פורסם 2008 במאי 1917 שנים מערכת:athlon 64 35001G RAMהמחשב משמש לעריכת תמונות, מוזיקה אינטרנט ביטורנט וקצת ומשחקים.כרגע מותקנת XP SP3האם שווה לי לעבור למערכת הפעלה 64 ביט ואם כן איזו מהן?תודה.
פורסם 2008 במאי 1917 שנים XP 64 BIT מערכת שונה מהXP הרגיל שהוא 32 BITוגם VISTA שונה משתיהן.. אז נוח לך עם הXP .. תישאר , למה אתה רוצה לשדרג ? בעיקרון אם אתה משדרג , אתה צריך להוריד דרייברים ולבדוק אם קיימים ל64 או לויסטה , אם אתה לא עושה את זה יכול להיות שתתיתקע עם התקנים בלא דרייבר ואז זה קצת בעיה...בדוק אם יש תאימות חומרה וכו'.. ויכול להיות שתצטרך עוד זיכרוןלפי המבט שלי תישאר עם הXP שיש לך ..
פורסם 2008 במאי 2017 שנים מחבר למה אני רוצה לשדרג?-כי אני רוצה להוציא יותר ממעבד ה64 ביט שליאולי מישהו יכול למנות את היתרונות והחסרונות של XP 32 64 וויסטה64 אחת לעומת השניה??תודה.
פורסם 2008 במאי 2017 שנים מערכות הפעלה 64 ביט יכולות לנצל כמות גדולה יותר של זיכרון במפרט שלך אין לך בזה שום צורך בקיצור רד מזה וזה שהמעבד שלך תומך ב64 ביט לא משנה הרבה אם בכלל ישנה משהו במחשב העתידי שלך שאני מעריך יהיה חזק בהרבה תתקין מערכת הפעלה 64 כרגע עדיף לך WINXP או לנסות לינוקס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.