עבור לתוכן

אל פסק שווה או לא?

Featured Replies

פורסם

שווה לקנות אל-פסק? הוא באמת מגן מפני הפסקות חשמל?

עם אין אל פסק וקרה משהו למחשב מהפסקת חשמל- חברת חשמל מפצה בטוח? (אני שואל את אלה אם ניסיון?)

פורסם

אל פסק שווה ועוד איך. נהרסה לי מערכת סטיראו חדשה לפני כמה חודשים במהלך הפסקת חשמל, חברת חשמל אמרה שהיא לא מפצה.

חוץ מזה , פעם כתבתי עבודה, ופתאום הייתה הפסקה, הייתי צריך לכתוב הכל מההתחלה ( כמה עמודים) והצטערתי שאין לי אל פסק.

פורסם
  • מחבר

צודק לחלוטין!!!

ADVICE 500 טוב? אם כן אני מחבר אליו את כל המחשב המסך זה יספיק לכמה זמן בערך?

פורסם

אני לא מבין בתחום הזה מצטער. אתה צריך להתאים את האל פסק לגודל המסך. כמה שמסך יותר גדול, יותר יקר האל פסק.

פורסם

אני חושב שאני יכול לעזור לך כי לפני חודש גם שקלתי לקנות אל פסק אני ישתדל לתת את הפרטים בהתחלה ואת הפרשנות שלי בסוף מצטער אם זה קצת ארוך

אז ככה אל פסק בעיקרון זה רעיון נפלא מגן מפני ברקים מפני הפסוקת חשמל נותן מתח יציב למחשב שווה לא?

אבל זה לא ככה במציאות לצערנו אל הפסק של advice שהוא פשוט קטן נחמד ועם שקעים ישראליים כל מה שאתה צריך באריזה קטנה עולה כ-500 שקלים + כל 3 שנים לפי מה שהבנתי צריך להחליף את הסוללה זהיא עולה הרבה כסף יש עוד כמה דגמים של אל פסק אבל זה של אדוויס הוא הכי קטן והכי נחמד לפי ההשוואה שערכתי ישנם גם חברות אחרות אך זאתי חברה ישראלית עם אחריות בארץ עדיין לא סיימתי את ההשוואה אבל זה נראה לי השקעה כדאית אך במחיר של 500 שקלים + החלפת סוללה כל 3 שנים זה הרבה כסף ואחרי שלוש שנים אם אתה לא מחליף את הסוללה דברים רעים יכולים לקרות לאל פסק אל פסק מגין מפני מתח גבוה כמו מכת ברק ונגד הפסקת חשמל זה של אדוויס יכול להשאר 5 דקות דולק לאחר הפסקת החשמל זה תלוי אם יש לך 500 שקל זמינים בקלות אז זאת אולי השקעה כדאית כמו כן לזה של אדוויס יש 4 שקעים 2 מגנים מפני הפסקות חשמל ומתח גבוה ושניים רק נגד מתח גבוה זאת אומרת מסך ומחשב לשני עם ההגנה המלאה והמדפסת והססורק בשניים עם ההגנה החלקית האל פסק של אדדויס יכול להחזיק בערך כל מחשב עד מסך 17 אינץ אם אני לא טועה וצריכה בסיסית של מחשב

האל פסק הוא יקר אבל תחשוב על הנזק שיגרם אם באמת ברק יפגע בנקודת החשמל הקרובה אליך המסך והמחשב יהרסו הרמקולים המדפסת הסורק המצלמה הדיגיטלית סביר להניח שהכול ישרף נשמע נורא נכון? אבל הסיכוי שזה יקרה קטן מאוד נכון שיש הרקות אבל הן לא עוזרות בכלל אבל הן תקן בבנינים חדשים אם יש לך שאלות אחרי ההסבר שלי שאל אני יעקוב אחר ההודעה זהאת ויגיב אם תרצה מקווה שעזרתי

פורסם

שמעת פעם על נקודות ופסיקים?

פורסם

לי יש אל פסק של אדוויס מדגם PR750, הוא עלה קרוב ל 1000 ש"ח.

לדעתי זה משתלם, אבל אני גר ברמת הגולן ובחורף הייתי אומר שיש הפסקת חשמל לפחות פעם ביומיים.

השאלה של משתלם או לא תלוייה בכמה גורמים

-כמה חשוב לך המידע על המחשב (למרות שאל פסק לא בא במקום גיבויים, הוא מונע איבוד מידע תוך כדי עבודה)

-כמה שווה הציוד שמגינים עליו ביחס לעלות המחשב

-כמה קריטי זה יהיה אם המחשב יהיה מושבת לשבוע עקב תקלה

חברת חשמל לא מפצה בגרוש, הם פשוט לא מתייחסים. אולי עם עורך דין אפשר להוציא מהם משהו אבל זה סיפור ארוך.

הדגם של ה 500 לא יחזיק מחשב עם מסך 19", בקושי 17".

זה שיקול בזמן הקניה.

יש לי עוד שני מכשירי אל פסק בבית של 320VA בשביל הטלויזיה ומחשב משרדי ישן (סלרון 500 עם מסך 15).

החלפתי לשניהם סוללות וזה עלה 100 ש"ח לכל אחד.

לא צריך את הסוללות המקוריות, פשוט פונים לחנות חשמל מקצועית (כזו שמוכרת לחשמלאים, לא משהו שכונתי) ומזמינים את הסוללות.

ההתקנה לא מסובכת במיוחד.

פורסם
  • מחבר

שיט לפי מה שאתם אומרים האל פסק לא יסחוב את המחשב שלי -

יש לי מסך 19!

