עבור לתוכן

אל פסק שווה או לא?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא בדיוק הבנתי מה לבדוק, אתה מוכן לפרט קצת בבקשה?

אני יעדכן בכל הקשור לנושא!

פורסם

פסקת חשמל יכולה לשרוף את הספק ויחד איתו את כל המחשב.

ראיתי את זה קורה לא פעם.

כמובן שככל שהספק איכותי יותר זה פחות סביר, אבל לך תדע.

פורסם
  • מחבר

זה מה שקרה לי אבל אני לא בטוח עם זה היה הפסקת חשמל, ( אני ישנתי! :sleep:)

לגבי האל פסק אני בטוח שאני לוקח אותו אבל השאלה אם הוא יחזיק לי את המחשב, snorki אמר לי לבדוק משהו אבל לא הבנתי איך ומה אז תוכלו להסביר לי שאני לא יקח אל-פסק שיהיה קטן על המחשב שלי?

פורסם

אם תסתכל על מחירי המכשירים האלו אתה יכול בשקט לקנות אחד של 500VA ואם הוא לא מחזיק (והוא לא) תקנה עוד אחד קטן למסך.

מסך 19" זה בסביבות 150 וואט

מחשב מודרני טוב זה עוד איזה 150 וואט.

300 וואט אומר בערך 600-700AV בהתאם לנצילות של המכשיר.

פורסם

דבר ראשון ומאוד חשוב אני רוצה שתפנימו את זה טוב טוב הפסקת חשמל שווה להוצאת התקע הראשי של המחשב מן השקע מכאן

שהפסקת חשמל לא הורסת את המחשב ואני יודע את זה מניסיון ואין טעם להתווכח עם זה במשחב שבבית הספר שלי מנתקים אותו מהחשמל מחזירים מנתקים ומחזירים ושם דבר לא קורה לו ודרך אגב המחשב בוא מאוד ישן מה שכן יכול להזיק למחשב זה עליית מתח פתאומית

כמו ברק או כמו טעות בחברת החשמל הוא משהו כזה זהו זה הכול

בקשר לבדיקה אתה צריך להסתכל בחוברת ההוראות של המסך שלך הוא מאחוריו או על האריזה של המסך כמה המסך לוקח למשל 150 וואט 300 וואט וכולי בקשר למחשב אתה צריך לבדוק הערכה מקסימלית כולל מקלדת עכבר ומצלמה דיגיטלית וכולי אבל מה הבעיה פה שאתה לא יכול לעשות דבר כזה אתה לא יכול לבדוק בברור רק אם יש לך ציוד מיוחד בגלל זה אל פסק בנוי לספק חשמל בערך כמו השקע בקיר לכן המחשב יעמוד בתקן בקשר למסך אתה צריך לבדוק תלוי גם איזה מסך זה תוכל לפרט אם הוא שטוח או עגול ומה גודלו :hi:

פורסם

גם הוצאה תכופה של התקע מזיקה מאוד למחשב אם זה נעשה כשהוא פועל.

פורסם

לא בכלל לא זה ממש לא קשור יכול להיווצר גיץ או משהו כזה אבל זה לא סביר במיוחד :jump:

פורסם

תאמין במה שאתה רוצה אבל ראיתי מחשבים נשרפים מהפסקת חשמל וספקים שעלו באש כשחיברו אותם לחשמל לאחר שהמחשב עבד באופן תקין לפני כן.

אני חוזר ואומר שככל שהספק איכותי יותר זה סביר פחות אבל זה סיכון שקיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים