פורסם 2008 במאי 1917 שנים התחדשתי במערכת מחשב חדשה שקטה לחלוטין, וקניתי איתה כרטיס Gigabyte 9600gt עם קירור פסיבי. הבעיה היא שהכרטיס הזה חם בטירוף- מעל 100 מעלות. אז חשבתי בכל זאת להחליף אותו לכרטיס מקבילעם קירור אקטיבי, אבל נושא השקט עדיין חשוב לי מאוד. האם יש לכם המלצות לכרטיס כזה שעונה על הדרישות?
פורסם 2008 במאי 1917 שנים ההמלצה שלי קודם כל היא עם התקציב שלך הוא 1000 ש''ח לשדרג לכרטיס יותר חזק. בתקציב זה אני במקומך הייתי קונה 8800GT שניתן למצוא.בתוספת של עוד 100 ש''ח אתה כבר יכול לקנות 8800GTS שאוכל 9600GT בלי מלח ויותר טוב גם מה-8800GT http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3806 בקשר למה עדיף ומה מומלץ אחרים יעזרו לך לי באופן אישי יש 8800GT של leadtek והוא עם טמפרטורות טובות ושקט.
פורסם 2008 במאי 1917 שנים איפה בדקת את הטמפ' של הכרטיס מסך ? כמו כן פתרון יעיל יותר יהיה לנסות להתקין על הקירור הפאסיבי מאוורר שקט....איזה מארז יש לך ואיך מסודרת הסירקולציה ?
פורסם 2008 במאי 1917 שנים דבר ראשון הוא לא אמור להגיע לטמפ'או שהוא לא תקין(הגוף קירור לא יושב טוב מלוכלך וכו)או שהמארז שלך מאוורר לא טוב שזה ההסתברות היותר גבוההתעבוד עם דלת מארז ותראה על כמה עומדות הטמפ'ובכלל מה הטמפ' של כל המחשב תעלה תמונהואם איזו תוכנה בדקת? והאם מדובר בטמפ' במאמץ?דבר שני אם אתה רוצה חבל לבזבז כסף תקנה לו קירור פסיבי אייכותי של AC ב100 ש"חוזה יקרר אותו כמו שצריךאבל לפני כן תבצע את הבדיקות הנ"ל
פורסם 2008 במאי 2017 שנים מחבר בדקתי את הטמפרטורה שלו עם HWMonitor היא מגיעה ל-100 בערך במאמץ.הטמפרטורה של המעבד שלי, נראה לי בעקבותיו גם ממש גבוהה (E8400 על 70 במאמץ)!המארז שלי הוא סונטה 3, כאשר יש לי מאוורר קדמי שמכניס אוויר, אחורי שמוציא אוויר ומאוורר V1על המעבד. מאיפה אני קונה את הקליפסים האלה שאני יכול לחבר איתם מאוורר 120/80 לכרטיס?האם בוודאות כל מאוורר 120/80 אמור להתאים? לא יכול ליות שמאוורר 120 יהיה גדול מהכרטיס?כמו כן, האם המאוורר אמור להיות מחובר טוב לכרטיס ולא לרעוד עליו?האם באמת פתרון כזה אמור להוריד באופן משמעותי את טמפרטורת הכרטיס? מישהו יכול לתת לי הערכה של השיפור בטמפרטורה מנסיונו?חוץ מזה, אז איזה כרטיסי 9600GT שקטים קיימים? (אני לא מעוניין ב-8800gt כי ברזולוציות שאני משחק,1280*1024, ההבדל ביניהם מזערי).
פורסם 2008 במאי 2017 שנים תחזור לחנות שהרכיבה לך את המחשב ותבקש ממנה שירכיבו שוב את הקירוראין מצב ש E8400 עם V1 יגיע לטמפ' שציינת.ואישית אני לא מאמין לקירור פאסיבי לכרטיסי מסך, עובדתית זה פשוט לא עובד. הם רותחים
פורסם 2008 במאי 2017 שנים הקירור במארז שלך פשוט על הפניםתעלה תמונה עם כל הטמפ' שלך הן במנוחה והן במאמץיש לך טמפ' שנראות כחריגות בכל הרכיביםתעלה תמונה שנראה את יתר הטמפ'ותנסה לעבוד עם דלת מארז פתוחה ותראה אם יש שיפור
פורסם 2008 במאי 2017 שנים פותח התרד כמו שציינו מעלי כבר הטמפ' שלך חורגות ובגדול...תבדוק את הגדרות המאוורר של המעבד בביוס..כמו כן תבדוק עוד תוכנות את הטמפ' ..EVEREST/CORETEMP וכו..
פורסם 2008 במאי 2117 שנים מחבר EVerst נותנת תוצאות מאוד דומות. בדקתי את המחשב גם עם כרטיס מסך ישן שישלי בבית ונראה שלמרות שהכרטיס הפסיבי מפיץ הרבה חום, לא הוא עיקר הבעיה כי לאחר הסרתו הטמפרטורות ירדו מקסימום ב-5 מעלות.בכל אופן אני רוצה לנסות להוסיף מאוורר 120 על הכרטיס, איך אני מחבר אותו לכרטיס?
פורסם 2008 במאי 2117 שנים נראה כי הכרטיס חם מעבר לכל פרופורציה , תנסה להתקין משהו כזה http://tms.co.il/product/3013 שינשוב אוויר ישירות על הכרטיס אולי זה יעזור...ובאמת שאין צורך לבזבז 1000 ש"ח על כרטיס חדש...
פורסם 2008 במאי 2117 שנים זאת לא בעייה שלו, זו בעייה של הכרטיס.אלו הן הטמפרטורות שלו עם קירור פאסיבי הנה דוגמא:http://www.digit-life.com/articles3/video/g94-2.htmlעדיף לך להוסיף מאוורר שיזרים אוויר על הקירור במקום להחליף את כל הכרטיס מסך.
פורסם 2008 במאי 2117 שנים מחבר בכל אופן לא התכוונתי לקנות כרטיס חדש, אלא לבקש מהחנות שיחליפו לי אותו.אני כנראה ילך על הפתרון של לשים עליו איזה מאוורר 120 MM, למרות שאני לא רואה כל כך דרךשבה אני יצליח לתפוס מאוורר כזה לכרטיס בצורה נורמלית...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.