עבור לתוכן

מחפש IBM מהסידרה T40+ עם BLUETOOTH / WIFI וצורב DVD במחיר סביר.. 4000 גמיש

Featured Replies

פורסם

שלום אני מחפש לפטופ חדש!

מסוג IBM סידרה T 40 ומעלה...

הכולל WIFI / BLUETOOTH וצורב DVD במחיר סביר.

אולי מעודפי מלאי...

תודה.

פורסם

נא להגדיר מה זה "תקציב סביר" בכותרת.

עריכה: סבבה, הגדרת. 4000 זה המון בשביל מחשב כזה ישן, אם רק תחפש ב-ZAP תמצא מספיק חנויות שישמחו למכור לך T40-T43 מחודשים, מתצוגה, וכאלה.

במובן מסוים חבל מאוד להוציא 4K על מחשב כזה. כי באותו מחיר אתה מוצא מחשב חדש (אמנם לא איכותי כמו ה-Thinkpad, אבל חזק יותר משמעותית), ואילו בתוספת של 1-2K אתה כבר מוצא Thinkpad T61/R61 חדשים, עם אחריות של IBM (ולא של החנות שמוכרת לך מאותם "עודפים").

אם אתה באמת רוצה, הנה אחד שנראה ממש חיה:

http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=5565

T42p, כנראה הדגם הטוב ביותר בסדרת T4x שאי פעם יצא, עם מסך מדהים שטוב יותר מכל מסך של נייד מודרני. למעט ההארד דיסק הקטן יותר, הדגם הזה טוב יותר מזה שאני קניתי לפני 3 שנים (אז עלה כמעט 14000 שקלים).

הייתי בודק את מצב המחשב לפני הרכישה. חשוב לראות למשל, שהמסך במצב טוב (מסכים נוטים עם השנים לאבד בהירות / להצהיב / לפתח תופעות משונות כלשהן). גם סוללה יש לבדוק (למרות שזה פחות קריטי, כי בתקציב הנותר אתה יכול לקנות עוד סוללה-שתיים חדשות לחלוטין).

פורסם
  • מחבר

המחשב ב SOLLAN זה יד שניה משומש.

לא שציפיתי לחדש דנדש של IBM.

למרות שקיוויתי שכן.

אתם אולי מכירים מקום שיש לו עודפי יבוא עודפים מהמלאי משהו בסיגנון?

תודה.

פורסם

אני מצטרף להמלצה של קודמי בתר'ד ...

למען גילוי נאות : אני עוסק בתחום הניידים, בייעוץ , ייבוא והכוונה של עסקים ופרטיים - אני גם מוכר בעצמי. - יש לי עסק בתחום הניידים.

בתקציב של 4000 לTHINKPAD אתה ממש קרוב לT60/61 , הייתי ממליץ לך למתוח עוד טיפה את התקציב ולקבל מכונה חדשה עם אחריות מסודרת של החברה.

T40\41 מאובזרים יפה נמכרים באזור 2200 שקל כולל מע"מ, רובם לא באים עם BLUETOOTH מובנה, אבל אפשר דונגיל USB או כרטיס שנבלע בתוך המחשב (לא יקר ) , ועדיין לא תעבור את ה 2500 ש"ח - לדעתי ייכנס במחיר הזה גם צורב DVD מלא , ולא הקומבו שבד"כ בא עם המחשבים האלה.

בכל אופן, אם תרצה , אני אשמח לתת לך כיוון טוב - להמליץ מה ומאיפה לקנות .

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה...

אני בכל זאת מעוניין במחשב נייד חדש מסידרה T ולא T6X.

אני משתמש לשעבר ב T23 כך שהתרגלתי לIBM מהסידרה הזאת.

מה יש לך להציע לי...?

אולי עודפי יבוא / מלאי...

תודה.

פורסם

דבר איתי בסלולארי

אני ער גם בשעות האלה (זה הזמן לדבר עם החברים בארה"ב)

או מחר

יש לי בהחלט מה להציע לך

050-5520-520

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף לדבר איתך בפרטי טוב?

פורסם

נא להגדיר מה זה "תקציב סביר" בכותרת.

עריכה: סבבה, הגדרת. 4000 זה המון בשביל מחשב כזה ישן, אם רק תחפש ב-ZAP תמצא מספיק חנויות שישמחו למכור לך T40-T43 מחודשים, מתצוגה, וכאלה.

לא חבל? אני כותב עכשיו מ-T42, עם WI-FI ובלוטות' כמו שהבחור רוצה, ולא אכפת לי להפרד ממנו תמורת 4,000 שקל. שוק חופשי, למה להפריע? :smile1:

פורסם
  • מחבר

אני רוצה חדש אבל ולא מתצוגה.

אני רוצה בקופסא

יש מצב להשיג אחד כזה?

42P או משו אחר בסידרה?

פורסם

יש לי אפשרות להשיג לך אחד שהוא באמת חדש בקופסא - נשאר אחד אחרון לספק שלי

דגם T43 עם אחריות מלאה , כמו שאומרים "בתול" , עם מפרט יחסית "גבוה" לדגמים האלה - יש עליו אחריות לשנה לפחות

בדגם הזה כבר מקבלים זיכרון DDR2 - שיחסית זול היום לקנות אותו לעומת ה DDR1

אם תרצה

אני יכול לשלוח לך מפרט- תן אי מייל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים