פורסם 2008 במאי 2017 שנים שלום לכולם לפני חודש בערך קניתי מחשב חדש מהמלצה של מישהו פה בפורום ובאמת מחשב תותח בויסטה, מפעיל את BioShock בהגדרות הכי גבוהות כולל רזולוציה D: בקיצור שקיבלתי את המחשב התקנתי XP וניסיתי להתקין את הדרייברים מהדיסק של ה AUDIO והכל והוא רושם שגיאה driver not found עכשיו אני בויסטה ומתקין טוב את הדרייברים, ואני נשאר בויסטה אבל רציתי לדעת אם אני יחזור ל XP עדיין יהיה לי את השגיאה כי עשיתי 2 פירמוטים בגלל זה תודה מראש
פורסם 2008 במאי 2017 שנים יכול להיות שפשוט לא התקנת את מה שצריך.הכי טוב להיכנס לאתר של היצרן ולהוריד דרייברים עדכניים משם.
פורסם 2008 במאי 2017 שנים מחזק..תיכנס לאתר של יצרן הלוח M שלך , תכניס שם את הדגם ..ותמצא את הדרייברים שקשורים לקול למערכת ויסטה או XP.. תוריד ותתקין בהצלחה
פורסם 2008 במאי 2017 שנים קשה לי להאמין שדרייבר יעבוד רק בויסטה ולא בXP במיוחד אם מדובר במחשב נייח ולא של איזה ברנד.
פורסם 2008 במאי 2117 שנים לגבי הכרטיס קולאתה צריך להתקין את Microsoft UAA Bus Driver ואז להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול. (אם זכור לי היטב צריך להפעיל את המחשב בין ההתקנות)http://drivers.softpedia.com/progDownload/Microsoft-UAA-Bus-Driver-for-High-Definition-Audio-Download-42031.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.