עבור לתוכן

האם בדיוטי פרי נמכרים ציוד היקפי למחשב? אם כן האם המחירים זולים?

Featured Replies

פורסם

פתחתי נושא חדש, כי הקודם לא באותו נושא בידיוק, אם זה אותו נושא , אין לי בעיה שיאחדו את הנושאים.

לעניין:

האם מישהו יודע אם מוכרים בדיוטי פרי ציוד היקפי למחשב וכל מה שקשור?

אתן דוגמאות לרכיבים שהייתי מעוניין, אם מוכרים האם המחירים נמוכים משמעותית?

מעבד E8400 - בארץ כ900 ש"ח

רמקולים לוג'יטק Z10 - בארץ כ800 ש"ח

כרטיס קול M-Audio Revolution 5.1 - בארץ כ460 ש"ח

מארז אנטק P182 - בארץ כ750 ש"ח

עכבר G5/G9 - בארץ לG5 כ220 ש"ח

מקלדת לוג'יטק WAVE - בארץ כ285 ש"ח

פורסם

כן, נמכר. לא, זה לא יותר זול.

פורסם

לפעמים זה כדאי

אני קניתי רמקולים Altec FX6021 ב-200$

משהו כמו חצי מחיר מהארץ

פורסם
  • מחבר

וואלה? חבל שאני נעול על הZ10, דווקא שמעתי שהFX6021 אחלה רמקולים, מה שיוצא לך כ700 ש"ח תשלום. ממש מעולה.

עוד מציאות של אנשים שקנו שם?

פאין קילר, המחיר היה קבוע? או מבצע חולף?

פורסם

הכל שם חולף

ראיתי את הרמקולים האלה בשלוש נסיעות שונות, צריך לשאול.

פעם קניתי מהם רסיבר של נאקאמיצי במאתיים דולר. אחלה דיל.

לעומת זאת לפני חודש הם רצו על אייפוד נאנו 8 ג"ב משהו כמו 320$ אז קניתי אותו בסירקיט סיטי ארה"ב ב-199 ועוד מצאתי ליד הקופה קופון של 15$ שעשה לי הנחה יפה.

תגיע פתוח ובלי ציפיות, הכי חשוב זה לדעת את המחירים מראש. אם הפער קטן לא שווה לקנות.

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע שמעבד זה ציוד היקיפי למחשב :s05:

פורסם
  • מחבר

*PainKiller*

אתה זוכר אולי באיזה חנות יש את המבצע/מכירה הזו? כי לא אני טס.

ואני צריך לכוון את מי שטס ככה שהוא יתן את הפלאפון לאיזה נציג שם שאדבר איתו.

הרמקולים היו תחת "מבצע"? - ככה אשאל אותו מה המבצעים. או שלא, וככה זה מסובך יותר שיקריא לי מחירים של מה שאני צריך.

פורסם

כמה מאמץ ובלבול שכל בשביל לחסוך במקרה הטוב שקלים בודדים על משהו שעולה מאות שקלים.... :screwy:

לא עדיף לך לקנות בארץ כמו בן אדם, גם לקבל אחריות נורמלית וגם לא להטריד סתם את כל העולם על הדרך?

פורסם
  • מחבר

"שקלים בודדים" אתה מקשיב לעצמך?

הבנאדם כאן קנה מערכת ב200$ מה שיוצא כ700 ש"ח, במקום ב1400 ש"ח המחיר בארץ.

אז על איזה "שקלים בודדים" אתה מדבר כאן?

פורסם

אתה חי בסרט.

המחירים בדיוטיפרי על מוצרים כאלה הם בדיוק כמו בארץ, ולפעמים אפילו יקרים יותר מחנויות מסויימות עם כל התחרות שיש פה.

זה שהבחור קנה Altec FX6021 ב-200$ (אגב, זה עדיין יקר יותר מאשר בחו"ל) לעומת 1,400 ש"ח בארץ, זה לא אומר כלום. זה רק אומר שהרמקולים האלה כלכך ישנים (מצאתי ביקורות עליהם מ-2004) שהם פשוט הוחלפו באופן טבעי ע"י דגמים חדשים יותר - והחנויות בארץ לא טרחו להוריד את המחיר, שנשאר תקוע על אותו מחיר מלפני שנים...

