עבור לתוכן

מסך לעבודה משרדית ומשחקים ב-1300 ש"ח. להזמין את ה- Dell 2007FP מחו"ל?

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני חצי שנה את ה-2007FP ואני מאוד מרוצה.

אח שלי גם זקוק למסך חדש, אז חשבתי להזמין את אותו מסך מחו"ל, בגלל הדולר הנמוך. בחנות דל דל כתוב שהמסך עולה 400$ אך עד כמה שהצלחתי להבין הם עושים משלוחים לארה"ב בלבד.

האם מישהו בפורום התנסה אי פעם בהזמנת מסך מחו"ל? אם כן, מאיזה אתר הזמנתם ומה היה התהליך?

במידה וזה לא אפשרי, אשמח להמלצות למסכים עד 1300 ש"ח.

הכי חשוב שטקסט יהיה ברור כי לאח שלי גם ככה יש בעיות ראייה. הוא גם משחק משחקים לפעמים אז גם המהירות חשובה, אבל בעדיפות שנייה. ואם אפשר שגם ייראו סרטים כמו שצריך.

אני יודע שזה המון לבקש בשביל מסך במחירים האלה, בגלל זה חשבתי להזמין מחו"ל.

תודה

פורסם

אממ אף פעם לא קניתי מסך מחו"ל,

אבל בתוך האריזה של DELL יש את הקלקרים האלה שמגנים על המסך אז אני לא חושב שיקרה משהו.

אני גם קונה מסך מחו"ל את הDELL 2407WFP-HC,ממש לבכות המחירים בחו"ל והמחירים בארץ.

בארץ,הDELL 2007WFP עולה 2000 ש"ח,והDELL 2407WFP-HC,לא רק שיותר גדול,גם יותר זול,ולא פחות איכותי (1700-1800 ש"ח).

רק עכשיו שמתי לב לזה,אבל לעבודה משרדית צריך מסך כה איכותי כמו ה2007FP? לפי דעתי אפשר להסתפק במסך TN+F פשוט של סמסונג,

יש לי את הSamsung 932b 19" שעושה עבודה מעולה עם טקסט את האמת,ואני עובד הרבה עם C++,שזה יותר טקסט מכל דבר אחר.....

פורסם
  • מחבר

לי יש את ה-2007WFP ואני מאוד מרוצה ממנו, לכן חשבתי לקנות אותו לאח שלי.

הבנתי מהודעות בפורום שהוא ספציפית גם טוב מאוד לעבודה משרדית (קריאת מסמכים).

אתה כבר יודע מאיזה אתר אתה מזמין וכמה זה יעלה לך כולל משלוח?

אח שלי מתכנת בג'אבה המון (הוא עושה בגרות 10 יחידות או משהו כזה) כך שאם אתה אומר שההSamsung 932b טוב, אולי אני אקנה אותו.

פורסם

בארץ,הDELL 2007WFP עולה 2000 ש"ח,והDELL 2407WFP-HC,לא רק שיותר גדול,גם יותר זול,ולא פחות איכותי (1700-1800 ש"ח).

איפה בדיוק ראית 2407WFP ב-1800 שקלים? ::)

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהוא התכוון למחיר בחול

פורסם

משלוח לארץ ל 24" הוא יקר מאוד. תוסיף מע"מ במקרה הטוב ותקבל קרוב ל 2400ש"ח

נושא האחריות הופך את ההפרש בין הארץ (2900) לחו"ל ללא כ"כ כדאי.

אז אלא אם יש לך מישהו שמוכן לסחוב אותו בשבילך לא תרוויח כ"כ

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה 24 אינץ'. אני רוצה 20

ואם יש לי מישהו שיסחוב... זה אפשרי בכלל להעביר דבר כזה?

פורסם

תראה, אני הבאתי מחו"ל 2007WFP והעברתי אותו במסלול הירוק של המכס (בתוך מזוודה). בסה"כ הוא הגיע שלם וחסר שריטות.

אם יש לך מישהו שמגיע מארה"ב ואתה לא חושש מענייני אחריות, זה יכול להיות מאוד משתלם.

פורסם
  • מחבר

אני אשאל את קרוב משפחה שלי שבא שבוע הבא.

אבל אם זה לא יתאפשר, איזה מסך תמליצו לי עד 1300 ש"ח שיהיה אמין וטוב לקריאת טקסט בעדיפות ראשונה

וטוב לסרטים ומשחקים בעדיפות שנייה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים