עבור לתוכן

התחממות גלובלית במחשב שלי

Featured Replies

פורסם

תחילה אתן את כל הפרטים.

מעבד core 2 duo e6600, לוח אם של אינטל אני לא זוכר איזה בדיוק אבל נקנה לפני שנה ותומך במעבדי מרובע ליבות.

זכרון 4 סלוטים של 2 ג'יגה כל אחד עם מהירות של 800 MHZ (הותקנו לפני שבוע ,עד עכשיו עבדתי עם 2 ג'יגה) של חברת OCZ . אני עובד עם תוכנות תלת מימד ולכן אני צריך את כמות הזכרונות הזאת,לרינדורים.

מאוורר על צלעות הקירור של המעבד ומאוורר אחד על המארז. ניקיתי את המאווררים ואת צלעות הקירור עם מברשת ,והכל נראה נקי עכשיו.

עכשיו לגבי הבעיה: המחשב התחיל להיכות בפתאומיות מאתמול. זה קרה פעמיים עד עכשיו,אז קראתי בגוגל ודיברתי עם אנשים שאמרו לי שכנראה המחשב מתחמם יותר מהרצוי ולכן הוא נכבה אוטומטית כדי להתקרר. בדקתי את הטמפרטורה שלו ועכשיו הוא עובד על 56-57 מעלות בלי לאמץ את המחשב (רק אינטרנט) . אני לא יודע מה הטמפרטורה שלו היתה לפני הבעיה הנ"ל ,מעולם לא בדקתי. ולכן אני לא יודע אם זאת טמפרטורה סבירה.

השאלה ,אם המחשב אכן מתחצם יתר על המידה איך אני מוצא את הסיבה לבעיה.(ם זה המעבד או הזכרונות אוספק הכח) איך מאתרים את הבעיה כדי לדעת את מה לפתור?

האם וירוס יכול לגרום לבעיה כזאת של כיבוי המחשב והתחממות יתר?

מה הפתרונות למצב הזה.?

תודה רבה רבה לכם חבר'ה .

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה בטוח שלא נגעת במשהו או הוצאת בטעות משהו שניקית את חלקי המחשב?, אולי משהו השתחרר לך והוא עושה בעיות....

בדוק בתוכנת pc wizard מהי טמפ' המעבד....

מה שנתת פה, בתמונה, 56 מעלות זה של הכרטיס מסך ולא של המעבד, המעבד ממש קר, שזה בסדר....

תעדכן מה קורה

אוריה

פורסם

הטמפרטורות לא חריגות, בדוק בעוד תוכנת ניטור. (אוורסט או PCWIZARD, למשל)

בדוק את ספק הכוח.

פורסם

הטמפ' בסדר ...

המעבד הוא 39 מעלות שזה סבבה לגמרי

והכטיס מסך הוא על ה56 מעלות ..

מה היה מקודם ? , יש לך אחלה טמפ' תאמין לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים