פורסם 2008 במאי 1917 שנים הטלויזיה:Primeview XHD32אני רואה סרטים דרך המחשב הנייד שמתחבר לטלויזיה דרך כבל HDMIעכשיו בזמן הצפיה בססרט כאשר יש תזוזה יש בתמונה מין חיתוכים כאלה.. האם זה מהטלויזיה או יכול להיות מהכבל של הHDMI?ככה בנויות טלויזיות הLCD? או שמא הכבל ש קניתי גרוע? (הוא עלה לי 50 שקל)
פורסם 2008 במאי 1917 שנים תנסה לעבוד עם התוכנהMEDIA PLAYER CLASSIC, HOME CINEMAזה כמה תוספות ל-MPC המקורי, ואחת מהם זה ANTI TEARING, זה נשמע לי בדיוק הבעיה שלך...
פורסם 2008 במאי 1917 שנים מחבר הבעיה היא שבMPC לא ניתן לצפות בסרט עם כתוביות.. יש פתרון לזה?(כרגע אני משתמש בBSPLAYER)
פורסם 2008 במאי 1917 שנים 1. ועוד איך שאפשר לראות דרכה כתוביות. זה מה שאני עושה.2. אם אתה לא מסתדר, פשוט תוריד VOBSUB, זה גם פתרון (זה מציג כתוביות על הסרט, עדיין תשתמש ב-MPC)אבל רק שים לב, זה לא MPC הרגיל, זה MPC HOMECINEMA, זה לא אותו הכותב, זה "שדרוג" של התוכנה
פורסם 2008 במאי 1917 שנים מחבר אוקי תודה רבה על העזרה..רק אם אתה יכול להגיד לי איך רואים איתה עם כתוביות? כמו במדיה פלייר הרגיל (אותו שם קובץ)?
פורסם 2008 במאי 1917 שנים כן.תכנס ל-OPTIONSPLAYBACKOUTPUTVMR9 RENDERLESSיש שם עוד כל מיני משחקים כדי לעזור בחיתוכים שאתה מדבר עליהם, אבל על זה כבר תחפש ב-GOOGLE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.