כדאי שתבין משהו על ה"דיוטיפרי".

החנויות בדיוטיפרי הן לא נציגות של מלאכי גן עדן, שבאו לעשות טוב בעולם.

אלו בסך הכל חנויות, עם אינטרס מסחרי מובהק להרוויח כמה שיותר כסף, ושנהנות מהפריבילגיה למכור מוצרים בלי להוסיף עליהם מס ערך מוסף - כי תיאורתית הן לא נמצאות "בתוך שטח ישראל", בגלל זה הדיוטיפרי הוא רק אחרי המסוף הסופי בטרמינל.

עכשיו, בעלי החנויות האלה יודעים שאנשים כמוך מתייחסים לדיוטיפרי בתור "מקום מגניב עם דברים זולים!!!11" והם כמובן מנצלים את זה למטרה שלהם - שהיא כאמור להרוויח כמה שיותר כסף.

אז הם מבינים את המוצרים במחירי העלות הכי זולים שהם יכולים, ומוכרים אותם במחירים הכי יקרים שהם רואים שזה מצליח להם..

לכן, הרבה פעמים, אתה תמצא שם דגמים ישנים ו-discontinued, כי הם פשוט קנו אותם מחו"ל במחירי חיסול מלאי.

פורסם
  • מחבר

מה שאני יודע בוודאות לגבי הדיוטי זה שהאלכהול שם יחסית לארץ זול, ולפעמים הבשמים. מעבר לזה לא, ולכן אני גם שואל כאן.

לגבי הרמקולים, אני לא יודע איזה רמקולים חדשים אתה מכיר, כי כל הרמקולים הטובים והמשתלמים - משמע, הZ 2300 Z5500 S750 FX5021 וכמובן הFX6021 - כל אלו "ישנים", כל עוד הם מספקים את הסחורה ועוד במחיר הזה אין סיבה שלא ללכת עליהם.

בכל מקרה, קיבלתי את התשובה למה שרציתי. אין שם מחירים בזול, אבל יש שם מבצעים [לפעמים?].

השאלה למי שקנה שם (פאין*קילר) היא באיזה חנות בדיוטי פרי אפשר למצוא "מבצעים"/"מכירות חיסול" כאלו? חבל סתם להיטרטר שם.

פורסם

צריך לזכור שכל הקטע של הדיוטי פרי זה פשוט פטור ממיסים, ולכן ככל שיש יותר יותר מס בארץ על המוצר הוא יהיה יותר זול בדיוטי, וכמה שיש פחות מיסים ההפרש לא יהיה רציני. על מחשבים יש מס מאוד נמוך בארץ ולכן אני מניח שבדיוטי זה לא יהיה זול יותר בצורה משמעותית (אלא אם כן מדובר על איזה מבצע חד פעמי כמובן). על אלכוהול למשל יש בארץ מס מאוד גבוה ולכן בדיוטי פרי אפשר למצוא מציאות ממש.

פורסם

או הדיוטי פרי...רק חבל שבחול האלכוהול עוד יותר זול!

ג'ק דניאלס - בארץ 260-300, בדיוטי פרי 150-170 בחול 100-120.

המבצעים היחדים שמשתלמים הם על שני בקבוקים מאותו סוג ב** דולר. ככה קניתי שני ליטרים של הנסי vsop ב90 דולר :)

חוץ מזה- הכל שם גניבה.

פורסם

תכל'ס, יש שלושה דברים שמשתלם לקנות בדיוטי פרי: אלכוהול, סיגריות ובשמים.

פורסם
  • מחבר

כן..

ובשמים לא תמיד...

אהה.. אם כבר אני מדבר על זה.

השעון הנוכחי שלי נקנה מהדיוטי פרי CASIO ב50$ בשנת 2002.

האם שווה לקנות מהדיוטי פרי שעון CASIO ב50$ או ששוב בארץ יותר משתלם?

דאז אני זוכר שהמחיר שם היה אטרקטיבי, אחריות קיבלתי בסקאל דיוטי פרי. והשעון אחלה. אני איתו עד היום.

רק הרצועה (מין גומי קשיח) נקרעה לי פעמיים עם השנים [כל שנתיים וחצי בערך] והחלפתי אותה (בפעם השנייה הייתה בתחילת השבוע הזה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים