פורסם 2008 במאי 2017 שנים אחי מגיע לארץ, מאמריקה, עוד שלושה שבועות...ואני רוצה לקנות דרכו מחשב נייד בסביבות 1500$אנא ממכם עזרו לי!עדיפות למחשב עם אחריות שתהיה תקפה בארץ...כרטיס מסך טוב...והיתר תשפטו אתם! תודה!
פורסם 2008 במאי 2017 שנים נא להוסיף תקציב ומדינה בכותרת (מחירי הניידים בארה"ב שונים מאוד מאלה בדנמרק, למשל, כך שסתם להגיד 'מחו"ל' לא ממש עוזר).
פורסם 2008 במאי 2017 שנים נא להוסיף תקציב ומדינה בכותרת (מחירי הניידים בארה"ב שונים מאוד מאלה בדנמרק, למשל, כך שסתם להגיד 'מחו"ל' לא ממש עוזר).
פורסם 2008 במאי 2117 שנים אפשר להזמין אחלה T61 במחיר הזהובזמן שעוד יש לך אפשר בכיף מהאתר של לנובו , ועוד בדיוק איך שאתה רוצהבקיצרממליץ על T61 , יש להם עכשיו מבצע לימים הקרובים 25% הנחה
פורסם 2008 במאי 2117 שנים מנצל"ש כי לא ממש עונים לי בשרשור שלי :-Pמישהו יודע אם האחריות של LAPTOP של DELL שנקנה בארה"ב תופסת בארץ?
פורסם 2008 במאי 2217 שנים לא בטוח לגבי DELL - אמור להיות ,לא מכיר את טיב השירות של מחשבים שהובאו בייבוא אישי לגבי TOSHIBA \ lenovo-IBM '- השירות הוא טוב, ואכן ניתן לממש אחריות אם צריך פה בארץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.