אתם בטוחים כי אני ממש לא רוצה להוסיף עוד 500 בשביל אל פסק אחר?

פורסם

אפשר לא לחבר את המסך לאל-פסק.

מכוונים את וינדוס שיכבה אם לוחצים על כפתור ההפעלה ואז אפרר לכבות אותו גם אם המסך לא פועל.

זה יגן על המחשב, אבל זה לא יאפשר לך לבצע שמירה של העבודות.

מצד שני בלי המסך זה בטח יחזיק איזה חצי שעה אז רוב הסיכויים שפשוט תשאיר אותו עובד והפסקת החשמל תגמר.

פורסם

אל פסק זה דבר שווה יש לי שנים בבית ואני רוצה להביא עוד אחד לפחות אפילו אויל שניים

אבל תבדוק שיש לו תוכנה הורדה שיש הפסקה חשמל יותר מי 5 דקות הוא מכבה לך את המחשב לבד

זה דבר ממש חשוב אם אתה משאיר תמחשב 24 שעות

פורסם
  • מחבר

אפשר לא לחבר את המסך לאל-פסק.

מכוונים את וינדוס שיכבה אם לוחצים על כפתור ההפעלה ואז אפרר לכבות אותו גם אם המסך לא פועל.

זה יגן על המחשב, אבל זה לא יאפשר לך לבצע שמירה של העבודות.

ומה אם ישרף המסך?

DJ-NitzXp -צודק, לADVICE 500 יש? (אם אתה לא יודע אני ישאל בחנות)

פורסם

שמעו דבר ראשון לזה ששאל אותי אם לא שמעתי על נקודות ופסיקים אז לא!!!

אם אתה לא יכול להסתדר בלי אל תקרא את מה שאני כותב אתה במילא קורא את מה שאני כותב פעם אחת

אתה חייב להסתכל על כמות החשמל שהמסך דורש תסתכל על האריזה של המסך או על חוברת ההוראות אני בטוח שמשהו שם יעזור לך ואתה צריך לראות כמה חשמל הבטריה יכולה להחזיק ושהשאלה של אם זה כדאי אז אני לא יודע אני גר בבית הזה כבר שנה והיו רק 2 הפסקות חשמל וגם אז רק שנורה נשרפה או משהו כזה השאלה אם זה שווה להחזיק אחד כזה בהתאם לכמה שהמחשב שלך עלה היא טיפשית לדעתי שלא תבינו אותי לא נכון אבל זה נשמע חובבני הרי ברור שהוא קנה את המחשב ביותר מ 100 שקל נכון?

וברור שהוא לא רוצה לקנות מחשב חדש או לתקן את הנוכחי נראה לי שהפתרון הטוב ביותר בשבילך הוא מגן נחשולים

מגן נחשולים מגן עליך רק מברק או מתח גבוה במיוחד ברגע שדבר כזה קורה הוא מכבה את המחשב מייד מגן נחשול כזה לא אמור לעלות הרבה אני יודע שלי יש כזה בסלון בשביל המערכת והטלויזיה אני לא יודע כמה זה עלה כי לא אני קניתי את זה אבל אני ראיתי פעם בפרסום בעיתון אחד שעלה 320 שקל עם 4 שקעים ישראליים זה נתון לשיקולך אך אתה תראה שהמשימה להחליט אם לקנות או לא לקנות היא קלה השאלה האמיתית היא איזה דגם לקנות יש כל כך הרבה שמות וכך כך הרבה סוגים אני מציע לך לערוך סקר שוק קטן משלך

הכל מקרה לאלה של יכולים לקרוא את ההודעות שלי שלא יקראו אנא אל תגיבו על השורה הזאת זאת לא שורה שנכתבה מתוך עוינות ;)

פורסם

לא כולם צריכים אל פסק

המלצתי, אל תקנה אם אין לך היסטוריה עקובה מדם של הפסקות חשמל ונזקים כתוצאה מכך

סתם ככה לקנות, לא יוסיף לך הרבה.

פורסם
  • מחבר

היו הרבה הפסקות חשמל בבית שלי אבל שום דבר מיוחד לא קרה!

רק פעם אחת קרה משהו ואני לא בטוח אם זה מהפסקת חשמל, אני ישנתי והמחשב היה דולק ושקמתי בבוקר היה ריח של שרוף והלך לי כמה חלקים למזלי בדיוק רציתי לקנות מחשב חדש אז זה לא משנה..

אבל עכשיו אני קונה מחשב חדש שעלה מאוד יקר אז אני חושב ששווה להשקיע על זה, אבל אני חושב גם שאולי הוא לא יצליח לסחוב את המחשב שלי ואז אני בצרה!

פורסם

בטיעון נשמע הגיוני אבל אני רוצה שתבין שהפסקות חשמל לא עושות כלום למחשב הם רק מכבות אותו ולפעמים מאבדים מידע

אבל בארצנו הקטנה והלא מושלמת יש הרבה טעיות מוזרות מאוד כמו שראיתי בשומר מסך עם אמנון לווי שפעם היה מקרה של עליית מתח רצינית באיזה שכונה וכל מכשירי החשמל שם נשרפו תחשוב מה יקרה למחשב שלך זה עוול רציני ואף אחד לא יכול לעזור לך אבל אל תדאג את המחשב האל פסק יסחוב ונראה לי גם את המסך אתה צריך לראות כמה צריכת החשמל שלך ולהשוואות אותה עם ההוראות המומלצות תבדוק את הנושא ותודיע לנו אם משהו יתפתח :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים