עבור לתוכן

דיגיטלית עד 2500 שקל

Featured Replies

פורסם

איזה מצלמה דיגיטלית אתם ממליצים לי לקנות עד 2500 שקל?

שמעתי שה olympus c4000 טובה אבל היא נראית לי גדולה מידי... אני חושב שאני מעדיף משהו קומפקטי יותר... זאת הסיבה היחידה שאני "מתרחק" ממנה...

תודה!

פורסם

תמיד באינטרנט הכל נראה ענק, לדוגמה תראה את ה-Nikon CoolPix 775 באינטרנט היא נראית מ'זה גדולה

אבל ראיתי אותה ב-Office Depot והיא קטנה חבל"ז {והיא בערך בגדול של האולימפיוס שאתה רוצה}.

פורסם

ממליץ לך להתבונן רגע בנושא הנ"ל אשר פתחתי לפני יותר מחודש, ולבסוף במחיר של 600$ רכשתי Canon PowerShot S50 בחו"ל, ללא מע"מ/מכס (5 מגהפיקסל, דגם חדש - מרץ 03).

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=32258

במחירי הארץ אני ממליץ על ה-Olympus C 720 ULTRA ZOOM או Nikon Coolpix 3500 .

פורסם

תמיד באינטרנט הכל נראה ענק, לדוגמה תראה את ה-Nikon CoolPix 775 באינטרנט היא נראית מ'זה גדולה

אבל ראיתי אותה ב-Office Depot והיא קטנה חבל"ז {והיא בערך בגדול של האולימפיוס שאתה רוצה}.

אולי באמת כדאי שתלך לקניון ושם תלך לאופיס דיפוט ולחנויות של מצלמות ולראות שם את הגודל.

פורסם

תלוי מה אתה מחפש, הדיגיטליות האוטומטיות שהכי אהבתי היו הNikon למיניהן.

פורסם

אני הכי אוהב את הnikon אבל זה כמו מרצדס אתה משלם גם בשביל השם

אבל זה פשוט מצלמות איכות לי בבית יש מצלמות מקצועיות סטיל רגילות שלהם הכי שולט

פורסם

אפשר לחשוב שמצלמות דיגיטליות בכלל זה דבר זול....

בכל מיקרה ניקון יקרים יותר , אבל ניקון טובים יותר - לא משלמים בשביל השם , זה לא נעליים, מה שכן במצלמות ה"זולות" יותר ניקון לא משהו , השנה נראה שהם קצת השתפרו בתחום (או יותר נכון גם קצת במחיר של התחום הזה). יצא לי השבוע לשחק עם ניקון 5700 (7000 ש"ח) ותאמינו לי - אתם לא רוצים כזאת , פשוט מצלמה מטורפת , לוקח שנתיים רק ללמוד אותה , אבל היא עושה הכל - אפילו הרבה יותר מהכל.

בכל מקרה , כותב התרד - לא הסברת טוב מה אתה בדיוק רוצה , נתת מצלמה עם קריצה יותר מקצועית וידנית ואמרת שהיא לא נראית לך בגלל הגודל ??? ??? ??? , כנראה אתה רוצה מצלמה שפשוט מכוונים ומצלמים בלי יותר מדי בלגן , מצלמות כאלו הן פחות איכותיות - אבל יותר פשוטות להפעלה ויותר קטנות וקומפקטיות וכנראה זה מה שאתה מחפש , אבל אתה צריך להבין שיש כל מיני סוגי מצלמות ואין כזה דבר "איזה מצלמה הכי טובה".. כל אחד והצרכים שלו ...

אז בקטע הקומפקטי ב 2500 ש"ח יש את NIKON 3100 , אני חושב שזה הכי מומלץ , יש את הקאנון A70 שיכולה להיות לך אולי קצת גדולה (אבל זה עדיין קטן) ואת האולימפוס MJU300 שהיא סופר קומפקטית ועמידה בתנאי מזג אוויר יותר קשים ובכלל יותר עמידה.

כולן - דגמי מצלמות מהשנה הנוכחית שזה יתרון. מה שכן אל תלך על הניקון 3500 , גם אין לה עינית (מה שמחייב להשתמש בצג שלא תמיד רואים בו טוב והוא אוכל סוללות) וגם יש לה סוללה מיוחדת (בניגוד ל3100 שיש לה סוללות AA).

בכל מקרה תבדוק את האולימפוס 4000 , היא נמכרת במחיר לא רע, ואם תשווה למצלמות פילם רגילות - אז גם הגודל לא נורא.

פורסם
  • מחבר

אני באמת מחפש מצלמה של POINT AND SHOOT קומפקטית אבל אני רוצה שעדיין אני יוכל לצלם ב MANUAL מידי פעם...

פורסם

מה עם SONY DCP P72?

היא גם מהדגמים החדשים ויש לה אפילו מטען.. חשבתי לקנות אותה

מישהו יכול לתת עליה דעה?

ואם מחירה 2200 שקל כדי לקנות אותה או מישהו מכיר דגם אחר יותר טוב במחיר דומה.

תודה רבה.

ובבקשה לפרט לא סתם לרשום

זבל מצלמה אל תקנה וכאלה.. ;D

פורסם

אתה יכול להוסיף גם אותה (SONY P72) לרשימת ההמלצות , גם היא משתמשת בזוג בטריות רגילות - שזה יתרון , יש לה אפילו כמה אופציות ידניות, לא ציפיתי שתמכר במחיר כזה "זול" בארץ , אבל כמובן שזה מבורך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים