פורסם 2008 במאי 1917 שנים שלום. יש לי מחשב ישן שמשמש בעיקר לניסויים (התקנת מערכות הפעלה שונות וכו'...) בהתחלה הוא שימש כHTPC בתוך מארז VCR ישן, לאחר מכן עבר לקופסת עץ, ועכשיו שמתי אותו ברמקול רצפתי ישן של סוני. בגלל בעית ההתחממות הידועה, שמתי מאוורר 12ס"מ מעל הלוח אם, למזלי החור היה כבר מוכן בשביל הרמקול שהיה שם, רק הייתי צריך לחבר את זה, בגלל שברגים לא הלכו שם (לא היה מספיק מקום, וגם הרשת הפריעה, והייתי צריך להזהר שלא תקרע) הדבקתי את זה עם דבק חם, נדבק מצוין. (אגב, אם רוצים לייבש במהירות דבק חם, פשוט רססו עליו מקרוב עם ספריי אוויר דחוס, זה מקפיא אותו בשניה ומקשה אותו) ושמתי גם אחד של 80" מעל הספק. שניהם מוציאים (במחשבה שניה אולי הייתי צריך לעשות שהספק יכניס אוויר, כי הוא למטה, ואז ה12 יוציא) כמה תמונות: בטעות שמתי את הפלטה הפוכה, אבל לא נורא, כי במילא לא רואים אותה צריך לעבוד על זה קצת סוני, זה כל השוני ;D נשאר לי לעשות: ליישר את החיתוך של יציאות הלוח אם (עבדתי עם ג'קסון, אז היה קשה לדייק) לעשות חור ליציאה של הספק (בינתיים כמו שרואים הכבל יוצא מהחלון יציאות של הלוח אם לנקות אותו קצת למצוא דרך לסגור את הפלטה הקדמית בדרך שאני אוכל לפתוח אותה אח"כ, חשבתי על צירים מבפנים בקיץ הוא היה על המדף שלי בחדר, כמו שאתם רואים, היה קשה מאוד לחיות בחדר הזה, אבל אני עצלן מדי כדי לנקות ;D יש לי עוד אחד שמשמש את אמא שלי, הוא נמצא במגירה ישנה ליד השולחן: זהו... eof ;D
פורסם 2008 במאי 2017 שנים בבקשה אחי! אני אשמח מאוד אם תוכל להעלות כמה תמונות של פנים המארז. אגב, לא הראת לי בסוף את מחזיק המפתחות.. :-[
פורסם 2008 במאי 2017 שנים יפה אחי, ממש פרקטי - מחשב בתוך מגירה ;Dאתה צריך לנקות או להחליף משהו - רק לתפוח את המגירה.ד.א - עשית את כל המוד הזה ולא יכולת לנקות את המאווררים ?
פורסם 2008 במאי 2117 שנים מחבר המחשב במגירה נמצא כבר הרבה זמן, לכן המאוורר כבר מלוכלך.דני, באמת שכחתי להראות לך את המחזיק מפתחות, אני אצלם אותו עם פנים המארז ואעלה ;D
פורסם 2008 במאי 2317 שנים מחבר זה רמקול שמצאתי עם אחד אחר מתחת לבנין, אחד סאב ואחד רגיל, אז לא היה לי ממש מה לעשות איתם...
פורסם 2008 במאי 2417 שנים המחשב במגירה נמצא כבר הרבה זמן, לכן המאוורר כבר מלוכלך.דני, באמת שכחתי להראות לך את המחזיק מפתחות, אני אצלם אותו עם פנים המארז ואעלה ;DSteel waiting....
פורסם 2008 במאי 2417 שנים מחבר תמונות של המארז נביא אח"כ זה כבר במצב על הפנים... גם כי לא יצא לי משהו וגם כי זה כבר שנתיים בערך. אבל תריץ חיפוש ותראה תוצאות די יפות
פורסם 2008 במאי 2417 שנים יפה!אבל לי יש מעבד שונה מזה (גם כן פנטיום 3), שלי הרבה יותר מכוער.אגב, אייך הורדת את הפינים?
פורסם 2008 במאי 2417 שנים מחבר זה פנטיום 2, אז הוא מולחם למעגל, אז אין פינים כמו בכל השאר...בגלל זה הוא לא נראה משו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.