 1920*1200, והבעיה תפתר.

תחפש את זה ואתה אמור למצוא תוך דקה או שתיים.

אם אתה לא מסתדר אז תגיד ואני אסתכל שוב איך עושים את זה (אני פשוט לא בבית).

פורסם

ביום חמישי אני אקבל תשובה אם אני מקבל 2407 חדש או את ה2007FP, אז אני אבדוק שם.

תודה :) (וסליחה שהתפרצתי לאשכול)

פורסם
  • מחבר

לא התפרצת,אל תדאג.

בקשר לתמונה כשמציגים סרטי DVD, קראתי איפשהו שיש מכשירי HTPC או משהו בסגנון שמכילים בתוכם מעבדי תמונה טובים. חשבתי,יש כזאת אופציה לחבר את המסך דרך אחד כזה? סוג של מעבד תמונה נייד? כלומר להוצא כבל ממנו לכ.מסך ולחבר את המסך למכשיר הנייד. ככה גם בסרטי DVD תיהיה איכות במסך מלא והHD בכלל הכול יהיה מעולה.

קודם אמרת שאפשר לקמבן הצגת 1080p בעזרת הכרטיס מסך+המעבד. אתה יכול לפרט בבקשה?

כי הוא מגמגם כאשר אני מציג איכות כזאת. אני רואה תמונה כל חצי שעה על המסך.

תודה .

פורסם

קודם אמרת שאפשר לקמבן הצגת 1080p בעזרת הכרטיס מסך+המעבד. אתה יכול לפרט בבקשה?

כי הוא מגמגם כאשר אני מציג איכות כזאת. אני רואה תמונה כל חצי שעה על המסך.

תודה .

כנראה שהבעיה היא המעבד שלך:

P4 לא יכול להריץ 1080p

פורסם
  • מחבר

תודה שציינת את המובן מאליו.

אני יודע בהמעבד הוא המגביל,ולכן שאלתי על סוג של פתרון חלופי. תקרא בתגובות הקודמות.

פורסם

אתה צריך Purevideo

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים