פורסם 2003 במאי 1322 שנים מחבר לא בדיוק הבנתי מה לבדוק, אתה מוכן לפרט קצת בבקשה?אני יעדכן בכל הקשור לנושא!
פורסם 2003 במאי 1322 שנים פסקת חשמל יכולה לשרוף את הספק ויחד איתו את כל המחשב.ראיתי את זה קורה לא פעם.כמובן שככל שהספק איכותי יותר זה פחות סביר, אבל לך תדע.
פורסם 2003 במאי 1422 שנים מחבר זה מה שקרה לי אבל אני לא בטוח עם זה היה הפסקת חשמל, ( אני ישנתי! ) לגבי האל פסק אני בטוח שאני לוקח אותו אבל השאלה אם הוא יחזיק לי את המחשב, snorki אמר לי לבדוק משהו אבל לא הבנתי איך ומה אז תוכלו להסביר לי שאני לא יקח אל-פסק שיהיה קטן על המחשב שלי?
פורסם 2003 במאי 1422 שנים אם תסתכל על מחירי המכשירים האלו אתה יכול בשקט לקנות אחד של 500VA ואם הוא לא מחזיק (והוא לא) תקנה עוד אחד קטן למסך.מסך 19" זה בסביבות 150 וואטמחשב מודרני טוב זה עוד איזה 150 וואט.300 וואט אומר בערך 600-700AV בהתאם לנצילות של המכשיר.
פורסם 2003 במאי 1422 שנים דבר ראשון ומאוד חשוב אני רוצה שתפנימו את זה טוב טוב הפסקת חשמל שווה להוצאת התקע הראשי של המחשב מן השקע מכאן שהפסקת חשמל לא הורסת את המחשב ואני יודע את זה מניסיון ואין טעם להתווכח עם זה במשחב שבבית הספר שלי מנתקים אותו מהחשמל מחזירים מנתקים ומחזירים ושם דבר לא קורה לו ודרך אגב המחשב בוא מאוד ישן מה שכן יכול להזיק למחשב זה עליית מתח פתאומית כמו ברק או כמו טעות בחברת החשמל הוא משהו כזה זהו זה הכול בקשר לבדיקה אתה צריך להסתכל בחוברת ההוראות של המסך שלך הוא מאחוריו או על האריזה של המסך כמה המסך לוקח למשל 150 וואט 300 וואט וכולי בקשר למחשב אתה צריך לבדוק הערכה מקסימלית כולל מקלדת עכבר ומצלמה דיגיטלית וכולי אבל מה הבעיה פה שאתה לא יכול לעשות דבר כזה אתה לא יכול לבדוק בברור רק אם יש לך ציוד מיוחד בגלל זה אל פסק בנוי לספק חשמל בערך כמו השקע בקיר לכן המחשב יעמוד בתקן בקשר למסך אתה צריך לבדוק תלוי גם איזה מסך זה תוכל לפרט אם הוא שטוח או עגול ומה גודלו
פורסם 2003 במאי 1522 שנים לא בכלל לא זה ממש לא קשור יכול להיווצר גיץ או משהו כזה אבל זה לא סביר במיוחד
פורסם 2003 במאי 1522 שנים תאמין במה שאתה רוצה אבל ראיתי מחשבים נשרפים מהפסקת חשמל וספקים שעלו באש כשחיברו אותם לחשמל לאחר שהמחשב עבד באופן תקין לפני כן.אני חוזר ואומר שככל שהספק איכותי יותר זה סביר פחות אבל זה סיכון שקיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.