עבור לתוכן

איזה טלויזיה של 40' לפחות היא המשתלמת ביותר?

Featured Replies

פורסם

אני ממש לא מבין בנושא הזה ואני וההורים של רוצים לקנות אז אם זה שייך תענו לי בבקשה

פורסם

זה לא כל כך קשור אבל אני ממליץ לך על חברת Samsung (לי בבית יש 3 טלויזיות 21/25/29 אינץ) כי יש בטלויזיות שלה לפחות 3 יציאות וכניסות RCA ולפחות 2 כניסות/יציאות של 21 פין ועוד כל מיני פינצ'רים לשיפור סביבת הסאונד שיפור איכות התמונה בהתאם לסביבה צלילי התראות של הדלקה וכיבוי של הטלויזיה ועוד כל מיני דברים...

בקיצור טלויזיות בעלי מחיר סביר ביחס למה שמקבלים מהטלויזיה הנפלאה הזו

וד"א אם אתה מחבר לה את המחשב דרך הTV-OUT אתה תראה יותר ברור כי לטלויזיות של SAMSUNG יש פוקוס מצוין (חדות)

פורסם

תסלח לי אבל אתה מדבר שטויות. ישכול להיות שמבחינת יחס עלות\תועלת הם טובות, אבל בהשוואה לכלים הטובים באמת הם דיי גרועות.

אולי הם סטיופוניות, אבל הם בטח לא 100 הרץ, ואם הם כן אז סליחה.

לפותח התרד : תלוי מה התקציב שלך, אם זה 40 אינץ' אז אני ממליץ בחום על לוואה אקונדה. (אם אתם מכירים בכלל)

זה לא שאני בא להשתחצן או משהו פשוט אני מבין בזה.

פורסם

לפותח התרד : תלוי מה התקציב שלך, אם זה 40 אינץ' אז אני ממליץ בחום על לוואה אקונדה. (אם אתם מכירים בכלל)

זה לא שאני בא להשתחצן או משהו פשוט אני מבין בזה.

הלווה באמת מצוינות

אבל החסרונות קצת מפריעים

כפי שאתה יודע יש להם אחוז קילוקולים גבוה

ולא בטוח שהזאת היא שטוחה (תגיד לי אתה)

אבל הלווה באמת טובות

פורסם

אולי קצת לא קשור לנושא של 40' , אך אנחנו רכשנו לא מזמן 29' מחברת LG 100הרץ שטוחה.

מדהימה ביותר. שווה להציץ, מלא פיצ'רים... :smoke:

פורסם

לא יודע על מה אתה מדבר. לנו יש לווה 29" Arcada (יאאנו הדגם הכי טוב) והיא לא התקלקלה אפילו פעם אחת

לא סתם היא עלתנ איזה 12ת000 שקל.

פורסם
  • מחבר

אני לא מעוניין בהכי טוב אלא בהכי משתלם. כפי שכבר ציינתי 40' לפחות ותתנו לי גם לינק לחנות בבקשה גם בזה אני לא מבין (כל הנושא של השוואות מחירים...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים